Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Han desallotjat Artkatraz
07 jul 2011
Els mossos d'esquadra han començat un operatiu passades les sis de la matinada d'avui que ha acabat amb el desallotjament de la companyia d'arts escèniques alternatives Artkatraz de la nau abandonada propietat de Metrovacesa que ocupaven al número 135 del carrer Almogàvers, a Barcelona (vídeo de BTV). La policia catalana ha explicat que durant el desallotjament s'han fet una trentena d'identificacions entre un col·lectiu que en tot moment s'ha mostrat pacífic. D'aquesta manera s'ha executat l'ordre de desallotjament contra la qual el col·lectiu es va manifestar a final de maig d'enguany amb un espectacle de circ a la Ciutat de la Justícia.
Durant aquell espectacle de protesta, que es va fer el 23 de maig, els artistes asseguraven que no havien rebut mai cap notificació i que el sentit de la seva manifestació era denunciar el desallotjament 'incorrecte' d'un centre social obert a tothom que funcionava 'com una escola alternativa d'arts escèniques'. En concret el col·lectiu ocupava tres naus propietat de Metrovacesa des de l'octubre del 2009.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Han desallotjat Artkatraz
07 jul 2011
Diumenge passat, el col·lectiu d'artistes de circ i cabaret conegut pel nom d'artkatraz va fer l´últim dels espectacles gratuïts amb que ens ha obsequiat durant els darrers dos anys. El barri es queda més orfe d'espais de creació popular mentre que immobiliàries com Metrovacesa augmenten el seu lucre especulatiu.

Una dotzena de fregonetes han "netejat" de persones les naus okupades i "pacíficament" els han deixat sense sostre. La manca de disturbis no ens ha de distreure de l'extremada violència amb que es dissenyen els plans urbanístics. Per enriquir econòmicament a molt pocs, la majoria anem a la ruïna moral i monetària. Un altre estrip en el teixit social de Poblenou s'ha consumat aquest matí:

http://salvemcanricart.blogspot.com/search?q=artkatraz

LLARGA VIDA A ARTKATRAZ!!!
Re: Han desallotjat Artkatraz
07 jul 2011
Re: Han desallotjat Artkatraz
07 jul 2011
Totalment d'acord amb el comunicat de l'Associació de Veïns. Hi ha uyna violència institucional, que fa mal, i que és en benefici d'uns pocs (les 5.000 famílies).
Re: Han desallotjat Artkatraz
07 jul 2011
que significa un desalojo "incorrecto"?
existen desalojos correctos e incorrectos?

ánimo
un desalojo, otra okupación
Sindicat Terrassa