Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració : laboral : xarxa i llibertat : especulació i okupació
Presentació de la Xarxa de Suport Mutu
04 jul 2011
Aquest diumenge 10 de juliol presentació de la Xarxa de Suport Mutu de l'Assemblea Social del Clot-Camp de l'Arpa.
A les 11,30h Cercavila a Can Miralletes, a la 13h presentació al Parc del Clot, a les 14h Dinar de carmanyola i Tenda gratis!
suport_mutu.pdf
suport_mutu.pdf (235,09 KiB)
El proper diumenge 10 de juliol es presentarà la Xarxa de Suport Mutu del Clot-Camp de l'Arpa. Amb aquesta intenció, les companyes d'aquest grup de treball estan preparant una cercavila pel barri que sortirà a les 11:30 hores de Can Miralletes (a la confluència del carrer Indústria amb el carrer Conca) per baixar totes juntes cap al Parc del Clot. Allà es presentarà la Xarxa cap a les 13:00 hores que comptarà amb l'assistència d'altres companyes d'altres barris que estan engegant experiències similars. Després, cap a les 14:00 hores es proposa un dinar de carmanyola que consisteix en què totes portem menjar i beguda i tot allò que considerem necessari (plats, gots, coberts, tovallons, bosses d'escombraries...). Del cafè i el te ens n'encarreguem nosaltres. També es proposa una tenda gratis, un espai per portar tot allò que ja no necessitem i/o no utilitzem, que estigui en bon estat i que volem posar a disposició de qui ho vulgui.
Per la solidaritat contra els desnonaments i desallotjaments!
Per la resistència contra la precarietat i l'assetjament laboral!
Per moltes coses més, pel Suport Mutu, us esperem a totes!!
Mira també:
http://assembleasocialclotcampdelarpa.blogspot.com/2011/06/10-de-juliol-cercavila-pel-suport-mutu.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació de la Xarxa de Suport Mutu
05 jul 2011
Això de les xarxes de suport mutu és una brillant idea que esperem que s'estenguin per més barris. Si es fa un bon curro a mitjà termini podria donar els seus fruits.
I dic que és una brillant idea perquè d'alguna manera agafaria el que tenen de bo els PIL (els Punt d'Informació Laboral), però ho superaria en el moment volen anar més enllà de l'assistencialisme.

Ara sols falta veure si la cosa acaba de rutllar. Tant de bo. Ens veiem el dia 10 seguríssim.
Sindicato Sindicat