Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Democràcia vs Mitologia: la batalla a la pça Syntagma
30 jun 2011
Mai he estat tan desesperat per explicar i mes esperançat per donar-vos a entendre un únic factor: les protestes a Grècia ens afecten a tots directament.
Alex Andreou
Article d'en Alex Andreu publicat a Wiki Leaks:
El que està passant a Atenes per ara és la resistència contra una invasió; una invasió tan brutal com la que es va fer contra Polònia el 1939. L'exèrcit invasor porta vestits en comptes d'uniformes i portàtils en comptes de pistoles, però no ens equivoquem, l'atac a la nostra sobirania és igual de violent i minuciós. Els interessos del capital privat estan dictant la política a una nació sobirana, la qual és expressament i directament contraria al seu interès nacional. Ignorar-lo es el vostre perill. Digue-vos, si voleu, que potser pararà allà. Que potser aquest atac no anirà després a Portugal e Irlanda. I llavors Espanya i el Regne Unit. Però ja està començant a passar. Això és per què tu no et pot permetre ignorar en aquests esdeveniments.

El poder ens ha suggerit suggerit que hi ha molt per vendre. Josef Schlarmann, un membre sènior del partit d'Angela Merkel, ha fet recentment l'útil suggeriment que hauríem de vendre algunes de les nostres illes a compradors privats per tal de pagar l'interès d'aquests préstecs, als quals ens han forçat per estabilitzar les institucions financeres i un experiment de moneda fallit. (Naturalment, no és una coincidència que els estudis recents han mostrat reserves immenses de gas natural sota el mar Egeu).
La Xina també hi participa perquè manté grans reserves de moneda i més d'un terç és en Euros. Llocs d'interès històric com l'Acropolis podria ser privatitzat. Si no fem el que ens diuen, l'amenaça explícita es que polítics extrangers i mes respondable ho faran per força. Convertim el Parthenon i l'Àgora antiga en un parc Disney, on els locals mal pagats vestits com Plato o Socrates juguin a realitzar les fantasies del rics.
Mira també:
http://wlcentral.org/node/1907?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
http://sturdyblog.wordpress.com/2011/06/18/democracy-vs-mythology-the-battle-in-syntagma-square

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Democràcia vs Mitologia: la batalla a la pça Syntagma
30 jun 2011
es necesaria la solidaridad internacionalista. ahora mas que nunca. en consulados y embajadas, con acciones, con protestas, con las luchas contra nuestros politicos y banqueros...
lxs griegxs no están solxs!!
los poderes son los mismos aquí, en grecia, chile, eeuu o egipto!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more