Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
El KKE, el PAME, i altres fronts sindicals preparen una vaga de 48h
22 jun 2011
Després d'un debat de tres dies al Parlament grec, el Govern reformat va aconseguir el vot de confiança el dimarts 22 de juny amb els vots dels diputats del PASOK. Dels 298 diputats que van prendre part en el procediment, els 155 van donar vot de confiança al Govern mentre 143 van votar en contra.
La Secretària General del CC del KKE, Aleka Papariga, va denunciar el dilema intimidant que planteja el Govern i la UE als treballadors grecs:

“L'ultimàtum de la UE, de la zona de l'Euro no es dirigeix al Govern grec -ja que ho ha acceptat des de fa temps- sinó al poble grec. Li diu que ha de baixar el cap i que si no es consenteix no rebrà el cinquè lliurament del préstec.”

Com va assenyalar A.Papariga: “Considerem que el poble grec ha d'enviar el seu propi ultimàtum. Això és el millor que pot fer. No pot haver-hi cap negociació radical en el marc de la UE. Hi ha partits de l'oposició que fan suggeriments al Govern. O bé es tracta d'una anomenada solució fàcil o d'una proposta que ignora el caràcter de la UE. Diria que es tracta d'una ignorància deliberada de la veritable naturalesa d'aquesta aliança depredadora, com l'hem cridat i que donada la situació actual aquesta caracterització és lleu.

Així doncs, el poble grec ha d'enviar el seu propi ultimàtum. En aquest punt cal assenyalar què li deuen al poble grec la UE, els governs de la ND i del PASOK i la burgesia de Grècia, tots els seus sectors els industrials, els armadors, els banquers, els comerciants etc.”

Des de l'estrada del parlament la Secretària General del CC del KKE va cridar als treballadors fer cas omís dels dilemes intimidants i prendre part de manera activa en la lluita: “Ara que el poble obre els ulls i la por fa que es despertin les consciències –perquè també existeix la por a l'acomiadament etc-, el KKE promou amb major intensitat la posició que el poble ha de prendre a les seves mans la propietat dels mitjans de producció així com els recursos naturals del país”.

Els sindicats de classe que s'aglutinen al PAME (Front Militant de Tots els Treballadors), així com d'altres fronts sindicals de classe que impulsa el KKE, com el Front Antimonopolista Grec d'Autònoms i Petits Comerciants (PASEVE), el Front Militant de tots els Camperols (PASY), la Federació Grega de Dones (OGE) i del Front Militant d'Estudiants (MAS) criden a una vaga de 48 hores tan aviat com el Govern porti al Parlament el nou paquet de mesures antipopulars.

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: A buenas horas, mangas verdes
22 jun 2011
tres años escurriendo el bulto, viendolas venir a remolque de unos chicos y chicas valientes y revolucionarios, difamandolos y desacreditandolos, intentando apropiarse del estallido social... para ponerse ahora a CAPITALIZAR en beneficio propio el dolor, el sacrificio y el valor ajenos.
Doblar diputados, mejores subvenciones, erigirse en 'interlocutores de la rebelion social griega'...
¿No les da verguenza a los popes-jerifaltes estalinistas intentar una y otra vez la misma jugada que tan bien le salio a Estalin?

A ver lo que tardan los suqueros en intentar hacer aqui lo mismo con el 15M.
Re: El KKE, el PAME, i altres fronts sindicals preparen una vaga de 48h
22 jun 2011
Te retrataste FAIlangista!
Re: El KKE, el PAME, i altres fronts sindicals preparen una vaga de 48h
22 jun 2011
No se por que dices "a buenas horas" podrás estar más o menos deacuerdo, pero no es la 1ª huelga general que convoca el pame.

Lo tuyo es visceralidad, pura y dura.
Re: nos caimos de un guindo esta misma mañana
23 jun 2011
Lo dicho... ¿suqueros al rescate?
¡dejadme morir!
Interesante
23 jun 2011
En Indy EH:
http://euskalherria.indymedia.org/eu/2011/06/74941.shtml
Re: El KKE, el PAME, i altres fronts sindicals preparen una vaga de 48h
23 jun 2011
el Caca Eh?? a cagar burocrates i botiguers
Re: El KKE, el PAME, i altres fronts sindicals preparen una vaga de 48h
23 jun 2011
FAIlangista ? Eso tu Ribentropp-Molotov ...
Re: El KKE, el PAME, i altres fronts sindicals preparen una vaga de 48h
24 jun 2011
gran banda de música, els Ribentropp-Molotov...
Sindicat