Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
CONCENTRACIÓ contra la visita del príncep d'Espanya a Girona
22 jun 2011
Dimecres 22 de juny
A 2/4 de 8 al Pont de Pedra

NO ETS BENVINGUT!

Organitza: CUP Girona | Maulets

--
La CUP rebutja la presència del príncep d’Espanya a Girona
Demà hi ha convocada una concentració per mostrar el seu rebuig a la monarquia borbònica. La CUP proposa que l'Ajuntament no reconegui el títol de Príncep de Girona

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha mostrat un cop més el seu rebuig a la presència de membres de la família reial espanyola a la ciutat, i ha fet una crida a la ciutadania gironina a expressar, igualment, el seu rebuig als borbons. Així, s’ha convocat, conjuntament amb l’organització juvenil Maulets, una concentració per demà dimecres a 2/4 de 8 del vespre al Pont de Pedra de Girona. La CUP ha fet una crida a organitzacions polítiques i entitats ciutadanes a sumar-s’hi.

El regidor i portaveu de la formació a Girona, Jordi Navarro, ha aprofitat per criticar la Fundació Príncep de Girona, promoguda per institucions i empresaris gironins per millorar la imatge de la família reial espanyola a les comarques gironines, que és l’encarregada de convidar periòdicament Felip de Borbó a la ciutat.

Navarro també ha anunciat que proposarà al Ple municipal que l’Ajuntament de Girona deixi de reconèixer el títol de Príncep de Girona que ostenta Felip de Borbó, i que el consistori es posicioni fermament contra les visites del representant reial espanyol a la ciutat. El portaveu de la CUP ha declarat que “és un atac a la dignitat de la ciutat i del país que el representant d’una institució antidemocràtica i retrògrada com la monarquia espanyola mantingui el títol de Príncep de la ciutat i visiti Girona cada dos per tres”.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CONCENTRACIÓ contra la visita del príncep d'Espanya a Girona
25 jun 2011
an estat els mateixos jueus qe organitzen la cup els qi an convidat al princeset a girona, la capital del juevisme a catalunya.
la unica alternativa real contra la monarqia es o vé votar a bildu o ve una revolta violenta massiva per a la instauracio de la republica.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more