Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[CAJEI] Això no és democràcia! El dia 19 sortim al carrer!
18 jun 2011
Que no ens continuïn enganyant, això no és democràcia! El dia 19 sortim al carrer!

Corren temps desfavorables per a les treballadores catalanes. La balança de la lluita de classes està clarament inclinada cap als qui controlen el mercat financer i influeixen, quan no dicten, les polítiques laborals i socials dels governs espanyol i català. L'FMI ens commina a reduir el dèficit públic i els neoconservadors de Convergència i Unió, aprofiten per llançar la Llei Òmnibus, que amb l'excusa d'aprimar l'administració i promoure la iniciativa empresarial, deroga més de 200 mesures de caire social aprovades aquests darrers anys, a més d'atacar dos pilars bàsics de la justícia econòmica, com són la sanitat i l'educació pública, i obrir-ne les portes a la seva privatització parcial. Així, la Llei Òmnibus suposa l'entrada del sistema empresarial en les institucions públiques que sostenen l'Estat del Benestar i vulnera clarament el dret universal a la salut, amb mesures de caire racista i classista, com la exigència de mig any d'empadronament a Catalunya per accedir a l'assistència sanitària pública.
Davant d'aquestes fortíssimes retallades en les vides de les treballadores, milers de persones han sortit massivament al carrer, en les darreres setmanes, per mostrar la seva creixent oposició a un sistema, el capitalista, que ens condemna a patir fortíssimes desigualtats econòmiques i socials.
Fins i tot, empentades per la força d'aquesta unió i per la urgència d'aturar el despropòsit que ens volen aprovar, milers de persones van decidir dimecres passat aturar l'activitat parlamentària, per reclamar -entre d'altres propostes- mesures de participació que permetin frenar les retallades. Mitjans de comunicació i polítics van unir els seus discursos, sempre servils amb qui finança les seves pàgines i campanyes electorals, i van posar el crit al cel perquè la ciutadania s'atrevia a desafiar -de forma pacífica- una institució suposadament legítima com és el parlament. Han oblidat que la legitimitat l'atorga una majoria social, i no el poc més del 10% de la població que va votar el partit que governa el Principat. Alarmats per aquest empoderament de la ciutadania, han intentat, a més, criminalitzar els manifestants i ja han anunciat un enduriment del control social sota la premissa tan repetida -i tan equivocada- que els qui protesten són quatre antisistema. Però aquest cop no els colarà tan fàcilment, ja que la seva democràcia de fireta ha quedat tocada de mort. I és que democràcia no és dipositar una papereta cada 4 anys, sinó decidir entre tots i totes cap a on caminar. Democràcia no és que la burgesia catalana que ocupa les cadires del Parlament disposi d'un exercit propi, sense escrúpols, sense número de placa i dirigit per un psicòpata, que massacri les veus dissidents. No deixem que s'emparin sota l'excusa de la democràcia per imposar-nos mesures que no han estat consultades!
La CAJEI apostem per contribuir a crear, al carrer i des del jovent, un contrapoder popular que disputi i arrabassi aquesta legitimitat fictícia atorgada per una democràcia encara més fictícia.

Organitzem-nos per defensar els nostres drets com a treballadores i catalanes, perquè ningú més els defensarà per nosaltres!
Sortim al carrer el diumenge 19 de juny, a la manifestació que recorrerà els carrers de Barcelona, per continuar demostrant que juntes ho podrem tot!

Independència, Socialisme, Països Catalans! El jovent en lluita per un futur digne!


Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Això no és democràcia! El dia 19 sortim al carrer!
18 jun 2011
"(...) la balança de la lluita de les classes socials està clarament inclinada (...)" cap als qui cony-trolen la cultura dominant, fent veure què el poble "és protagonista i artífex" de la mateixa, primera llei de la termodinàmica per a termostats del fill de puta de Milton Friedmann & The Chicago Boys featuring Sala Martin. Una cultura dominant què, quina casualitat, posa l'accent en la NAZIÓ.

Compte a desacriditar els vostres espònsors conyvergents no sigui cas què desviin la totalitat de les subvencions ca a "Òmnibus" Cultural i l'escola de Patriotes de la JNC (Joventuts Nazis d'en Cambó) exclusivament...
Re: [CAJEI] Això no és democràcia! El dia 19 sortim al carrer!
18 jun 2011
picot estas per tancar..
Re: [CAJEI] Això no és democràcia! El dia 19 sortim al carrer!
18 jun 2011
Sí, per tancar la barraca i anarme'n a l'Antàrtida amb els pingüins o qualsevol altre lloc "civilitzat" 8vull dir, lliure de caputalisme, nazi-onanisme, sectes religioses i demés in-sectes infectes sensibles al fred).

Salut (mental, sobretot)
Re: [CAJEI] Això no és democràcia! El dia 19 sortim al carrer!
18 jun 2011
Picot, se siente. Esto no es un movimiento anarquista, ni siquiera es de clase. Está abierto y lo sabes. pero no te quejes , porqué en mucho tiempo los anarquistas no estabais tan rodeados de gente.
Re: [CAJEI] Això no és democràcia! El dia 19 sortim al carrer!
18 jun 2011
ara apareix la CAJEI¡¡¡
segur que es per dividir
Re: [CAJEI] Això no és democràcia! El dia 19 sortim al carrer!
18 jun 2011
aquest moviment si no es torna en moviment de classe no li veig massa futur
Re: [CAJEI] Això no és democràcia! El dia 19 sortim al carrer!
19 jun 2011
ai el picot, que està molt picat.

Ara bé, la teua bilis, tot sigue dit, té una certa gràcia amb els teus jocs de paraules.

Si et decideixes anar a l'Antartida, jo faig una aportació, però per favor, no t'enduguis la BlackBerri.
Sindicat Terrassa