Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral : guerra
Demà Homenatge en Memòria de la Revolució Social del 36
17 jun 2011
Dissabte 18 Juny, 2011, 11:30 - 14:00
Organitzador:CNT
Descripció:

Inauguració, amb motiu del Centenari de la CNT, del monument en memòria als companys i companyes assassinats pel feixisme

Tenim el plaer i l'emoció de comunicar-vos que, el dia 18 de juny de 2011 a les 11:30 hores, la Confederació Nacional del Treball col·locarà un monument en el cementeri de Montjuïc, a Barcelona, en memòria de tots els companys i companyes de l'organització que van ser massacrats pels feixistes. Es col·locarà al Fossar de la Pedrera, un indret altament simbòlic doncs que era la fossa comuna on van ser sepultats tots aquells a qui s'afusellava a la ciutat.

La Confederació Nacional del Treball (CNT), la ja centenària organització anarcosindicalista, va tenir un enorme protagonisme a l'intent revolucionari de construcció d'una societat mes justa i lliure. Es va perdre la guerra i la revolució i, amb elles, al gruix de la militància que ho havia fet possible, assassinada per la seva ideologia.

Molts van ser els assassinats i a tot arreu de l'estat, i molts els morts que encara avui estan emergint de l'oblit. Creiem que es una qüestió de justícia i dignitat aquest record.

Posarem el nostre esforç en què la inauguració del monument sigui un moment veritablement emotiu i comunitari. Perquè s'ho mereixen els supervivents, que esperem que ens acompanyin en la mesura de les seves forces, per tal que ho puguin gaudir els molts descendents d'aquest lluitadors i lluitadores, perquè ens recordi a tots els obrers i obreres que en la lluita, l'Organització i la dignitat per sobre de tot està el futur.

US ESPEREM AL FOSSAR DE LA PEDRERA DEL CEMENTIRI DE MONTJUÏC EL DIA 18 DE JUNY A LES 11:30 HORES

PER A MÉS INFORMACIÓ: centenario.bcn (at) cnt.es i al blog http://memorialcnt.wordpress.com/

Lloc:
FOSSAR DE LA PEDRERA DEL CEMENTIRI DE MONTJUÏC
Mira també:
http://memorialcnt.wordpress.com
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat