Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Parlament de Catalunya, 31-V-1984
17 jun 2011
Manifestants de Convergència Democràtica insulten, assetgen i agredeixen diputats del PSC al Parc de la Ciutadella.

http://hemeroteca-paginas.lavanguardia.com/LVE08/HEM/1984/05/31/LVG19840

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Parlament de Catalunya, 31-V-1984
17 jun 2011
Trolls, neng, picot, uno i resta de púrria feixista, burgesa i espanyolista infiltrada, estalvieu-vos vomitar.

Quantes paradoxes hi ha en una societat eh?

Mas, Puig: empresonem els militants del vostre partit?
Resta de diputats: els vostres militants també?
Periodistes merdosos: desempolseguem l'hemeroteca o us desterrem a tots a l'Antàrtida, o totes dues coses alhora?

Per cert, això no és el Parlament de Catalunya, sinó un parlament capitalista i regionalista: una veritable paròdia! Un parlament com cal hauria acollit la gent. 30 anys de tardofranquisme acaben, de nou, en la Ciutadella FORTIFICADA. Com als vells temps de Felip V...
Re: Parlament de Catalunya, 31-V-1984
17 jun 2011
Si, si Felip V... i l'arxiduc d'Austria, veritable emblema de la vostra 'catalitat': germanofila, carrinclona, retrograda, xenofoba i pessetera!
Re: Parlament de Catalunya, 31-V-1984
18 jun 2011
ahi estamos. buen ejercicio de memoria histórica. para que vayan voceando...
Re: Parlament de Catalunya, 31-V-1984
18 jun 2011
Ara ja no s'estila lo de "neng = picot = etc.", ara no no és UN "troll", són "diversos TROLLS (amb essa final, en plural). No sé si és símptoma de millora psíquica o d'empitjorament. Me la bufa sobiranament i me'n enfoto olímpicament.

Feixista, burgès, púrria i espanyolista la meretriu de ta mare. Hauríen de desempolsegar el teu cervell a veure si disntingies on rau la criminalitat intrínsica del caputalisme i del parlamentarisme, si en el fet de ser "espanyols", "catalans" o "birmans" o en el simple fet de ser "capitalisme" i "parlamentarisme burgès". TOTS ELS REPARTIDORS DE CARNETS DE "BON CATALÀ", D'"ESPANYOLISTA", DE QUI ÉS "INFILTRAT" I DEL CLUB SÚPER 3%, colla de nens de papà, hauríeu d'anar a repartir pizzes. Ah, no, què això ja ho fa el fill d'obrer xarnego per pagar-se els estudis... els "progres" de pedigrí, a qui els papis convergents els paguen un màster rera l'altre fins els 40, s'ocupen dels costums sexuals dels àngels i de les essències pàtries... aquests són els qui després entren en política i prenen decissions que ens afecten i ens MATEN a tots FILLS DE PUTA NAZI-ONANISTES I, SUBSEGÜENTMENT CAPUTALISTES!!!!
Re: Parlament de Catalunya, 31-V-1984
18 jun 2011
Picot, estàs tarat: borda, gosset, borda. Cobres o ho fas de franc? Aquí no hi ha xarnegos, fica-t'ho al cap. I para amb els birmans: els kachin són birmans?, pringat ignorant... borda, gosset, borda.
Re: Parlament de Catalunya, 31-V-1984
19 jun 2011
Vés amb compte!,... com Diògenes, "mossego als cretins" (als enfants de la patrie, especialment).

P.D. "Hi ha nazions", desgraciadament, perquè hi ha nazi-onanisme (com hi ha classes perquè, desgraciadament, hi ha classisme i races perquè hi ha racisme). A veure si s'ho fiquen al cap (és una manera de parlar, tractant-se d'éssers acèfals) els teus patrocinats Maulets i l'MDT, autors de els pintades de "Catalunya Lliure, xarnegos fora!"
Sindicato Sindicat