Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : laboral
Concentració per la readmissió acomiadats i acomiadades de COMSA-EMTE
17 jun 2011
DIMARTS 21 MAIG
10 h. CONCENTRACIÓ
Avda Baix Llobregat nº 10
Esplugues
READMISSIÓ ACOMIADATS I ACOMIADADES DE COMSA-EMTE.
COMSAWEB.jpg

    COMSA-EMTE, és una de les grans constructores més importants de tot l'estat espanyol, i una de les moltes que controla la família Sumarroca, màxima beneficiària de contractes públics. Carles Sumarroca (pare), el seu actual president d'honor, juntament amb Jordi Pujol, és un dels fundadors de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

    Es podria dir que la família Sumarroca, té una responsabilitat molt gran en l'alt índex d'atur que hi ha a Catalunya i que la seva única preocupació és el seu enriquiment personal i molt poc els interessos i el progrés de Catalunya i el benestar del poble català.

    Precisament Carles Sumarroca (fill), com vicepresident de la constructora COMSA-EMTE, està tancant fàbriques a Catalunya, deixant als seus treballadors i treballadores al carrer, mentre s'enriqueix amb la seva habitual participació en projectes pagats amb diners públics.

CONTRA EL TANCAMENT D'EMPRESES I CONTRA L'ACOMIADAMENT DE TREBALLADORS I TREBALLADORES PROMOGUTS PELS SOCIS DELS POLÍTICS DE TORN. .

READMISSIÓ ACOMIADATS I ACOMIADADES DE COMSA-EMTE.


Una petita mostra del "imperi" Sumarroca.

Carles Sumarroca (pare), amic personal de l'expresident català Jordi Pujol, va ser un dels fundadors de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). A més és propietari dels cellers Sumarroca i president d'honor de la constructora COMSA-EMTE, de forta implantació en el sector públic.

Núria Claverol, esposa de Carles Sumarroca pare, va crear al costat de l'esposa de Pujol, Marta Ferrusola, la companyia Hidroplant.

Carles Sumarroca (fill), és vicepresident de la constructora COMSA-EMTE i a més ha estat designat tresorer de l'Associació de l'Orfeó Català del Palau de la Música que gestionava Félix Millet.

Jordi Sumarroca, és conseller delegat de la promotora i constructora Teyco.

Albert Sumarroca, és conseller delegat en la Península Ibèrica dels laboratoris d'anàlisis Labco.

La família Sumarroca, fins i tot va arribar a comprar una empresa de Pere Pujol Ferrusola, Entorn SL, dedicada a l'elaboració d'informes mediambientals. Així mateix havien estat durant un període, accionistes de la pelletera Tipel, empresa de la família del tristament conegut Lluís Prenafeta, involucrat en tèrbols assumptes financers. Tipel va fitxar, entre altres, a Jordi Pujol Ferrusola i a Artur Mas, actual president de la Generalitat, que va ser gerent de la companyia.

logociuweb.jpg


MARTES 21 MAYO
10 h. CONCENTRACIÓN
Avda Baix Llobregat nº 10
Esplugues

READMISIÓN DESPEDIDOS Y DESPEDIDAS COMSA-EMTE

    COMSA-EMTE, es una de las más importantes grandes empresas de todo el estado español, y una de las muchas que controla la familia Sumarroca. Carles Sumarroca (padre), su actual presidente de honor, junto con Jordi Pujol, es uno de los fundadores de Convergencia Democrática de Catalunya (CDC).
    Se podría decir que la familia Sumarroca, tiene una responsabilidad muy grande en el alto índice de paro que hay en Catalunya y que su única preocupación es su enriquecimiento personal y muy poco los intereses y el progreso de Catalunya y el bienestar del pueblo catalán.
    Precisamente Carles Sumarroca (hijo), como vicepresidente de la constructora Comsa-Emte, está cerrando fábricas en Catalunya, dejando a sus trabajadores y trabajadoras en la calle, mientras se enriquece con su habitual participación en proyectos pagados con dinero público.
CONTRA EL CIERRE DE EMPRESAS Y CONTRA EL DESPIDO DE TRABAJADORES Y TRABAJADORAS PROMOVIDOS POR LOS SOCIOS DE CiU.

READMISIÓN DESPEDIDOS Y DESPEDIDAS.


Una pequeña muestra del "imperio" Sumarroca.
    Carles Sumarroca (padre), amigo personal del ex presidente catalán, fue uno de los fundadores de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Además es propietario de las bodegas Sumarroca y presidente de honor de la constructora Comsa-Emte, de fuerte implantación en el sector público.
    Núria Claverol, esposa de Carles Sumarroca padre, creó junto a la esposa de Pujol, Marta Ferrusola, la compañía Hidroplant.
    Carles Sumarroca (hijo), es vicepresidente de la constructora Comsa Emte y además ha sido designado tesorero de l'Associació de l'Orfeó Català del Palau de la Música que gestionaba Félix Millet.
    Jordi Sumarroca, es consejero delegado de la promotora y constructora Teyco.
    Albert Sumarroca, es consejero delegado en la Península Ibérica de los laboratorios de análisis Labco.
    La familia Sumarroca, incluso llegó a comprar una empresa de Pere Pujol Ferrusola, Entorn SL, dedicada a la elaboración de informes medioambientales. Asimismo habían sido durante un periodo, accionistas de la peletera Tipel, empresa de la familia del tristemente conocido Lluís Prenafeta, involucrado en turbios asuntos financieros. Tipel fichó, entre otros, a Jordi Pujol Ferrusola y a Artur Mas, actual presidente de la Generalitat, que fue gerente de la compañía.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat