Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: corrupció i poder
Sobre els fets del Parlament i el futur del moviment
17 jun 2011
Sí, van ser violents. Es van passar de ratlla. Van creuar les línees vermelles. Entre democràcia imperfecte o caos, millor democràcia imperfecte.

Hi ha vídeo que insinua que van ser secretes. No hi entraré. No m´interessa.

Al tema. Fa poc més d’un mes va haver una mani amb el lema democràcia rea que va acabar formant un moviment estatal amb tics rupturistes que, sota el context de la crisi, denunciava la corrupció inherent de la classe politica i la alienació de la participació política.

El moviment, malgrat enfortir-se i nodrir-se dels mitjans de comunicació durant una pobre campanya electora, es moria per si sol, i és incapaç de sintetitzar un programa de minims.

Tampoc cal. La quesito és mostrar indignació, tan per les causes de la crisi, com per les sortides.

Arreu d’Europa sorgeix un debat polaritzat: independentment de les causes de la crisi (i el grau de culpabilitat que tenen banquers, polítics, agències de rating, mitjans de comunicació, etc,) les sortides es redueixen en: augmentar la inversior estatal per paliar els efectes de la crisis i incrementar la recuperació econòmica o aprofitar l’augment del déficit i consegüent deute sorgit sobretot per impedir naufragar per retallar el gast públic i l’estat del benestar.

Aquesta és la divisió. No democràcia imperfecta o caos. Sinó retallades o manteniment de l’estat del benestar.

No vull allargar-me.

El tema és: Arreu d’Europa el poble s’indigna al descubrir que els mateixos polítics que fa dos anys justificaven el salvament del sistema financer amb diner públic, creant déficit públic, ara reclamin com a prioritat indiscutible la reducció del déficit i desmantellar l’estat del benestar.

La indignació recorre Europa. Alemanya, França, Grècia, el Regne Unit, l’Estat Espanyol… La indignació és estigmatitzada, criminalitzada, reprimida.

Els mitjans de comunicació no ens han de treure el son. Igual que els periodistas espanyols contextualitzen la combativitat grega amb les retallades, els periodistas grec contextualitzen la combativitat catalana amb les retallada. Però autoctonament, no mosseguen la mà que els dóna de menjar. La qüestió no és la imatge, ni quedar bé amb els mitjans de comunicació de sempre.

La qüestió és que es troba a faltar una força, una forta força humana que al crit de el pueblo unido jamas será vencido no renegui del moviment per hippy, per espanyol, per violent, per ecologista o per bicicletista.

El tema és que desde el 31 mai tanta gent havia arribat a asumir col.lectivament tanta acció de desobediencia.
El tema és que desde el 31 mai la vantguarda havia tingut tan suport popular.

Ara és el moment. Cal substituir la mancança de partit real o de moviment de masses real per uns mínims ideològics i estratègics: els polítics i els seus mitjans de comunicació no ens representen.
Democràcia o caos? Res de res. Corrupció o democràcia real.
Les assemblees són manipulables. El parlament està manipulat.

Que no ens engnanyin. Ara tenen por, i tanta criminalització els evidencia.

Encara tot és possible i tot està per fer.

Democràcia real! I al tanto, que al crit de mínims “Hem d’apretar-nos el cinturó sinó els mercats ens fan quebrar” cal contestar “Si cau Espanya més evident es fa la necessitat de la autonomia econòmica dels Països Catalans”.

Inclús el Laporta i el Tena han caigut. Ni Iniciativa en vol treure partit. Tots han tancat files.

Cal que tanquem files. El present és lluita, el futur és nostre.

No neguem la combativitat, les acampades estaven morint soles. Cal mantenir viva la flama.

Guanyarem!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sobre els fets del Parlament i el futur del moviment
17 jun 2011
Països Catalans? Malditos catalufos, fuera de la #spanishrevolution, sabes leer catalufo? Se aprobó el derecho a la autodeterminación, no se de donde salió esa mayoría de polakoss de mierda, pero no os lo hemos pasado por el forro y no se ha incluido en los mínimos. Os ha quedado claro? Esta es la revolucion de todos. Y habla bien, en una lengua universal, que te entiendan todos.
Viva España
Re: Sobre els fets del Parlament i el futur del moviment
17 jun 2011
hahahaha, olé els trolls, premi a la sutileza 2011 pel senyor comor?
Re: Sobre els fets del Parlament i el futur del moviment
17 jun 2011
XDDD
és un troll evident, sens dubte, però reflexionem sobre la matèria que tracta en la trolejada...
"cuando el río suena, agua lleva"
Re: Sobre els fets del Parlament i el futur del moviment
17 jun 2011
"Secreta idiota! ¿te crees que no se nota?"
Y ahora vas a buscar a tu compi Filemón y os disfrazáis otra vez de radicales para la mani del domingo.
Sindicato Sindicat