Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
19J, indignats...recordem per aprendre: Tute bianche
16 jun 2011
El moviment tute bianche aplicava estrategies originals i efectives contra la violència policial
organització.jpg
Ens apuntem? Organitzats som més forts!

19J Tothom al carrer!

http://en.wikipedia.org/wiki/Tute_Bianche

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 19J, indignats...recordem per aprendre: Tute bianche
16 jun 2011
[cito el comentari que unx companyx va posar en un altre post i que he trobat molt atinat i realista] salut i que continui la lluita! això només ha fet que començar! Salut!

No és estrany que els mitjans burgesos de masses no recolzin la protesta, que es dediquin a donar-li importància a un parell d'ampolles d'aigua voladores o que s'hagi pintat un abric, però en canvi no facin una bona cobertura del que implicarà el que decideixen al parlament. Més enllà de dir què és violència o no, cosa que crec que ja s'ha comentat bastant i moltxs tenim clar que l'explotació actual ho és, crec que els mitjans no ho tenen clar tampoc. I si no... perquè El Pais parla de 'radicales violentos' per l'acció del Parlament i de 'ciudadanos enfurecidos'' amb imatges de cotxes volcats a Xina?
El problema no és que estiguin venuts al millor postor segons la situació, sino que la gent es creu o li dona molta importància al que es diu per aquests mitjans i que això implica la ruptura dins el moviment entre 'violentxs i no violentxs'. Em sembla trist si ara sorgeix aquesta fractura, ja sabem que no totxs estarem d'acord però l'objectiu de la lluita del 15M no es pot centrar en això. És el que volen des d'adalt perquè això no continui.
Apa doncs, ens veiem als carrers i als barris que és on val la pena posar la nostra energia.
Tute bianche
17 jun 2011
De totes menes els Tute bianche es donen a un contest que no es aquest, a un estat que tampoc es aquest i amb unes metodologias que tampoc son aquestes. Llavors penso que aixó a aquest moment determinat no es valid. Si, es valid per tal d,evitar els cops per.ho pareix ser que de aixó no es trata ara, al menys a on vegeto(de vegetar). Perque la gent está per un altra labor que no se la que hi es o que no la comparto ni la comprenc. I aixó es tot.
salut
Re: 19J, indignats...recordem per aprendre: Tute bianche
18 jun 2011
els tute bianche van rebre una d'hòsties! a genova de fa uns anys contra el g8... si aquesta era la idea doncs ho van aconseguir
Sindicat