Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
resposta al artur mas
16 jun 2011
voste parla de lineas vermellas, i de legitimar la represio al poble treballador sino es fa submis, i si no caure amb el kaos.
Tractan al poble treballador amb el paternalisme, de un despota ilustrat, voste preten saver el que le conve al poble treballador millor que el mateix.
voste si que atravesa las lineas vermellas, o es pensa que no tenin memoria, i ja no recordem la seva visita al notari.
Voste terminar per fer bo al seu antecesor.
Quina poca inteligencia per la seva part, si lo unic que voste sap es reafirmar i dona forza al del bat de beisbol el de la cara de "taronge mecanica", es que voste no sap qui es el poble treballador.
Si voste tigues una mica de humillitat, comensaria a rectificar de forma savia, per el que es veu , el su egocentrisme de burgues estupid, que comensa a igualarle amb el seu pare politic, voste ni escolta, ni diologue. Am el aixo no toca, i els matons d,el d,el bat de beisbol es pensa que sotmetera al poble treballador, pero voste s, equivoca subestiman al poble treballador.
La democracia de la clase que voste representa, no te res a veura amb la democracia del treball, aquesta es real com voste va poder veura cuan viatjaba amb helicopter, la de voste i la seva clase es una ilusio basada amb una simulacio, que com el dia 15 es va treura la careta i va mostrar el seu rostre de veritat el de imposar amb la base de la repressio i de la impostura, unas retalladas qque aixo si que es violencia, no ni ha mes cruel que la gent con voste, els privilegiats cuan tenen por de perdre els seus privilegis.
Voste esta equivocat, cuan pensa que el poble treballador es un infant, que es pot contentar explicanli un conte i tractan d ficarli la por amb el home del sac.
Cuan voste era a la oposicio, se omplia la boca de ser president de catalunya, ara voste nomes es un botifler,(ja se l, ha olvidat la promesa del notari), que tracta de rpartirse el boti amb els que nega a Catlunya el voler ser.
Per el que veig que voste com tots els que son de la seva clase no escoltara al poble treballador, le dire que nos veuren en aixo que voste diu kaos i nosaltres el poble treballador diem, una altre ordre mes flexible i dinamic amb que las persones treballadores son reconegudas com adultes i amb capacitat de decidir el que les conve, i le dire a voste que las retallades que voste esta tractan de fer amb el suport de la part mes reaccionaria de la societat ni nos convenan ni las aceptaren, aixo que vostets denominan crisis i nosaltres estafa, nos demostra una altre vegada el que nos ensenya la historia, o aconseguin una democracia del treball i aleshores la democracia es real, i se fa visible en la vida cotidiana, i el poble treballador viu de forma en que se sent realizat, o be a traves del nacionalisme excloient i del racisme mes reaccionari estarem abocats a una democracia simulada o sigui al feixisme que sera la guerra, per que no tenim mes sortidES.
Per ultim miri el que passa a Grecia i pensi en la historia, si no el sap o no el recorde le dire, que durant molt de temps alla a la grecia es deia que no te alcance la vendetta catalana, o sigui no destapi la tapa de la caixa de pandora, i no nos tracti desde el despotisme, si voste es savi rectifiqui i no esperi mes, tregui al del bt de beisbol i comenci a dialogar amb el poble treballador tenin en conte que es adult i no un infant al que voste pot manipular amb el engany, o a traves de la por.
per lo demes res mes, ah. cuides molt de aquets que avans eran molt dolents i ara sembla que han canviat i lo del notari si pot olvidar, no le vagi a passar con a la valdecassas, i trmine voste igual que aquella malparida.
VIA FORA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: resposta al artur mas
16 jun 2011
EL PADRE DE ARTUR MAS CIU CON CUENTAS DE CASI 3 MILLONES DE EUROS EN PARAISO FISCAL DE LIECHESTEIN BENEFICIARIO EL HIJO Y FAMILIA (publicado por Elmundo noviembre 2010)

http://www.elmundo.es/elmundo/2010/11/24/barcelona/1290598657.html

http://www.lavozlibre.com/noticias/ampliar/154301/las-cuentas-opacas-de-

ARTUR MAS ACUSA DE DELINCUENTES A LOS MANIFESTANTES CONTRA LOS RECORTES DE SANIDAD Y EL PIDE DICE PENAS DE PRISION DE 3-5 AÑOS EN EL CODIGO PENAL 498 "POR IMPEDIR EL PASO A DIPUTADOS".

DELINCUENTES ES EL Y SU FAMILIA Y SON ELLOS LA CASTA POLITICA PRIVILEGIADA-MILLONARIA, NO LOS MANIFESTANTES DETENIDOS QUE METAN EN LA CARCEL A ESTOS CORRUPTOS DE LA CASTA POLITICA,LADRONES, HDP.
Sindicato Sindicat