Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Ara sí, comença la partida!
16 jun 2011
Jo també subscric el lema "ni retallades ni hòsties" i per primer cop en molts dies em sento plenament identificat amb això que genèricament es coneix com a "indignats". L'excés de bon rotllo i condescendència mediàtica feien fàstic.
sentada.jpg
A mi el que facin a Madrid m'importa un rave i per això valoro com a molt significatiu la fi del seguidisme provincià i la irrupció d'un plantejament polític en clau catalana per part d'aquest moviment, que encertadament s'ha dirigit cap al Parlament de fireta del parc de la Ciutadella el mateix dia en què es debatien els pressupostos (i les retallades) per posar de manifest l'existència del conflicte social. Això és el que marca un punt i a part, no pas les imatges de violència que, interessadament, han difós els mitjans de comunicació d'ordre.

Ja poden dir missa... que això tot just és la punta de l'iceberg. Ara bé, no es tracta de reformar una o dues lleis, com il·lusament han proclamat alguns que encara es pensen que Espanya o el Capitalisme es poden reformar (!), sinó de posar en marxa un nou marc social, polític i econòmic que superi les limitacions imposades per l'Europa del Capital, la Constitució espanyola i els Estatuts d'Autonomia.

Per a mi, la fita està molt clara: independència i socialisme!
Mira també:
http://julicuellar.blogspot.com/2011/06/ara-si-comenca-la-partida.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ara sí, comença la partida!
16 jun 2011
La partida comença dada dia de l'any amb un/a mateix/a. Si fossim solidaries entre nosaltres, si deixessim de fer servir els diners i aboquessim tot el nostre "patrimoni" a les xarxes socials i a les economies d'intercanvi, si fessim objecció fiscal en massa, si ajudessim al qui està a l'atur enlloc de confiar que el Servei d'Ocupació se'n faci càrrec d'ell, si brindessim el nostre sostre al qui l'ha perdut, si portessim els fills a escoles lliures creades entre nosaltres, si renunciessim a pagar matrícules a les universitats i ens organitzessim per ensenyar i aprendre mutuament, si fossim capaços i tinguessim el coratge de construir una societat alternativa, no faria falta que ens manifesstessim contra el Parlament ni que ens queixessim de res.
Sindicat