Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
enquesta dels manipuladors de tv3
16 jun 2011
Deixem en evidencia al cuni
http://www.tv3.cat/enquesta/72172/La-violencia-dahir-resta-credibilitat-

This work is in the public domain

Comentaris

Re: enquesta dels manipuladors de tv3
16 jun 2011
I els manipuladors de l'acampada que no inclouen el dret a l'autodeterminació al document de minims que la vostra mateixa assemblea va aprovar? Això no és manipular? Llavors amb quina legitimitat recrimineu quelcom als que han decidit quedar-se a plaça catalunya? Merda d'aprenents de politics...
Re: enquesta dels manipuladors de tv3
16 jun 2011
Farts del Dret, farts de la Llei, farts de la Patria, farts de Fronteres i farts de tu, 'un'!
Re: enquesta dels manipuladors de tv3
16 jun 2011
el que va pasar ahir al parlament no va ser res, son uns exagerats, els politics es van ficar d´acord per que el que els va molestar veritablement es que sels estaba cuestionant directament per el 50 % de la poblacio que no votem amb el recoltzament del 80% del enquestats, el seu circ s´acavat es aixo el que el fa por i no 4 ous.

PROU MANIPULACIO LLIBERTAT DETINGUTS
Re: enquesta dels manipuladors de tv3
16 jun 2011
En Josep Cuní és una persona lliure. Des de el meu punt de vista és per al periodisme català lo que el Baltasar Garzón era per la justicia espanyola. L'altre dia als Matins de Tv3 criticava el victimisme d'en Felip Puig arran de que el conseller criticava als reporters de Tv3 de no haver filmat les imatges que li hagués agradat (i el Josep Cuní l'acusava de voler censurar la informació, posant-lo entre l'espasa i la paret, deixant-lo sense arguments!!)..

Ara, els qui critiquen al Cuní son alguns dels indignats? vinga va, fer-se la víctima dels mitjans de premsa pot tenir un cert sentit i una part de veritat, però edificar un discurs a partir d'això en el contexte actual, és un vell conegut que no porta enlloc.

Tv3 pot no ser de vegades tot lo imparcial que molts voldriem que fos, però etiquetar-la i acusar-la de manipuladora i d'estar molt al servei del poder, pot ser un acte de manipulació contrainformativa o falsetat tant o més greu que allò que hom pretengui denunciar..

A més, a nivell pragmàtic, excedir-se en les acusacións o fer-les gratuitament sense aportar proves clares del que s'està argumentant ens deslegitima com a moviment. La gent (i jo m'incloc) acaba desconfiant d'aquells qui "veuen" fantasmes o secretes o manipuladors per tot arreu i volen convencer als demés de les seves pors (o presuntes pors) i les seves rabies infundades.

Ser perspicaç és una virtut i ser comunicatiu també, però ser paranoic un defecte i ser manipulador un altre defecte.
Re: enquesta dels manipuladors de tv3
16 jun 2011
Tu, a banda de ser un manipulat orgullos ets tonto del cul!

Tothom sap que el Cuni es un convergent que sempre esta a favor del sistema.
Rabia infundada?
Que saps tu de les raons que pugui tenir la gent per estar rabiosa? Que coneixes de les experiencies dels demes? Que saps de com hem viscut alguns els abusos d'aquesta dictadura economica? D'els abusos de poder amb practiques fins i tot contraries a les propies lleis dels codi penal? Que en saps tu de com hem comprovat amb els nostres propis ulls com son de mentiders els mitjans i com no moseguen mai als grups de poder, economics i politics que tenen al derrere?
Si l'evidencia de que tots els mitjans defensen uns interessos que no aniran mai en contra d'aquest sistema no es suficient per a tu, al menys admet que pot ser posible que succeeixin algunes coses al mon de les que tu no en tens noticia i que potser s'escapen al teu encorsetat enteniment.
Sindicato Sindicat