Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: globalització neoliberal
Davant el bloqueig al Parlament i la criminalització de les protestes contra les retallades
16 jun 2011
Denunciem la campanya de criminalització i les crides a la repressió de la protesta que tots els partits institucionals estan duent a terme, amb el suport massiu dels mitjans de comunicació.
jovesindignatsparlament.jpg
DAVANT EL BLOQUEIG DEL PARLAMENT I LA CRIMINALITZACIÓ DE LA PROTESTA CONTRA LES RETALLADES

1- Denunciem la campanya de criminalització i les crides a la repressió de la protesta que tots els partits institucionals estan duent a terme, amb el suport massiu dels mitjans de comunicació.

2- Exigim l'alliberament immediat de tots els detinguts, la fi de la repressió i de les amenaces contra els “indignats”.

3- La reacció popular davant el pla de retallades és totalment legítima i els autèntics criminals són els que, atorgant-se la representació de la voluntat popular, la violen imposant retallades brutals contra els drets més bàsics, com la Salut i l'Educació

4- La mobilització popular dels “indignats” ha posat en evidència el caràcter fraudulent d'aquesta que “li diuen democràcia i no ho és”. Diuen que són els dipositaris de la voluntat popular però ningú els va votar per destruir la sanitat pública i l'educació. En la campanya electoral cap d'ells estava a favor de les retallades. Aquesta és la seva democràcia: voteu-nos, que després actuarem amb tota impunitat. Voteu-nos perquè durant quatre anys apliquem, sense passar comptes a ningú, els plans dels nostres amos, els banquers i grans empresaris.

5- Els parlamentaris no tenen cap dret a imposar les retallades sense una consulta vinculant a la població. Com van fer a Islàndia, és el poble català, sense intermediaris, qui ha de decidir si els diners són per als bancs o per atendre les necessitats bàsiques de la població. Si els grups parlamentaris són tan demòcrates com diuen, no haurien de tenir cap inconvenient a acceptar aquesta consulta vinculant.

6- Cridem a tots a participar massivament en la manifestació del proper diumenge, dia 19, que començarà en plaça Catalunya. Aquesta és la millor resposta contra les retallades i la criminalització

7- Creiem, finalment que, com va plantejar l’Encontre de treballadors de la plaça dissabte passat, és necessari preparar una gran jornada de lluita en tot el país amb assemblees, aturades i manifestacions multitudinàries per tirar enrere aquest atropellament.

Barcelona, 15 de juny de 2011
Mira també:
http://www.correntroig.org/spip.php?article2869

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Davant el bloqueig al Parlament i la criminalització de les protestes contra les retallades
16 jun 2011
fora partits polítics (trotskistes, stalos, socialdemòcrates o feixistes, tant se val) d'indymedia!!! Tots sou la mateixa merda!!!
Sindicato Sindicat