Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Unes lletres per demanar mes protagonisme al colectiu IMC BCN durant aquest estiu
15 jun 2011
Despres de passetjar tot el mati al voltant del Parc de la Ciutadella, euforic -perque la flama de la revolta es ben encesa i s'esten, se m'acudeix que caldria donar mes empenta & estimul, suggerir, co-organitzar, convocar, difondre, explicar, enraonar, imaginar i defensar la revolta des de mitjans alternatius com l'IMC BCN.
Passat un mes des de l'inici de tot aixo.

- Donar prioritat a les convoctòries generals de mobilitzacions (ben confirmades, organitzades i contrastades, amb cara i ulls.

- Desmentir la contra-propaganda que s'está estenent pels 'established media' including TV3 & Pilar Rahola; [in-house] vigilar de prop els posts i comentaris insultants, prevenir i dissuadir als provocadors; identificar els infiltrats, secretes, xivatos, agoreros reincidents i depredadors oportunistes...

- Començar a bastir un arxiu/miscel·lànea del moviment: pamplets, eslogans, idees, parrafades, manifestos, accions, pelis, fotos, audio, llibres, monografics, fanzines, poesies, etc

- Coordinar amb altres indymedias accions trans-nacionals & solidaritats, molt especialment amb els IMCs de França, Italia, Grecia, Irlanda, etc. Difondre lo anterior pels IMCs.

- Donar cobertura en directe de les manis, actuacions, mobilitzacions, happennings. Streaming webcam, smart`phones. Accions conjuntes amb col·lectius que foren protagonistes & promotors del 15M.

- Actualitzar mes sovint columna central. Afegir 15M·#spanishrevolution als temes de la columna esquerra 'temes'. Aprofitar aixo per remodelar la seccio/columna 'tematica'.

- Assolir mes protagonisme i mes compromis en les accions directes que es puguin plantejar. Res de esborrar/amagar posts tipus 'hem cremat un cotxe de luxe a Pedralbes' o 'Els hem trencat els vidres als de radio estel'.

- Convertir el 'coledito' en un 'think tank'-'politburo'-'CSID', molt mes ample que ara, amb presencies locals als barris, pobles, espais alliberats, i capaç de coordinar trobades en xarxa permanents -moments de crisi-, setmanals, mensuals, etc.
Creixer te riscos i perills, pero avui, tenint en compte l'amplitud del moviment desencadenat el 15M es més necesari que mai.

De moment, amb aixo tenim feina per tot l'estiu, vailet@s!
Mira també:
http://madrid.indymedia.org
http://estrecho.indymedia.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Unes lletres per demanar mes protagonisme al colectiu IMC BCN durant aquest estiu
15 jun 2011
IMC Barcelona som tots els que publiquem. El manteniment de la pàgina es fa de manera voluntària. Qui tingui propostes com aquesta, per treballar, que es posi en contacte a traves de l'adreça barcelonaindymedia(arrova)moviments.cat.
Apart de les idees cal participar-hi amb compromís i responsabilitat. I mentre no sigui així (treballar des de dins), es molt útil el publicar a la columna dreta que, de fet, es la raó de ser de la pàgina.
Re: Unes lletres per demanar mes protagonisme al colectiu IMC BCN durant aquest estiu
15 jun 2011
"empenta & estimul"
"suggerir, co-organitzar, convocar, difondre, explicar, enraonar, imaginar i defensar"
"accions trans-nacionals & solidaritats"
"happennings"
"Streaming webcam, smartphones"
"protagonistes & promotors del 15M" (et refereixes als anarcocapitalistes?)
"15M·#spanishrevolution"
"Res de esborrar posts tipus 'hem cremat un cotxe de luxe a Pedralbes' o 'Els hem trencat els vidres als de radio estel'" (no la saps tu llarga ni res)
"'coledito' en un 'think tank'-'politburo'-'CSID'"

Però, d'on has sortit tu? D'ESADE o de l'"Insti" de Mollet?
Re: Unes lletres per demanar mes protagonisme al colectiu IMC BCN durant aquest estiu
15 jun 2011
Re: Ni esade ni Mollet... :) de Poble Sec/La Magoria.
missatje rebut, indy@, us contacto quan acabi aquesta merda de feina que tinc a mitjes!
Re: Unes lletres per demanar mes protagonisme al colectiu IMC BCN durant aquest estiu
16 jun 2011
Sobre el 15M, és molt important que els indignats creguin més en els mitjans alternatius com aquest que no pas en Facebook & Twitter & TV3.

http://www.alasbarricadas.org/noticias/?q=node/17650
Re: Unes lletres per demanar mes protagonisme al colectiu IMC BCN durant aquest estiu
16 jun 2011
Parlant sobre mitjants alternatius... s'esta possant en marxa una xarxa social alternativa a Facebook, se'n diu N-1. Ja que esta en servidor segur, en un principi os sortirà un avis per acceptar el certificat de seguretat.
Darrera hi ha una gent anomenada Lorea.org que es dedican a implementar xarxes socials per a diverses entitats. La Coopertaiva Integral Catalana també utilitzant aquesta xarxa social. D'altres que també hi son presents son moltes de les asamblees del moviment DemocraciaRealYa entre d'altes.
Ja es hora que aprenguem a caminar tot solets i deixem d'utilitzar/consumir nomes mitjants de comunicació comercials.
Sindicato Sindicat