Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
19º Festes Alternatives Korneya 2011
14 jun 2011
19º FESTES ALTERNATIVES KORNEYA 11

+ info : http://festeskny11.weebly.com/index.html
cartell festes kny 2011estabe.jpg
19º FESTES ALTERNATIVES KORNEYA 11


Aupa penya!!!

Les festes alternatives d’aquest any tenen se centren en la lluita antipatriarcal i la insubmissió a tots els estats/capital que inflen les seves arques a base de repressió, violència policial, judicial i laboral.

Els estats i classe política venen les seves misèries de vida tranquila i pau social a canvi d’aguantar garrotades per part de la policia, del sistema financer i d’un sistema del benestar i privilegis democràtics dels que només gaudeixen els rics. Una falàcia que segueix mostrant el seu rostre:

-Torturant i aÏllant a persones en centres penitenciaris i d’internament per immigrants

-Reventant a porrades i emmarronant a manifestantsen la vaga general del 29-s o les mobilitzacions del 1er de Maig als barris rics de Karcelona.

- Criminalitzant a totes les que no acceptem la realitat que ens volen imposar per així seguir mantenint el seu ordre aborregat i imbècil.

Una mostra de la hipòcrita moral d’aquest sistema són les 503 dones assassinades a mans de les seves parelles o exparelles des del 2003 fins ara.Mentres responsables polítics i mitjans de comunicació tracten aquestes morts com a xifres no representatives de la societat, com un error mínim dels seu sistema.

Les solucions de classe política es basen en cíniques polítiques socials. Polítiques de moral prefabricada en despatxos que proposen com a única sortida protegir-se de la violència a través del propi sistema que les condemna.

La realitat és que aquest sistema se substenta a partir de la relació de poder/submissió. Una jerarquia calculada per obtenir cómodament els seus propòsits econòmics i d’explotació.

Un sistema que no s’aguantaria sense un patriarcat encarregat d’imposar una moral feta a mida de l’home, com a mascle dominant, una moral encarregada de mantenir el “ramat” submís a un control social que interessa mantenir. Un sistema democràtic que ens tracta com a pura mercadería.

Si destruÏm el sistema patriarcal educant-nos en la insubmissió al poder opressor i la seva violència quotidiana, deixarem de victimitzar a totes aquelles persones oprimides i maltractades pel sistema, amb discursos paternalistes que castren i condemnen a obeir eternament al govern o el sistema econòmic de torn.

DestruÏm els murs del patriarcat o el seu silenci destruirà la nostra ràbia!

No acabar amb actituds sexistes als nostres col.lectius, festes alternatives, ens convertiria en simples botxins de la violència patriarcal.


INSUBMISSES SEMPRE!!

SENSE PÀTRIA, NI DÉU NI AMO!!

Assemblea de Festes Alternatives kny
Mira també:
http://okupaskny.moviments.net/
http://festeskny11.weebly.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 19º Festes Alternatives Korneya 2011
14 jun 2011
Gran insubmís i anti-sexista el manolo cabezabolo. Tot un exemple a seguir en la lluita.
Sindicat Terrassa