Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Acte Homenatge en Memòria de la Revolució Social (18/06, 11:30)
13 jun 2011
FOSSAR DE LA PEDRERA (CEMENTIRI DE MONTJUÏCH - BARCELONA)

18 DE JUNY DE 2011 A LES 11:30 HORES
cartell-montjuic-catala.jpg
Tenim el plaer i l'emoció de comunicar-vos que, el dia 18 de juny de 2011 a les 11:30 hores, la Confederació Nacional del Treball col·locarà un monument en el cementeri de Montjuïc, a Barcelona, en memòria de tots els companys i companyes de l'organització que van ser massacrats pels feixistes. Es col·locarà al Fossar de la Pedrera, un indret altament simbòlic doncs que era la fossa comuna on van ser sepultats tots aquells a qui s'afusellava a la ciutat.

La Confederació Nacional del Treball (CNT), la ja centenària organització anarcosindicalista, va tenir un enorme protagonisme a l'intent revolucionari de construcció d'una societat mes justa i lliure. Es va perdre la guerra i la revolució i, amb elles, al gruix de la militància que ho havia fet possible, assassinada per la seva ideologia.

Molts van ser els assassinats i a tot arreu de l'estat, i molts els morts que encara avui estan emergint de l'oblit. Creiem que es una qüestió de justícia i dignitat aquest record.

Posarem el nostre esforç en què la inauguració del monument sigui un moment veritablement emotiu i comunitari. Perquè s'ho mereixen els supervivents, que esperem que ens acompanyin en la mesura de les seves forces, per tal que ho puguin gaudir els molts descendents d'aquest lluitadors i lluitadores, perquè ens recordi a tots els obrers i obreres que en la lluita, l'Organització i la dignitat per sobre de tot està el futur.

US ESPEREM AL FOSSAR DE LA PEDRERA DEL CEMENTIRI DE MONTJUÏCH EL DIA 18 DE JUNY A LES 11:30 HORES

PER A MÉS INFORMACIÓ: centenario.bcn (a) cnt.es i al blog http://memorialcnt.wordpress.com/

Volem compartir aquest dia amb tots i totes els companys i companyes així com amb les persones amigues i per això, preguem màxima difusió entre aquelles que puguin estar interessades.

Per tal de aconseguir una organització dels actes optima i adient al conjunt de les persones que puguin assistir, sol·licitem una previsió d'assistència que podeu fer-nos arribar a aquesta mateixa adreça mail. Per qualsevol dubte o consulta, restem a la vostra disposició.

Més informació sobre el Memorial: http://cnt.es/memorial
Mira també:
http://cnt.es/memorial
http://memorialcnt.wordpress.com/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more