Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Una crònica real de com està el pati per la Plaça Catalunya.
El que està passant a la Plaça Catalunya és molt trist, des del passat dilluns la cosa s'ha anat degradant a passos accelerats.

Per començar molta gent va comprendre que el diumenge es decidia aixecar l'acampada, per això molta gent s'ha anat als seus barris i pobles a fer feina. Però una minora formada per gent diversa, va decidir que la decisió que es va prendre assembleariàment no anava amb ells i agafant-se com un clau roent a no es sap quins arguments, han decidit quedar-se allà indefinidament.

Qui són aquestes persones? En menor grau gent jove i de bona fe, que encara creuen que han de fer feina. Però en major mesura avui a la Plaça hi han rodamons, indigents, politoxicomans, gent passada de speed, borratxos i gent amb la qual no es pot discutir perquè van tot el dia fins les celles de tot i són molt violents. També hi ha un altre grup de gent que el que vol directament és rebentar el moviment i la seva imatge entre la ciutadania i la societat. En aquest grup hi han de dos subgrups: gent del EXGAE, que estan rebotats per no haver colat els seus mínims i el que volen és rebentar-ho tot, així com un número important de secretes.

Cada dia és més lamentable veure com va menys i menys gent a les assemblees (ahir no eren més de 100 persones) es va degradant l'espai, la gent que hi ha és menys variada i cada cop hi ha més especimens de persones desfassades que només saben cridar i amb els quals no pots parlar, ja que tenen el cervell danyat per tanta basura que s'han ficat dins.

En el fons estem parlant de gent que no tenen on anar, que la Plaça s'ha convertit en la seva vida i que afirmen que no pensen marxar de la Plaça fins que es faci el que es va aprovar el passat diumenge. Per ells el diumenge es va aprovar una resolució que deia es deixaria la plaça i que aquesta restaria com una "àgora del poble ". Ara aquestes persones diuen que es quedaran allà fins que això sigui "politicament possible i tecnicament viable", sense concretar de que estan parlant. O sigui, que és la seva forma que tenen de dir que no pensen marxar mai.

El passat diumenge es va decidir marxar al llarg d'aquesta setmana, els agradi a aquestes persones o no. També es va decidir deixar la plaça com un espai de reunions que es recuperaria a forma d'àgora del moviment. Per això aquests personatges només fan que mentir i continuar mentint, enganyant a la gent de bona fer, dient que encara no es pot aixecar l'acampada perquè encara no s'ha acabat la feina, quan en veritat el que fan és que s'estan petant tota la feina que s'ha fet amb anterioritat. Potser es refereixen a això quan diuen que "encara no han acabat la feina".

Si penseu que tot el que es diu aqui només té l'intenció d'intoxicar, us animo que aneu a la Plaça i veieu de quina mena de persones estem parlant i us convido a que intenteu tenir una conversa sensata amb ells, a veure quina opinió teniu.

Per acabar-ho d'adobar tot tres coses. Primer, aquestes persones diuen que la comissió d'extensió no està fent la feina de coordinació entre les assemblees de barris i pobles (cosa que no es veritat, ja que és la comissió que més feina ha fet i està fent). Segon, el més surrealista no és aixó, sinó que tenen previst votar, es suposa que demà divendres, una opció que digui que ells es queden indefinidament en nom de l'acampadabcn a la Plaça i no volen que es torni a plantejar en assemblea aquesta tema de marxar o no. Tercer, com resulta que ja no passa gent "normal" ha disminuit molt els diners amb els quals es compta a l'acampada. De fer fa dos dies no hi havia ni un ral. Però l'aportació de dues persones ha fet augmentar fins a 900 € el capital. Fa un parell de dies una comissió de la Plaça va començar a fer una recolecta de diners, perquè no havien diners i volien autofinanciar-se les fotocòpies, i havien recollit alguns diners. Arribat un punt van arribar dos d'aquests "macarres" desfasats de tot, dient que eren de la comissió d'economia i que s'emportaven els diners. En aquell moment es van viure moments de tensió i els dos personatges es van posar molt violents. Realment patètic.

Finalment aclarir que la gent que han estat fent feina al llarg de tot aquest temps i que han integrat el moviment de l'#acampadabcn des de diumenge ja no estàn a la plaça Cataunya i estan preparant el bloqueig del parlament del 15 de juny. L'acampada va ser una eina de lluita i no un objectiu, tal i com es va decidir en assemblea amb milers de persones.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
bé, si algú s'hi vol quedar allà que és quedi, quin és el problema que els vostres estimats mitjans donaran una imatge negativa (oh no!)??

podrà fer més o menys pena que això acabi així, però si realment esteu convençuts de tota aquesta "feina" de la que parleu, el que heu de fer és mirar endavant i seguir amb el projecte... això sí, sempre està bé marcar les distàncies deixant clar a tothom qui són els "bons" (universitaris pacifistes amb 4 màsters que només volen una feina inserida dins del seu món millor) i els dolents (anarquistes, drogates, vagos y maleantes en general).

A plorar a la tele!
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
no em quadra gaire, ... a veure Si...a és bastant autoritària en tot el que fa, però fins a aquest punt, ... m'extranya bastant.

De tota manera lo dels costres i demés és la tònica general de la ciutat. Quants Centres Socials s'han anat en orris per que la gent no s'atreveix a fer-los fora? i al final els camells, yonkis, i gent que només està per fardar de coses que no han fet mai s'acaben quedant amb l'espai.

Ara tota la gent que no heu viscut la realitat dels Cs's d'aquests últims 20 anys l'esteu catant a boca plena. Em sap greu, jo al menys ja m'ho veia venir i per això havia decidit no participar fins que no es comencessin a constituir les assemblees de Barri, no podria aguantar que un jipi em digués que no li puc trencar la cara i les cames a un paio_/a que ens vol robar la pasta o que està tot el temps destroçant les coses dels altres.

De fet una més greu per als que no ho poden recordar, la pasta que es va fer post-cine princesa en un concert al carrer, va ser robada, ...

nada nuevo bajo el sol.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Aquí tenim un problema. Ja ho advertia fa uns dies unx companyx per aqui: és important consolidar i enfortir les assemblees dels barris, descentralitzant el moviment, per si a pça Catalunya hi ha un daltabaix, que no ho engegui tot a rodar...
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
efectivament, des dels barris cal evitar les manipulacions

cito un comentari de fa uns dies:

ALB

En mi opinión habría que ir eliminando estas asambleas centrales e irlas sustituyendo paulatinamente por "coordinadoras de asambleas de barrio" y coordinadoras de sectores de trabajadores en lucha. Ahora mismo las asambleas grandes sirven como símbolo del movimiento, pero también de punto de atracción de todos los oportunistas y locos de la ciudad. Cuando los medios de comunicación vean la situación madura comenzarán a atacar la imagen de las asambleas sin piedad. Digo los medios de izquierda, pq los de derecha ya lo están haciendo.

Los barrios necesitan un tiempo para consolidarse, pero un fracaso de las asambleas centrales podrían suponer el fin de muchas asambleas de barrio. Por eso también una de las necesidades estratégicas de las asambleas de barrio sería la de dotarse de una autonomía plena de las asambleas centrales en cuanto sea posible. Para que llegado el caso de un hipotético fiasco o gran cagada de una asamblea central, ésta no arrastre en su caida a las de barrio.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
un post del dia 6.


Las comisiones y los acampados, seguirán acampando de noche y trabajando de día.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/423613/index.php
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Mas que indidnado con "els crostas" paraces indignado con que la gente no haga lo que tu quieres... Yo he estado estos dias en Pl Catalunya y no he visto por ningun lado esas hordas de drogadictos y violentos que te inventas...A mí me suenas a intoxicador y posiblemente madero...Espero que la gente simplemente te ignore
crostes, perroflauta.... el diccionari d'insults de marginatizacio del sistema
09 jun 2011
et delates Mosso, fot el camp

(i si no ets, ets un nazi ja que uses un insult nazi pels punkis, FOT EL CAMP
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
els kumbes, una mena de juventudes hitlerianes "que fan feina" creme de la creme de l'escoltisme militar, joventut prometedera, carronya convergent que assumira en la propera generació la direccio de la societat
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Lo peor de todo, es que los de DRY no han aceptado que esto se les fue de las manos desde el primer dia, y no paran de intentar tomar el control.Y como gran ejemplo, mirad en la comosio de continuitat que decidio el fin de la acampada y vereis mucha gente de DRY.Y tu pareces uno de ellos(o mosso,ke casi es lo mismo)
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Per a bla: si els anarkistes estiguessin allà cap problema. El que passa és que ja fa temps que han marxat a fer feina, i de la bona, als barris i als pobles. No hi han bons i dolents, simplement hi ha gent oportunista, gent que l'importa tot molt poc i que estan a la plaça per fer d'aquell espai el seu lloc de viure i sincerament els importa molt poc fer feina, estendre el moviment i acabar amb aquest sistema.
Per Z: No es tracta que la gent faci el que dic, simplement he fet una descripció acurada del que està passant. Si no has vist el que està passant es que potser no has anat a la mateixa plaça Catalunya que jo, o ets un dels "crostes" que dic, o sincerament tu si que estas manipulant. si vols que algú m'ignori el primer que ho hauries de fer ets tu, no demanis als altres el que tu no fas.
Per A: Si fora Mosso o un nazi,sincerament creus que escriuria el que he escrit? Per cert, no ha parlat de punkis, torna a llegir i veuràs de qui parlo.
Per indymedia fa pena: A mi em dona igual el que posi qualsevol a Indymedia, difamant i manipulant el que està passant. Té la mateixa validessa que el post que he escrit anteriorment, amb la diferència què el que he escrit es verificable, només cal que sortis del teu cau i vagis a plaça Catalunya, o es que potser ja estàs allà i ets dels que no vols marxar mai?

Per a tothom: Les informacions que es recullen en aquest post torno a dir que són verificables, i no van en la línea d'impossar res a ningú, simplement de voler posar en coneixement una realitat que està esdevenint, per molt que alguns intentin negar-ho. Aneu a la plaça, allà està la realitat, observeu i us donareu compte com tot plegat s'està anant en orris per culpa de cuatre "costres" que han fet d'allò el seu espai de vida, i que no tenen cap altre lloc on anar.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
recomano

http://www.alasbarricadas.org/forums/viewtopic.php?f=24&t=50648

s'està traduint encara
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Crostas porque no volveis a vuestros antros de "raves" y os llevais con vosotros vuestro equipo de sonido, por cierto dejad de tomar tanta droga química que ya no sabeis ni lo que decis. Viva los anarcos, los troskos, los indepes, los autonomos, los okupas, los individuos sin etiquetas, los libertarios, los hippies, los precarios, los modernos, viva todos menos los crostas. Todo el mundo sabe, si ha leido un poco, que entre los crostas se encuentran numerosos chotas, chivatos y colaboradores policiales. Iros ya de plaza Cataluña y dejadnos en paz a la gente con ilusion y ganas de luchar. 15 de Junio al Parlament.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Prou de tanta manipulació. Penya que s'autoerigeix en no se quines comissions, quan resulta que la majoria de la gent d'aquestes comissions han decidit marxar i allà només s'han quedat els que es volen quedar sense res més.

Per poder ser assembleari el primer que s'ha de fer és acceptar els acords presos en les assemblees i el diumenge es va decidir marxar. Que hi hagi gent que no accepta les decisions preses en assemblea adduint no se quines manipulacions diu molt poc d'aquestes persones, sobretot perquè aquestes manipulacions no han existit, i si que és una realitat l'actitud d'unes persones que només volen quedar-se a la plaça perquè no tenen lloc on anar o perquè han fet d'alló la seva forma de vida.

Apa, ara, aneu dient que si mosso o que si nazi, que la vostra merda ja no l'escolta ningú més que vosaltres.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Recuerdo un personaje con mucho discurso en la acampada contra la guerra del año 2003, con el mismo discurso que tienen algunos crostas estos dias en plaza Catalunya: la manipulación, no nos representan las mayorias, nos quedaremos aqui hasta que no se hunda el capitalismo, i bla, bla, bla.... Un par de meses mas tarde, cuando se habia desacampado, su novia, que tenia mala conciencia, nos contactó para explicarnos que el personaje estava pillado con marrones de trafico de drogas y que hacia esos papelones en la asamblea para colaborar con la policia, para generar tensión y peleas dentro de las acampadas. A cambio le rebajaron alguna de las condenas penales que tenia pendientes. Desde entonces nunca lo volvimos a ver en ninguna lucha social.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
De vegadas,cuan la manipulació es real y demostrable, potser tenim que fer una mica de cas y reflexionar y no ampararnos en la Assambles y aceptar-ho tot com "borregos"...que per aceptar les votacions sense reflexionar, ya tenim el Parlament
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Mas informacion, estado de las "comisiones" de plaça Cataluña.

La comision de cocina se ha ido, mas que nada por las agresiones recibidas por los "compañeros" indigentes y raveros la noche del domingo y el lunes por la mañana. A parte no hay un duro para comprar comida y la gente ya no trae nada.
La comision de Salud ya no existe, excepto dos almas caritativas que estan alli aguantando el stand.
La comisions de educacion esta cerrada y la peña que se ha instalado dentro del stand de la comision son raveros que estan todo el dia fumando porros y colocados. Ya no se hacen reuniones.
La comision de contenidos, extension y difusion marcharan el proximo domingo, y sus integrantes ya no se quedan a dormir porque la situacion por la noche es insostenible.
¿Que comisiones funcionan?
Actividades, integrada por gente gafa de pasta, raveros y gente de la cultura alternativa "underground" que no han querido saber nada al largo de las acampadas de las reivindicaciones que alli se estaban produciendo. Ahora que se habla de levantar la acampada parece que han despertado su "espiritu" revolucionario.
Infraestructuras: integrada por indigentes y vagabundos. Van todo el dia desfasados y son un foco de conflictividad permanente. No decir que ya no hacen nada de infraestructuras, simplemente es una forma de justificar que estan allí.
Internacional y Comunicación: En esta comision se encuentran aun algunas personas sensatas, con las que poder hablar y que reconocen que la cosa se esta degradando, aunque cuentan tambien con algunos elementos que "abusan" bastante de las drogas.
Mención aparte merecen las comisiones com mas contenido "politico", sobretodo visto la nueva reorientación de la plaza. Las comisiones de Sinergias, Terapias Alternativas y la del Huerto, que esta formada por una amalgama de personajes "alter" todo el dia conectados con se que, y que siempre han participado poco de las reivindicaciones que se estaban dando en la plaza.
Parte de esta gente estan en un grupo que se llama de "continuidad" y ahora dinamizan las asambleas.
Tambien hay que mencionar a los raveros del equipo de sonido, gente muy conocida en el mundo del hard-tecno, sobretodo por sus fiestas interminables. Estos individuos, que van todo el dia colocados, durante el periodo de asambleas multitudinarias no hablaron nunca, de hecho les importaba todo muy poco. No deja de ser sintomatico que ahora que se hable de marchar han pasado a la acción y ayer mismo uno de sus integrantes hablo dos veces en el turno de palabras, cosa insolita hasta el momento.

Si alguien quiere negar la realidad que lo haga, pero el que lea esto solo tiene que ir por la plaza para saber que lo que se dice aqui es verdad.

Otra cosa son las comisiones y subcomisiones que aun tienen su punto de encuentro en la plaza Cataluña. Estas actuan segun lo que se decidió en la asamblea del pasado domingo: se deja la plaza, pero se mantiene la misma como punto de reunión y espacio de discusion, que es lo que estan haciendo.

Aun espero ver a un ravero, a un indigente, a un borracho o a un drogadicto participar de alguna comision donde se debaten aun propuestas.

Señores asi esta el tema y asi se lo hemos explicado!
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
días después de las declaraciones del puig aparece este hilo aquí. la persona que ha puesto esto aquí tendrá mucho razón, pero menudo sentido de la oportunidad hijo mío.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Pero vamos a ver, ¿no defendemos la libertad de expresion? ¿Lo que esta pasando que no lo puede ver la gente que pasa por la plaza? o es que ¿os pensais que la gente es tonta?
Cualquier persona que hubiera pasado antes del dia 27 sabe que alli no habian "perro flautas" y otras cosas que se dijeron, pero ahora eso si que es cierto.
Que la gente reflexione y que se den cuenta que se estan cargando todo lo que se conseguió antes.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Pero vamos a ver, ¿no defendemos la libertad de expresion? ¿Lo que esta pasando que no lo puede ver la gente que pasa por la plaza? o es que ¿os pensais que la gente es tonta?
Cualquier persona que hubiera pasado antes del dia 27 sabe que alli no habian "perro flautas" y otras cosas que se dijeron, pero ahora eso si que es cierto.
Que la gente reflexione y que se den cuenta que se estan cargando todo lo que se conseguió antes.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
Como te atreves a desprestigiar a gente que lleva 20 dias trabajando como el que mas,hijo de puta(perdonad las prostitutas)? Que has estado haciendo tú? Conspirar para llevarte el gato al agua al menor signo de debilidad de la acampada? Llevo 20 dias aguantando de todo, pero desde hoy, a cabrones como tu os va a caerla del pulpo, que ya esta bien de aguantar intoxicadores,infiltrados y DRY
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
M'he mirat l'acta i estic alucinant ara mateix. Que cadascú parli en la llengua que vulgui, però voler prohibir el català, recriminar la gent que l'utilitza en les seves intervencions i alegar que s'ha de parlar en una llengua "universal"... però des de quan es tolera el feixisme a les acampades?

no sóc nacionalista, però el "habla español!" és una herència de caire franquista. ni tan sols els C's o PP s'atreveiexen a dir-te en QUINA llengua et pots expressar, que és el que van fer ahir alguns acampata.
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
és k jo si estic a qualsevol lloc on em pretenen prohibir expresar-me en català ja no torno!

k se'n vagina cagar!!! el genocidi cultural contra el català es fa des de la dreta i des de la falsa esquerra pseudouniversalista k en realitat no és més k merda!
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
buen intento amigo...esto es mucho mas grande de lo que podais imaginar.vuestro veneno no puede contaminar el rio. VUESTROS DIAS SE ACABAN :)
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
09 jun 2011
A los raveros y a los drogotas: HAY QUE AHOSTIARLOS!
Que no nos pillen de inocentes: LOS ENVÍAN DESDE COMISARÍA.
¡Metómosles los malabares por el trasero!
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
Pero vamos a ver, asi que hay "secretas" que intentan reventar la acampada, eh ? ¡pero si no hace falta, ya la reventais vosotros solitos !
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
DRY no té res a veure amb les acampades y si hi van, com jo i alguns companys, ho fem a titol personal
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
Desde luego que los putos costras desde siempre son de los que se apuntan a un bombardeo y van alli a hacer lo que mejor saben hacer tocar lo webos y si esto ya lo mezclamos con todos los putos personages que los mossos echan de otro barrio para llebaros a plaza catalunya a que se lien las tanganas que se montan...pues que quereis? lo que tendria que hacer la peña legal es pirarse a las asambleas de sus barrios y dejar a los putos costrones y a los marroneros que se maten a ostias con los mossos. En el Baix Llobregat ya vemos esto a pequeña escala, por poner un ejemplo ver como los mossos traen con el coche a los personages y dejarnoslo en la misma plaza, por suerte podemos solucionarlo mas o menos bien pero si la peña legal de plaza cataluña quiere dejarse de historias chungas lo mejor es que se piren a sus barrios
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
hhahahahhahahahahaha us han robat els diners un punkis xDDDD
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
Sr. "indignat amb els costres", el que no es pot fer és donar una informació tan greu i no explicar-la bé... Deixes caure sense dir clarament com va acabar la cosa que els dos suposats costres s'han emportat els diners recaudats. És això veritat? Algú pot confirmar-ho o desmentir-ho, si us plau?
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
Descentralizacion YA, reivindicaciones y manifestaciones hasta no parar, la acampada esta muerta, las propuestas, las ideas están ahi, canalizemoslas en movilización social y alternativas de acción que ya se han planteado.

EL 15 AL PARLAMENT TOT CRISTU Y A SEGUIR!!! y quedemonos con lo bueno que ha sido increible.

Ratas, crostas, raveros, disfrazaos de pose y postal TAMPOCO NOS REPRESENTAN
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
Si realment van robar els diners els costres almenys hi ha algu de positiu: l'esperit punk no ha mort, cabrones menjaflors!
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
perque no aneu a fer un foc de camp a montserrat amb les cançons de Julio Iglesias
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
ves i que t'entrevisti el Cuni
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
Ja fa dies que es veia venir. Gent com la de l'equip de so des del principi han actuat prepotentment.
Que es quedin el folklore
Re: Que està passant a la Plaça Catalunya?
10 jun 2011
I el dia 11 a les 12h que tant marxar i desconvocar....
Hi ha sobretot els jovenets que volen marxar de la plaça desde la primera setmana, es creien que era una acampada de viñarock i tots els dies com aquest del article volent marxar amb presses, al menys a Madrid ho han fet millor, alguns joves lluitant altres universitaris que acaben de arribar amb la rua pasacalles carlinhos brown del 15M que es creuen els amos, hi han fet tot aixo light y descafeinado, sort que hi ha també gent dels moviments socials, que si ho deixem en mans d aquestos feministes jovenetes y jovenets de playestation no saben per on tirar, solament han dit marxar i marxar com el del article, per una vegada que s´aconsegueix algo gran, tenen totes les pressa de marxar aquest jovenets d´acampada hippy, tant dir-ho la gent ha marxat y quedan 4 penjats, perque ells han obligat a fer fora la gent del agora, els noiets i noietes protagonistes del micro per dir chorradetes sense cap fons politic de lluita social..
Ara queda el dia 15 tots cap a alla y el dia 11
Sindicato Sindicat