Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Enterrat el cadàver polític de Mateu Figuerola
03 jun 2011
Ja es va avisar que Mateu Figuerola era un cadàver polític d'ençà del seu fracàs a les darreres europees. Ara els resultats de les municipals confirmen aquesta predicció.
Figuerola se la jugava a Cervera. Competint amb una candidatura de la PxC, havia de demostrar que ell era millor que l'Anglada, més home, més matxu, més racista i més xenòfob encara que el de Vic. A aquests efectes, ha fet una campanya desvergonyida on, amb el seu cinisme sense escrúpols, acusava els immigrants de provocar la crisi. Tothom sap que la crisi ve de la banca, de la puta DRETA a la qual Figuerola pertany des de l'època en què fundà Alianza Popular amb Fraga, però Pinotxo Figuerola havia de d'imputar als immigrants fins i tot la mort de Manolete, a veure si l'invent funcionava i podia seguir mentint, com sempre ha fet aquest demagog semianalfabet.

La cosa, emperò, li ha sortit malament. A Cervera ha passat de 1300 vots amb la PxC a 200 amb el PxCat. El seu partit-finca privada ha perdut un representant i Figuerola conserva la cadira de pur miracle. No hi ha dubte que a les properes haurà desaparegut del tot.

Aquest és gairebé el final de Figuerola, a qui en aquests moment visiten els enterradors. La història d'un nan moral i intel·lectual inflat d'orgull que, amb uns coneixements al nivell de 6è d'EGB i, això sí, moltes pretensions, volia ser president de la Generalitat sense sortir del bar del poble. Com pensava fer-ho? Enganyant, manipulant, promovent un racisme descarat... La cosa va funcionar un temps fins que li va marxar el secretari de formació, qui va esbombar tota la merda i va obrir-li els ulls a la gent que encara recolzava el demagog per pura ignorància.

Els resultats es poden ara verificar de manera objetiva.

Adéu, Mateu, no et trobarem a faltar!

Que et bombin!
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/383147
http://www.eltriangle.eu/cat/notices/el_pxcat_demostra_la_seva_escasa_implantacio_a_catalunya_3855.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Enterrat el cadàver polític de Mateu Figuerola
03 jun 2011
http://informatiu.wordpress.com/2011/02/24/mateu-figuerola-%C2%BFproximo/

Mateu Figuerola, ¿próximo alcalde de Cervera?

!!!!!!!!Jajajajajajajajajajajaj!!!!!!!!!!!

Menuda trompada te has pegao, cretino.
Sindicato Sindicat