Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
G.I.E DISSOLUCIÓ!!!! Terrassa, 6 de Juny,Concentració
01 jun 2011
G.I.E DISSOLUCIÓ!!!! Terrassa

6 de Juny,Concentració 8:30h Judjats nous (Rambla del Pare Alegre 112)

Prou Impunitat Policial i Abusos de Poder! Sense justícia No hi ha pau!!
giedissoluciok.jpg
Prou Impunitat Policial i Abusos de Poder!

Sense justícia
No hi ha pau!!

CONCENTRACIÓ!!!! (policies a declarar)

6 de Juny 2011 a les 8:30h
Davant jutjats nous de Terrassa (Rambla del Pare Alegre ,112)

PROU PALLISSES DE LA POLICIA!!!!!
G.I.E DISSOLUCIÓ!!!!



Ja fa 4 anys de l’agressió del GIE. a una noia de Terrassa…


Els fets es produïren la matinada del 12 de maig del 2007, quan una noia membre del col·lectiu Acció Autònoma i dels moviments socials de Terrassa, que sortia d’un kasal okupat del barri del centre, va ser detinguda per membres del Grup d’Intervenció Especial de la policia municipal.Durant la detenció va ser agredida, i no se li va notificar el motiu d’aquesta en cap moment. A més, durant el trasllat a urgències va ser emmanillada amb les mans al darrere mentre continuaven les agressions i amenaces.Un cop van arribar a les dependències sanitàries, la policia va intimidar al personal sanitari durant el reconeixement mèdic i, en acabar, van aconseguir una habitació a soles amb la noia on van continuar les agressions, davant la complicitat de metges i infermers que no responien als crits d’auxili.

La noia va patir diferents lesions, contusions, hematomes i se li va haver de posar un collaret cervical.
Va ser traslladada a comissaria de la policia municipal on se li va negar el dret a un advocat i on no la van deixar anar al lavabo. Al matí va ser traslladada a la comissaria dels mossos on va sortir acusada del delicte d’atemptat a l’autoritat, per agredir suposadament als agents que van participar en la detenció. Per aquest motiu va haver d’anar a declarar al cap de pocs dies.Arran dels fets exposats es va interposar una denúncia contra la policia municipal per detenció il·legal, agressió, lesions i abús d’autoritat. Aquesta va ser acceptada i es va incloure al procediment judicial que acusa a la noia, però s’ha aturat tot durant més de 3 anys, ja que la policia municipal cada cop que era citada a declarar s’inventava una excusa que era acceptada pel jutge i es suspenia la declaració.


Finalment el dijous dia 2 de setembre del 2010, al Jutjat d’Instrucció nº 3 de Terrassa, diversos agents del G.I.E. (Grup d’Intervenció Especial) van declarar en relació amb l’agressió a la noia dels moviments socials.També foren citats a declarar membres del personal sanitari i responsables de la Mútua en relació a l’agressió patida a les seves dependències i en la omissió d’auxili davant d’aquesta.


Des de SAT volem seguir donant tot el nostre suport a la noia agredida i volem seguir demanant diverses coses: la desaparició del GIE, la brigada d’antidisturbis de la policia municipal de Terrassa; l’expulsió dels responsables directes de les agressions (agents nº272 i nº153), com també la pronunciació pública dels responsables de la policia municipal, de l’Ajuntament, i de l’ intendent Joan Antoni Quesada, on mostrin el seu rebuig a l’acció policial, i finalment demanem la depuració de responsabilitats del personal sanitari del servei d’urgències de la Mútua que van permetre, facilitar o negar l’auxili a una noia que estava sent agredida dins les seves dependències.


SENSE JUSTÍCIA NO HI HA PAU!!!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat