Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Qui hi ha al darrera del 15M?
01 jun 2011
No sé si ja s'ha parlat aquesta polèmica a indy, però acabo de trobar dos reculls d'informació força inquietants, tot i que jo sàpiga no tenen cap influència a les acampades d'aquí.
La refundación del capitalismo. Similitudes entre el movimiento 15-M, el anarcocapitalismo y el Nuevo Orden Mundial:
http://antimperialista.blogia.com/2011/052901-la-refundacion-del-capital

Los vínculos de Enrique Dans, promotor del movimiento 15M, con la oligarquía financiera internacional:
http://antimperialista.blogia.com/2011/052401-los-vinculos-de-enrique-da

També em pregunto si fins i tot aquests mateixos enllaços podrien ser una eina per fer creure a la gent que els mobilitzats a les acampades estem manipulats. La tipica excusa del "cerdo subvencionado" que posa la extrema dreta.

Que en penseu de la presència d'Yniestrillas a la Puerta del Sol?

És un post molt paranoic, però de la confusió en pot sortir llum.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
01 jun 2011
no sé quí hi ha darrera el 15M, però sí sé quí hi ha davant del 15M. està organitzat amb idees meves de fa 10 anys per a una revolució a catalunya per a la independència i per a l eliminació de la partitcràcia. el problema es que qui ha reprès les meves idees per a una revolució son lladregots que només volen tocar els pebrots.

per descomptat que jo sí ting les idees per a que el 15-m funcionés de seguida i radicalment i per a que hagués funcionat des del començament, però...
1. se'm faria cas?
2. jo què en treuria si amb diners no se´m pot comprar?

actualment només amb motiva que una gran part de la població deixés de menjar carn animal i vejetal. la política i els problemes socials actualment me la suen.

m interessaria més que l exèrcit fes un cop d estat a favor meu, que no que triomfés una revolució de lladregots.
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
01 jun 2011
el 15m l'estem fent entre tots, per tan no hi ha ningú al darrere, estem un al costat de l'altre, sempre hi ha gent que s'implica més o menys però qualsevol pot anar i participar més activament.
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
01 jun 2011
ja os asseguro que no en treureu res de res.
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
01 jun 2011
Enrique Dans abans de l'encàrrec:

http://vimeo.com/4042307

I després de l'encàrrec (amb bufanda palestina):

http://www.youtube.com/watch?v=jPMdx9nqlc8
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
01 jun 2011
El segons video de Enrique Dans és d'una agència d'enginyeria social per internet:

www.promo-turismo.com
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
01 jun 2011
Doncs té la seva lògica conspiranoic. L'arcadi oliveres comentava que les crisis duren 6 anys, si n'han passat dos i mig des de l'inici, en queden 3 i mig. Si les empreses usen internet per suplir amb facilitat la mà d'obra que s'utilitza, encara poden fotre més gent al carrer i augmentar més els beneficis. No cal dir que la excusa de que hi ha crisi els va com l'anell al dit.

Francesc, no seràs el francesc antimemories?

La paranoia té un limit. La especulació de les idees també es pot desinflar si un no calcula bé... o si ho fas públic.
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
01 jun 2011
al video que heu posat del Enrique Dans es veuen bastants simptomes de llenguatge que denoten que no és siner(que els mateixos usuaris del youtube detecten i senyalen).

El que desconcerta és que sembla que vulguin afavorir a partits minoritaris i altres punts de vista alternatius.
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
01 jun 2011
Podran manipular una assamblea o el principi del moviment, però ja no podràn manipular totes les assamblees creades arreu, darrere del moviment estem totes i tots, deixeu les paranoies a casa!
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
02 jun 2011
esteu pesadets amb lo del enrique dans aquest eh... el tio deixa clar al video que dona suport, pero que ell no ha començat res, en fi
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
02 jun 2011
No és fonamental si l'Enrique Dans i els seus colegues són els «començadors» de la moguda 15M (que per cert es desfan en elogis a DRY).

l'Enrique Dans fa el video per orientar les concentracions cap a una línia concreta: que les masses es desfoguin i després ja se'ls satisfarà amb alguna reformeta.

En un moment donat deixa anar que potser no seran els mateixos partits els que governaran la monarquia la propera legislatura. Al igual estan gestant un altre "Solidaritat Obrera" com la del Joan Laporta.
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
02 jun 2011
La C.I.A., el Mossad y el F.M.I., que han iniciado esto dentro de un plan más grande que pretende desestabilizar a los PIIGS, a fin de justificar posteriores golpes de estado que instauren gobiernos militares para tener bajo control absoluto a estos países, y asegurarse el pago de toda la deuda y evitar que estas zonas se conviertan en focos de inestabilidad que pongan en peligro las nuevas estrategias que buscan asegurar y fortalecer la hegemonía política y militar de EEUU en Europa, en vista a que no está del todo claro cúal será la evolución de las posibles derivaciones de los recientes acontencimientos en el Magreb y Oriente Medio... por ejemplo.
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
02 jun 2011
Doncs jo penso que la conspiranoia mica en mica va esdevenint el gran enemic de l'esquerra i és, en si, una actitud profundament reaccionaria que sobredimensiona l"enemic" d'una manera preocupant. Que el capital vol conspirar? Sí, segur. Què és capaç de dirigir els fils de la història com si es tractès d'una marioneta? No, això és el que els hi agradaria, i si m'apures, el que ens volen fer creure.
La història la teixeix la lluita de classes, i res està escrit, i tot és possible.
Re: Qui hi ha al darrera del 15M?
02 jun 2011
ei! jo només vull posar elements d'anàlisi sobre la taula.

No pretenc en absolut fomentar la conspiranoia. Que no estic traient el tema dels chemtrails, eh? Ni tampoc creient en la "contrainformació" pel simple fet que és "contrainformació"... actitut també reaccionaria.

Part de la lluita de classes, es troba en la lluita pel coneixement del que succeeix. I això inclou disposar de bona informació, i posar en dubte la que es té constantment, i hi ha per tant un punt d'especulació, que mai s'ha de traduir en afirmació, per evitar sentiment d'inseguretat o decisions preses sobre aigües tèrboles.
Sindicato Sindicat