Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
[Sants] Cassolada per l'educació pública
31 mai 2011
SOS Ensenyament públic de qualitat
acampada_bn.jpg
1 juny de 2001
17:30 hores. Pl. Sants

Nenes, nens, mares, pares, avies, avis, mestres, ...!
Porteu samarreta o alguna cosa groga!
Porteu cassoles o instruments de percussió!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Sants] Cassolada per l'educació pública
01 jun 2011
A tothom que li pugui interessar:

Des de la comissió d’educació de l’acampada de Barcelona creiem necessari convocar una Assemblea General sobre educació, aprenentatge, coneixement i ensenyament. L’assemblea es durà a terme el divendres 3 DE JUNY A LES 19:30h a plaça Catalunya*.
Els motius que ens impulsen a estar a plaça Catalunya els pots llegir al manifest que s’ha fet des de la comissió i aprovat en assemblea. Volem un canvi del model educatiu que inclogui a tothom, consensuat per tothom i aprovat per tothom. Sabem que serà difícil, que hi haurà gent que intentarà per tots els mitjans que la nostra lluita fracassi, però sabem que junts i juntes ho podem tot i no ens farem enrere.
Tothom està convidat a venir, ja que l’educació és cosa de tots. Tant si ets personal administratiu, com professor, doctorat, estudiant d’universitat, infant, mare, pare etc… Us necessitem a tots i a totes, tothom te quelcom a dir.
Que aquest moviment tingui èxit és cosa de tots, per això us demanem que en feu una màxima difusió, reenvieu el correu a tothom. Si teniu propostes no dubteu a contactar amb nosaltres per tenir-les en compte.
Us esperem a tots i a totes amb els braços oberts.
Per altra banda us instem a sortir cada dimecres al carrer a tallar la circulació per demanar una millora en l’educació, com ja estan fent molts centres. A la nostra pàgina web podreu trobar informació al respecte a la secció “Dimecres al carrer” a “Mobilitzacions”.
Comissió d’Educació de l’Acampada Barcelona.
*En cas que desallotgin la plaça abans del divendres la comissió valoraria on es faria, encara que el més probable és que es fes igualment a la plaça. Estigueu atents a la pàgina web.
Re: [Sants] Cassolada per l'educació pública
01 jun 2011
jo no ting fills o almenys no ting fills al meu càrreg. l educació a de ser complertament privada i que la paguin els que tenen fills o nens al seu càrrec. si solters o casats sense fills morirem sense descendència, perquè collons hem de pagar la formació del fills d aquells que sí han pogut reproduïr-se?
jo només vull pagar impostos per a la meva pensió. ni exèrcit ni sanitat ni educació ni mandangues.
Sindicato Sindicat