Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: criminalització i repressió
El Che mossu
30 mai 2011
Aquest és el Director General de Policia, Manel Prat. Tot i amb retallades, en Joan Saura va preparar tant material i tants recursos humans que ben aprofitats està clar que es poden fer grans feines.

Manel-Prat_DGP.jpg


TEXT EXTRET DE LA «Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC)»

Cada any el Cos de Mossos d’Esquadra s’obre a les Escoles i Instituts del país i hi dóna més xerrades, conferències i col•loquis. Aquestes xerrades, d’entre 60 i 90 minuts, normalment dutes a terme per agents de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat o les Unitats de Proximitat de les comissaries desplegades arreu del territori, pretenen apropar als nens i adolescents a la policia. Algunes de les trobades, sobretot amb els més menuts dels centres d’educació primària, s’emmarquen en la projecció de diapositives que mostren tan la història del Cos com les seves actuals tasques i funcions.

conte2.jpg


xerrada-escola.jpg


Així d'innoccent puja la gent jove.
Mira també:
http://bit.ly/iija8U

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Che mossu
30 mai 2011
I doneu gràcies que el Saura no va acabar fent les pel·lícules i sèries que volia sobre els Mossos per millorar la seva imatge i presentar-los com persones properes al ciutadà (com fan, per exemple, amb tots els cossos repressius a Estats Units).
Re: El Che mossu
30 mai 2011
collons, les seves porres sí que en son de properes al ciutadà, tu.
Sindicat Terrassa