Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Realitzen un gran mural contra les retallades socials al llit del Túria
30 mai 2011
L'acció pretenia denunciar el capitalisme com a sistema basat en el lucre d'uns pocs i la misèria de la majoria social. Alhora denunciava l'atac neoliberal dels governs contra els drets socials.
184151_minituria.jpg
28856_1_minituria2.jpg
28856_2_minituria3.jpg
28856_3_minituria4.jpg
Aquest matí militants de l'Assemblea de l'Horta d'Endavant (OSAN) han realitzat un mural d'uns vint i cinc metres d'amplada al llit del riu Túria amb el lema "Capitalisme és crisi" acompanyat per unes grans tissores tat. L'acció s'emmarca dins la campanya contra les retallades socials i laborals que Endavant -membre actiu de la Plataforma pels Drets Socials de València- està duguent a terme durant els útlims mesos. Amb aquesta acció Endavant (OSAN) vol fer una doble denúncia, per una banda assenyalar al capitalisme i l'avarícia de bancs, multinacionals i grans empresaris, com l'orígen d'aquesta i totes les crisis que ha patit la classe treballadora al llarg de la seua història; per l'altra banda s'ha denunciat les retallades en drets socials i laborals que en els últims temps s'estan aplicant des dels governs estatal i autonòmic (privatitzacions, reforma de les pensions, reforma laboral, retallades en educació, sanitat, serveis socials,...) seguint les directrius neoliberals de la Unió Europea. Una agenda neoliberal que només beneficia al gran capital i que perjudica a la immensa majoria de la societat que és obligada a pagar les conseqüències d'una crisi que no ha provocat.
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Realitzen un gran mural contra les retallades socials al llit del Túria
30 mai 2011
Aveu anat directament vosaltres o haveu enviat a la gent de base¿?, ho dic perquè l'avantguarda suposo que no ha de mancharse de pintura, de fet enhorabona, demà les grans masses manipulades pels vostres textos i espectacles mediatics surtiran al carrer i proclamaran la independencia en valencia, ja que tots sabem que es el lloc on més catalanistes i gent d'esquerra hi ha. Bona feina, aixó si no agafeu una eina no sigui cosa que us facin mal les mans de treballar. Ale a fer comunicats i fotos que encara en falten uns quants de milions més per convencer-nos!
Re: Realitzen un gran mural contra les retallades socials al llit del Túria
30 mai 2011
alabule, la teva crítica està plena de rencor i ganes de desmoralitzar una gent que han fet una acció que està prou bé.

Perquè no fas la teva notícia i la redactes amb arguments i referències?
Re: Realitzen un gran mural contra les retallades socials al llit del Túria
30 mai 2011
Alabule: que poc coneixes Endavant!
Sindicat Terrassa