Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Als mossos que feu de troll a indymedia
28 mai 2011
47 ferits entre els mosso svan dir ahir a TV3. Per ampolla de plàstic buida o impacte de ram de flors?
He vist policies de tota mena: covards, prepotents, sàdics, mentiders, xoriços, assassins (i també gent normal però aquí no venen al cas). Però mai n'havia vist de tant imbècils, porucs, histèrics, prepotents, ignorants, agressius i alhora ploramiques com la brigada antiavalots que va actuar ahir a la plaça Catalunya. Començant pel comandament que va fer un desplegament de puta pena fins a l'últim idiota que aplicava claus de jujutsu mal après en directa a xavals asseguts pacíficament i que no reaccionaven. Mai havia vist una desbandada de pasmes ben armats i equipats disparant davant de gent que no li tocava un cabell. van ser fins i tot incapaços de replegar-se en ordre i dignament. Realment una vergonya de policia. Ja els podeu dir de part nostra que ens haurien d'agrair i molt la serenitat i l'autocontrol de centenars de nois i noies i persones de totes les edats que van resistir a totes les seves provocacions i pallisses i agressions, gent que no ha fet cap escola de policia però que us dona mil voltes pel que fa a sentit social i capacitat de diàleg. Per no parlar del coratge!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Als mossos que feu de troll a indymedia
28 mai 2011
1.- Mossos: en Felip Puig és tonto, i us portarà "al huerto", per molt que us faci totes aquestes reverències internament: aprova una operació per acabar amb una situació determinada que justament acaba aconseguint amplificar la situació prèvia. S'ha de ser tonto. I us fa quedar com la merda.

2.- Mossos: teniu por. Els mossos van de xulos, vacilant i etc, però tenen por. Molta por. D'aquí les hòsties i la violència absolutament innecessària contra gent desarmada, periodistes, etc. Saben que si se lia de veritat poden pillar molt. Molta xuleria i violència barata i poca seriositat i acompliment dels objectius. I una imatge negra, negríssima.

3.- Fins i tot des del seu mateix punt de vista l'operació ha estat "poc professional" per les raons aportades al post. Què seria una operació "professional" des d'un punt de vista policial? per exemple el desallotjament de la Hamsa. Mínima violència i grans resultats aprofitant la sorpresa. Ens van donar una gran lliçó i aquests elements de meditació: mínima violència i aprofitar la sorpresa (per tant fent servir al mínim eines telemàtiques). = probables resultats interessants (el factor sorpresa) + percepció social positiva (mínima violència). El garrot o el bat de beisbol pot ser divertit a les converses de bar, però jo ja tinc veïnes no precisament perroflàutiques que es neguen a saludar als mossos del bloc. Per alguna raó serà.
Re: Als mossos que feu de troll a indymedia
28 mai 2011
http://barberoide.blogspot.com/2011/05/sin-comentarios.html
Re: Als mossos que feu de troll a indymedia
28 mai 2011
Boicot al mossos:
- si entren a un bar o local comercial, que tothom en surti en senyal de protesta.
- no els saludeu si son veins vostres.
- aïllem-los socialment.

Diguem-ho clarament(amb cartells, octavetes i enganxines): amb els deliqüents són uns covards, amb la gent pacífica s'encoquen i actuen com a criminals
Re: Als mossos que feu de troll a indymedia
28 mai 2011
Qué esperàveu?, heu vist mai "antidisturbis" bons?,
Que no siguin fatxes?,que no vagin enfarlopats?,que-
portin el nº d'identificació visible?,sense les "piloteres"?,amb "alguna cosa" dins el seu "cervell"?.
Tot aixó ja fa molts anys que dura,governi qui governi,i fa molts anys que molts moviments socials ho denuncien.
Indignats: benvinguts a la realitat pura i dura!!
Salut i lluita!!!
Re: Als mossos que feu de troll a indymedia
28 mai 2011
Que sentin el nostre odi, cada vegada que veieu un mosso o guardia urbà mireu-los amb fàstic. Si teniu la mala sort que algú proper s'ha convertit en mercenari, talleu-hi tota relació.

De moment, només es mereixen el nostre despreci, més endavant s'emportaran unes quantes coses més... A tot porc li arriba el seu Sant Martí.
Re: Als mossos que feu de troll a indymedia
28 mai 2011
L'actuació policial va ser del tot genial, van quedar molt bé, m'encanta sentir els comentaris dels avis i avies dels pares i mares, tothom indignat i al·lucinant amb l'espectacle patetic de la suposada policia catalana. Jo de fet, solidaritzant-me amb els ferits i companys que estavem allí, me'n alegro del paperot d'aquesta gentuza, i sobretot de com va acabar tot, amb aquests gossos rabiosos fugint amb la cua entre cames sabent que ho havien fet de pena.

Puig dimiteix abans que et treguem a cops de peu del despatx.
Re: Als mossos que feu de troll a indymedia
28 mai 2011
Puig Dimissió, Mossos a la pressó!!!!!
Sindicat Terrassa