Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Nou logo de BCNeta
27 mai 2011
De aquì a poc seràn aixi, com ara els "infermers" que van amb els mossos es semblen igual que ells, però de colors.
307574970.jpg
..

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou logo de BCNeta
27 mai 2011
molt bona la imatge companyes!!!

reciperem els carrers i les nostres vides!!!

la plaça és del poble!
Re: Nou logo de BCNeta
27 mai 2011
animo que no estais solos, con vosotros estan miles y miles de personas en toda europa, por eso desalojan, por eso tienen miedo de vosotros.
Re: Nou logo de BCNeta
27 mai 2011
Aquests són els companys de Departament que tenim, reclutats per Joan Saura i activats per Felip Puig + Jordi Hereu.

Sempre m'ha sorprès quan els Mossos d'Esquadra m'han mirat amb ulls diferents en portar samarreta de bombers; molts no deuen entendre que no som la mateixa gent.
Re: Nou logo de BCNeta
27 mai 2011
i durant la vaga del 29-s qui apagava els focs? Em sembla que era el puto cos dels bombers (al menys els col.laboracionistes). O amb nosaltres o amb ells, s'ha acabat el bròquil.
Re: Nou logo de BCNeta
28 mai 2011
Apagar un coche en llamas, un contenedor o una papelera NO es ni de LEJOS estar con NADIE. Vamos, no es muy difícil d'entender.

OTRA COSA es descolgar a gente que está resistiendo un desalojo o similares.. ahí si hay colaboración (no estoy diciendo que lo hayan hecho, lo desconozco).
Re: Nou logo de BCNeta
28 mai 2011
una cosa es que els bomber no encenguin noves fogueres, es comprensible, i una altra diferent es que apaguin les existents...
i mes quan les barricades en foc son per protegirnos de les agresions policials hauriam de fer una mica de pedagogia i explicar als bombers que en uns disturbis amb un motiu politic o social haurien de ser els propis mossos els encarregats d'apagar el foc, i sino tenen mitjans que apaguin el foc a cops de porra si fa falta...

indignantse no n'hi ha prou, hem de començar a trencar el marc legal, fins que s'anulin les lleis per la seva inutilitat manifesta
salut i lluita
Re: Nou logo de BCNeta
28 mai 2011
soc el del comentari anterior, faig una petita aclaracio pq no voldria que sembles que estic contra els bombers, simplement s'ha d'explicar que un foc que talla un carrer per protegirnos de la policia no es feina dels bombers, encara que ells rebin ordres d'apagar-lo, s'hauria de crear el marc moral per a que es poguesin negar a apagar aquest tipus de focs...
maxim respecte per als bombers que fan una tasca molt digna arriscada com poques i molt necessaria per a la societat...
a mes arrisquen a vida per tots nosaltres
salut companys
Re: Nou logo de BCNeta
29 mai 2011
Estranyes vegades veuràs un bomber ficar-se enmig d'una manifestació per desmuntar-la. Acosteu-vos als parcs i alimenteu el debat i el pensament, que a tot arreu hi ha assemblees de bombers amb molta crítica a les retallades per l'únic servei públic del Departament d'Interior (prevenció i extinció d'incendis i salvaments).
Sindicat Terrassa