Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
comunicat PSUCviu contra la repressió i de crida a la lluita
27 mai 2011
El PSUC viu condemna la brutal repressió dels mossos d'esquadra que amb l'excusa de la neteja de l'espai públic han carregat durament contra les persones acampades i a aquelles altres que s'hi han acostat a donar el seu suport a la gent d'indignats/des de Barcelona i de Lleida. En el cas de Barcelona, durant la “neteja” la policía ha confiscat tota mena d'objectes personals, com ara ordinadors, i en canvi no ha retirat les bosses d'escombraries que els concentrats havien recollit.

Tal com s'ha vist a les imatges difoses pels mitjans de comunicació, han estat els mossos d'esquadra qui han provocat amb la seva actitud els manifestants pacíficament concentrats i els han reprimit durament amb forts cops de porra, bales de goma i altres estris. Per al seva banda, la gent ha demostrat una gran determinació i valentia en resistir de forma pacífica als cops i les provocacions tant al grup de dins de la plaça Catalunya com a la majoria que estaven fora.

Aquests fets constitueixen la primera mostra de la repressió del Govern de Mas que ens avança el que ens espera pel que fa a la política violenta que s'implementarà des del departament d'Interior però que de ben segur davant la reacció pacifica i contundent de la gent se'ls acabarà girant en contra.

Al crit de “ni un pas enrere” finalment la gent ha aconseguit reocupar la Plaça de Catalunya, així com la retirada de les desenes i desenes de furgones dels mossos d'esquadra.

El PSUC viu demana la dimissió immediata del Conseller d'Interior Felip Puig.

Des del PSUC viu ens sumem a la crida a seguir amb la lluita. Avui, a les 17:00 manifestació a Barcelona del sector sanitari que anirà des de Colom a la Plaça de Catalunya. Així mateix, s'està fent una convocatòria a les 19:00 també a la Plaça de Catalunya en protesta contra la repressió.

Ni un pas enrere.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: comunicat PSUCviu contra la repressió i de crida a la lluita
27 mai 2011
menys comunicats i autobombo i a defensar la plaça com totes les companyes em fet avui

la plaça és del poble!!
Re: comunicat PSUCviu contra la repressió i de crida a la lluita
27 mai 2011
menys comunicats, que sou tb culpables de la situació actual, que arrosseguem les misèries actuals des dels vostres pactes durant la transacció dels '70...

Solidaritat sempre! Menys autobombo!
Fora Partits Polítics d'IMC Barcelona!
Re: comunicat PSUCviu contra la repressió i de crida a la lluita
27 mai 2011
vengaa jajajaj ahora todos a subirse al carro
manda huevos!
Re: comunicat PSUCviu contra la repressió i de crida a la lluita
27 mai 2011
Como os atrevais a pasear las siglas por la plaza no vais a tener que dar un paso atras, sino cien
Sindicat Terrassa