Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : globalització neoliberal : corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
Acció 30 Maig. Treu 155 euros del banc o similars
26 mai 2011
En el marc de les mobilitzacions del moviment de les acampades que s'ha batejat com el moviment 15M, ens adherim i fem ressò de la convocatòria per al proper dilluns 30 de maig per treure 155 euros del Banc com a forma d'adhesió a les mobilitzacions que es van iniciar el 15 de maig.

Suggerim que qui no pugui treure 155 euros, tregui 15,5 o 1,55 de manera que queda manifesta l'adhesió sigui quina sigui la capacitat econòmica.

Qui participi en aquesta acció que escrigui un missatge a l'adreça 30maig ARROBA podem.cat amb el títol 30Maig i la quantitat treta del banc (per exemple: 30maig 155). De manera que puguem tenir una referència del nom de gent que ha participat.
Si això corre i es converteix en una prova de força d'aquest moviment, podrem preparar aviat. noves accions contres els bancs de major significat, així que és IMPORTANT si podeu participar perquè sapiguem que podem comptar amb vosaltres.
Aprofitem per animar-vos a participar de les acampades i / o autoorganizar-vos en els vostres pobles, ciutats, universitats o espais de treball.

La Cooperativa Integral Catalana està implicada en la carpa d'alternatives al capitalisme a Plaça Catalunya de Barcelona i tenim constància que nombres membres de EcoXarxa i de la CIC estan participant de les acampades de les seves poblacions.

Endavant amb aquest procés de mobilització i autoorganització!! Això és històric i no cada vegada té menys tornada enrere!! Us deixem amb la convocatòria original.

Cooperativa integral Catalana. http://cooperativa.ecoxarxes.cat
Atents a l'atac que s'està preparant. Idees concretes per a objectius concrets:

Ja tenim preparada la primera acció no violenta de lluita massiva i conjunta. Ajuda'ns a difondre-la, participa d'ella allà on et trobis!!!

Els bancs i els especuladors han estat els principals causants de la crisi de manera que ells seran l'objectiu del nostre primer atac no violent.

El proper dia 30 de maig anem a manifestar la nostra indignació en contra de l'abús que practiquen els bancs no només contra els ciutadans de forma independent sinó també contra els estats.

Posem avui en marxa un acte pacífic i subtil, però prou contundent i cridaner com per mostrar amb claredat la indignació que sentim, i també la nostra fortalesa i compromís per arribar fins al final. Posem avui en marxa el primer atac no violent que mostrarà al món la nostra imaginació, determinació i compromís per assolir l'objectiu de veure complerta la nostra reivindicació final: instaurar una democràcia real.

Fem una crida a totes aquelles persones que estiguin d'acord amb les nostres reivindicacions, a participar en una retirada massiva de capital de les entitats bancàries el proper dia 30 de maig.

Si ho estàs, et proposem treure en un sol moviment bancari la quantitat de 155 € de la teva compte corrent. L'operació es pot fer al llarg de tot el dia, preferiblement acudint a les sucursals o utilitzant els caixers automàtics (amb múltiples de 10 -> 150).

El motiu d'escollir aquesta quantitat concreta, és perquè havíem de triar una xifra apreciable i simbòlica amb la força suficient amb la de demostrar als bancs que aquests moviments són motivats des de la mateixa indignació que ens va fer mobilitzar el 15 de maig.

Pel que fa al dia 30 de maig, és perquè entenem que és un termini raonable perquè el missatge pugui difondre adequadament i arribi al major nombre de persones que ens ajudin a ser el més efectius en el nostre atac no violent en contra de la voracitat dels bancs, en contra del sistema econòmic instaurat, en contra dels paradisos fiscals, en contra de l'especulació ia favor de l'interès general, de la solidaritat, en definitiva de les persones. A més, en aquesta data hi haurà transcorregut 15 dies des de l'inici de la mobilització, i serà un altre bon moment simbòlic per recordar que el nostre moviment només acaba de començar.

El proper dia 30 de maig, es sentiran totes les veus cridant alhora que un altre món és possible.

El proper dia 30 de maig es sentirà la veu del poble amb més força que la dels partits polítics.

El proper dia 30 de maig, es podrà explicar la indignació del poble, la reivindicació activa d'una democràcia real, en la qual es té en compte a les persones per sobre dels interessos econòmics, financers, especulatius ... les persones per sobre dels mercats.

El proper dia 30 de maig donarem un pas més cap a un món millor.

Comptem amb tu, divulga el missatge. Participa. Ens seguim veient cada dia a la places. "


webs del moviment del 15-M  http://www.tomalaplaza.net
http://madrid.tomalaplaza.net
http://www.acampadabcn.org

----- --------- ------------ ---------

ACCIÓN 30 DE MAYO: SAQUEMOS 155 EUROS DEL BANCO
En el marco de las movilizaciones del movimiento de las acampadas que se ha bautizado como movimiento 15M, nos adherimos y hacemos eco de la convocatòria para el próximo lunes 30 de mayo para sacar 155 euros del Banco como forma de adhesión a las movilizaciones que se iniciaron el 15 de mayo.

Sugerimos que quien no pueda sacar 155 euros, saque 15,5 o 1,55 de forma que queda manifiesta la adhesión sea cual sea la capacidad económica.

Quien participe en esta acción que escriba un mensaje a la dirección 30mayo ARROBA sincapitalismo.net con el título 30Mayo y la cantidad sacada del banco (por ejemplo: 30mayo 155 ). De forma que podamos tener una referencia del nombre de gente que ha participado.

Si esto corre y se convierte en una prueba de fuerza de este movimiento, podremos preparar pronto. nuevas acciones contras los bancos de mayor significado, así que es IMPORTANTE si podeis participar para que sepamos que podemos contar con vosotrxs.

Aprovechamos para animaros a participar de las acampadas y/o autoorganizaros en vuestros pueblos, ciudades, universidades o espacios de trabajo.

La Cooperativa Integral Catalana está implicada en la carpa de alternativas al capitalismo en plaza catalunya de Barcelona y tenemos constancia de que numeros miembros de ecoxarxas y de la CIC estan impulsando y participando de las acampadas de sus poblaciones.

Adelante con este proceso de mobilización y autoorganización!!

Esto es histórico y no cada vez tiene menos vuelta atras!!

Os dejamos con la convocatoria original.

Cooperativa integral Catalana. http://cooperativa.ecoxarxes.cat

Atentos al ataque que se está preparando. Ideas concretas para objetivos concretos:‏

Ya tenemos preparada la primera acción no violenta de lucha masiva y conjunta. Ayúdanos a difundirla, participa de ella allí donde te encuentres!!!

Los bancos y los especuladores han sido los principales causantes de la crisis por lo que ellos serán el objetivo de nuestro primer ataque no violento.

El próximo día 30 de mayo vamos a manifestar nuestra indignación en contra del abuso que practican los bancos no solo contra los ciudadanos de forma independiente sino también contra los estados.

Ponemos hoy en marcha un acto pacífico y sutil, pero lo suficientemente contundente y llamativo como para mostrar con claridad la indignación que sentimos, y también nuestra fortaleza y compromiso para llegar hasta el final. Ponemos hoy en marcha el primer ataque no violento que mostrará al mundo nuestra imaginación, determinación y compromiso para alcanzar el objetivo de ver cumplida nuestra reivindicación final: instaurar una democracia real.

Hacemos un llamamiento a todas aquellas personas que estén de acuerdo con nuestras reivindicaciones, a participar en una retirada masiva de capital de las entidades bancarias el próximo día 30 de mayo.

Si lo estás, te proponemos sacar en un solo movimiento bancario la cantidad de 155 euros de tu cuenta corriente. La operación podrá realizarse a lo largo de todo el día, preferiblemente acudiendo a las sucursales o utilizando los cajeros automáticos (con múltiplos de 10-->150).

El motivo de elegir esa cantidad concreta, es porque debíamos elegir una cifra apreciable y simbólica con la fuerza suficiente con la que demostrar a los bancos que estos movimientos son motivados desde la misma indignación que nos hizo movilizarnos el 15 de mayo.

En cuanto al día 30 de mayo, es porque entendemos que es un plazo razonable para que el mensaje pueda difundirse adecuadamente y llegue al mayor número de personas que nos ayuden a ser lo más efectivos en nuestro ataque no violento en contra de la voracidad de los bancos, en contra del sistema económico instaurado, en contra de los paraísos fiscales, en contra de la especulación y a favor del interés general, de la solidaridad, en definitiva de las personas. Además, en dicha fecha habrá transcurrido 15 días desde el inicio de la movilización, y será otro buen momento simbólico para recordar que nuestro movimiento sólo acaba de comenzar.

El próximo día 30 de mayo, se oirán todas las voces gritando al unísono que otro mundo es posible.

El próximo día 30 de mayo se oirá la voz del pueblo con más fuerza que la de los partidos políticos.

El próximo día 30 de mayo, se podrá contar la indignación del pueblo, la reivindicación activa de una democracia real, en la que se tiene en cuenta a las personas por encima de los intereses económicos, financieros, especulativos... las personas por encima de los mercados.

El próximo día 30 de mayo daremos un paso más hacia un mundo mejor.

Contamos contigo, divulga el mensaje. Participa. Nos seguimos viendo cada día en la plazas."

webs de referencia:  http://www.tomalaplaza.net
http://madrid.tomalaplaza.net
http://www.acampadabcn.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció 30 Maig. Treu 155 euros del banc o similars
26 mai 2011
encara que l'acció es simbolica, el proces que estem generant tots plegats es HISTORIC, i lo mes ilusionant de tot es que es nomes el principi, no hem vull ni arribar a imaginar on podriam arribar...
(A)
Re: Acció 30 Maig. Treu 155 euros del banc o similars
26 mai 2011
Només per arribar a retirar l’ajuda del “Reino de España” a “Portugal” acordada fa 10 dies, haurien de sumar-se a aquesta acció més de 21 milions de persones. Ja no parlem de les necessàries per arribar a incloure l’ajut a “Grècia” i als bancs espanyols.
Més que accions “pràctiques”, l’acció política donarà més fruits. Estendre les consignes de DEVOLUCIÓ DELS AJUTS ALS BANCS i FORA ZP AMIC DELS BANQUERS per barris, comarques i treballs, pot posar les bases per una nova VAGA GENERAL que per ara és la major força amb la que compten els treballadors.
Re: Acció 30 Maig. Treu 155 euros del banc o similars
26 mai 2011
Vaga general pero de una semana minimo...si no....
Re: Acció 30 Maig. Treu 155 euros del banc o similars
26 mai 2011
No he trobat aquesta convocatòria a cap dels enllaços que s'hi inclou. He trobat una nota desmentint la convocatòria a http://www.democraciarealya.es/

Jo diria que és una mala broma.
Re: Acció 30 Maig. Treu 155 euros del banc o similars
29 mai 2011
No és cap broma. No sé d'on surt la idea, però sembla bona.

Paranoics al marge, convido tothom a participar, és un gest senzill però que toca els nassos a la banca, els culpables de tota la crisi.
Sindicat Terrassa