Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Manifestació contra el feixisme i racisme aquest divendres a Vilanova i la Geltrú
25 mai 2011
Roda de premsa a Vilanova i la Geltrú per convocar la manifestació de divendres 27 de maig a Vilanova contra les agressions feixistes i racistes.
248784_117288265022540_100002241009253_154102_4363288_n.jpg
Vilanova i la Geltrú: La coordinadora Unitat contra el Feixisme i el Racisme crida la població a manifestar-se contra el racisme

Avui dimecres 25 de maig tres representants de la coordinadora comarcal "Unitat contra el Feixisme i el Racisme del Garraf" han presentat el cartell i el manifest de la convocatòria de manifestació que aquest proper divendres 27 sortirà de la la Plaça de les Neus, a les 20h. La manifestació, tal i com han explicat, ve motivada per les recents agressions perpetrades per integrants de la xenòfoba Plataforma x Catalunya a Vilanova i la Geltrú.

Carla Vall, de l'Assemblea de Joves, ha explicat el manifest que convoca ala manifestació, que és obert a totes les adhesions, de particulars i col·lectius, i en ha volgut remarcar que el Garraf és una de les poques comarques de l'àres metropolitana on PxC no ha obtingut represenació. Carla també ha apel·lat a iniciar aquest divendres a Vilanova el tallafocs contra l'augment del feixisme i el racisme.

Sergi López ha estat el segon a intervenir i a recordar que abans de tot, les persones som persones, igual d'on vinguem i on anem. Amb la seva presència, l'actor ha volgut animar tots els vilanovins a mostrar al carrer, de forma positiva, els ganes i la força per barrar el pas al racisme i viure en pau i convivència.

Finalment Jorge Castro, representant del col·lectiu llatinoamericà ha volgut fer referència a la participació en la mobilització de les comunitats "immigrades", tals com la magrebina, la llatinoamericana o la romanesa, perquè des d'ara prenguin també partit, junt amb tots els vilanovins, per fer front a qui fomenta l'odi entre les persones per raons d'orígen. Per això mateix, ha explicat, el cartell conté el lema en llengua catalana, però també, en petit, les traduccions al castellà, l'amazic, l'àrab i el romanès, principals altres llengües que es parlen a Vilanova i la Geltrú.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa