Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
Aquesta és una carta oberta a tota l'afició blaugrana enfront els possibles problemes que pugui ocasionar la cel·lebració de la champions a plaça catalunya, i alhora una proposta a debatre avui a l'Assemblea General de #acampadabcn a plaça catalunya. CAL DEIXAR CLAR AIXÒ, NO ÉS UN POSICIONAMENT DE L'ASSEMBLEA, SIMPLEMENT UNA PROPOSTA MÉS PEL DEBAT!
Avatar_celebraciochampions_fb.png
CEL·LEBREM LA VICTÒRIA DEL BARÇA
AMB INDIGNACIÓ!!

Estem fent història.
Mai més els barcelonins tornarem a veure la plaça Catalunya com era.
A partir d'ara tothom quan passi per plaça Catalunya veurà la plaça de #acmpadabcn, la plaça de les indignades.
Una plaça al cor de la bèstia que ens hem fet nostra, tant pel procés d'empoderament col·lectiu que s'està generant a través de les assemblees multitudinàries com per tot allò que dia a dia es va construint a través de la feina voluntària de milers de persones coordinades en comisions. Mai s'havia vist a Barcelona tanta solidaritat i suport mutu. Hem deixat de ser persones aïllades en les nostres vides individuals per prendre les places com a espais de trobada. S'està tornant a discutir de política en petites àgores creades espontàniament a diferents racons de la plaça, així com als bars, botigues, centres mèdics, escoles... Tot això és quelcom del que ens hauriem de sentir orgulloses i que hauriem de defensar.
LA INDIGNACIÓ HA VINGUT PER QUEDAR-S'HI!

Entre les indignades hi ha de tot. I estem segures que un gran nombre de les persones que participen activament a la plaça o de les que d'una forma o altra donen recolçament són culés. Des del departament d'Interior volen que es generi una confrontació entre indignades i culés que forci un desallotjament de #acampadabcn perquè els hi som molestes. Felip Puig ja està dient que aquestes movilitzacions han perdut el sentit després de les eleccions per preparar el terreny per un possible desallotjament. Però cada dia demostrem que som més i ens mantenim i que un desallotjament de la plaça suposaria una movilització massiva que acabaria amb una nova reocupació de la plaça de forma pacífica, però activa.

Feia molt de temps que no sortiem tanta gent al carrer si no era per una cel·lebració futbolística.
Aquesta és una crida a tota la gent indignada a actuar amb responsabilitat i demostrar un cop més el dia del final de la Champions que LES INDIGNADES JA SOM MÉS QUE UN CLUB.

I una proposta a debatre a l'assemblea general de Plaça catalunya:
Davant les adversitats hem de créixer.
Dissabte seran gairebé ja dos setmanes sobreposant-nos a qualsevol inclemència.
Dos setmanes participant d'assemblees multitudinàries demostrant paciència i respecte perquè entenem que aquest tipus de procés col·lectiu és complexe, però alhora el més representatiu i de particiàció directa.
Ens hem plantat contra una llei electoral assumint les conseqüències que suposa un delicte com aquest.

Dissabte, si el Barça guanya milers de culés vindran com és habitual a cel·lebrar-ho a plaça Canaletes.
No farem com l'Ajuntament que, presionat pels lobys econòmics que controlen el centre de la ciutat, en diferents ocasions per evitar aldarulls ha intentat reubicar la cel·lebració, però mai se n'ha sortit. Perquè quan el poble decideix, quan comparteix unes emocions cap govern pot ordenar el contrari, i això és una cosa que hem demostrat totes a plaça Catalunya.

La nostra proposta és convocar a totes les indignades culés a cel·lebrar la victòria del Barça d'una forma diferent. A demostrar que estem madurant i que el futbol no podrà acabar amb allò que ja estem aconseguint en el procés iniciat a plaça Catalunya. És una invitació a cel·lebrar la victòria assegudes amb les nostres bufandes i banderes blaugranes prenent la plaça per defensar-la. Defensar-la de possibles atacs violents provinents de grups de hooligans no deixant-los accedir. Però també d'un possible atac per part dels antiavalots dels mossos d'Esquadra. No els hi donguem l'excusa d'uns aldarulls per poder entrar carregant amb piloteres i prenent-nos plaça Catalunya. Si dispersen la cel·lebració del Barça, com ja va sent habitual, que es trobin una plaça Catalunya plena de gent asseguda, plena de joves, però també de famílies i gent de tot tipus.Un grup de culés indignades.

VISCA EL BARÇA!
VISC A PLAÇA CATALUNYA!!
SI PODEM AMB EL FUTBOL, PODEM AMB TOT!
Mira també:
https://www.facebook.con/merceprekaria#!/event.php?eid=186017131446997

This work is in the public domain

Comentaris

Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
Fora propaganda de Facebook i del Barça d'Indymedia!
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
doncs si vius al món real,
una proposta com aquesta és totalment realista.
No és ni propaganda del facebook ni del barça.

És una proposta responsable de com des de la plaça es pot afrontar un problema que pot acabar sent molt greu.

No fa proselitisme pel Barça aquesta carta, sinó tot el contrari, a entendre'ns entre totes i assumir que entre la gent acampada hi ha molta gent del barça, i que entre els culés que encara no hi han participat hi ha moltíssima gent indignada també!!!

jo avui, a l'assemblea votaré a favor.
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
Pero no estàven indignats amb els polítics, banquers, empresaris i tota la "escòria" relacionada?! i ara es votarà una proposta para arribar els culès "al·lienats" per un esport i un equip que més que cap altre contribueix per la domesticació del ramat popular(ramat que per cert també és predominant a plaça catalunya aquests dies).Que vinguin els mossos pero JA!
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
esperem que perdi...
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
Esto es de risa.
Ahora resulta que una mega empresa capitalista como es el Barça, que paga millones de euros por personas, como si fueran mercancías, que usan la excusa del deporte como fuente de riqueza, que aborregan a la gente, ahora éstos van a ser nuestros aliados.
Ahora va a resultar que somos Culés o Merengues, que tanto dà .... ¡vamos hombre!, ¡¡¡VETE A CAGAR!!!
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
Me parece una propuesta fenomenal.

No podemos permitir caer en la división infantil que se busca siempre inculcar entre los explotados, desde el poder capitalista, en función de su diferencia de conciencia, gustos, estética, educación, pertenencia a tribus urbanas, etc.

Muchos de los asistentes a Canaletas son precarios y parados, como nosotros, y acuden a esas celebraciones para desfogarse de su miseria cotidiana. Muchos simpatizan, además, con la acampada (me consta personalmente) e, incluso, se han dejado caer estos días por la plaza.

¿Cómo podríamos entonces caer en el error de despreciarlos o enfrentarnos a ellos tal como han sugerido maliciosamente en los medios (Diario Sport)?

No le hagamos el juego al sistema y convirtamos la celebración en festival para el contagio de la rebeldía y la indignación.

Insisto. Mirar a los hinchas del Barça, por encima del hombro, como si fueramos auténticos snobs, sin tener en cuenta la pertenencia de éstos (mayoritariamente entre los jóvenes) a la clase explotada, es un error o algo mucho peor: el síntoma de que estamos asumiendo esa ideología divisionista de los esclavos asalariados que nos impone el capital.
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
Y una cosa más. Contra quién realmente hay que estar al acecho es CONTRA EL ESTADO y sus aparatos policiales, listos para provocar, usar o promover cualquier altercado que les diera vía libre para disolver la acampada. La culpa no es de la afición blaugrana, no seamos simples...

Un tema importante a tratar, por eso, sería el de la autodefensa. No podemos dejar que nos disuelvan como a conejos, en el momento menos pensado.
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
CELEBREM LA VICTÒRIA DE MOVISTAR AMB INDIGNACIÓ.

Visca Catalunya!

Molta gent de la plaça són també clients d'una de les empreses telefòniques més conegudes. Telefónica és més que un club!

Passa-ho per SMS i ajudaràs a la revolució.
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
El problema no es si el Barça es una multinacional,etc,etc. El problema es que si gana se van a concentrar 50.000 personas,bebiendo como descosidos, al lado de la acampada. y eso o nos preparamos para gestionarlo o lo vamos a pasar mal...(y eso sin contar la cantidad de fachas que hay entre los futboleros y que pueden aprovechar la oprtunidad)Asi que a pensar y a proponer soluciones y dejaros de críticas manidas y facilonas, si us plau
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
a quien le guste el fútbol que vaya al parque a jugar, pero fomentar un club como el barça me parece estúpido, no podemos hablar de un mundo mejor y apoyar a una multinacional como esta, permitir que haya gente que cobre y mueva millones y encima hacerles la fiesta porque han metido una pelota mas que otro en la portería, esta idea me parece ridícula, vergonzosa y me da vergüenza ajena, por no hablar de mezclar conceptos como afición y revolución!
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
vaya basura...
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
Ke sí, ke nos sabemos de memoria el discurso de la multinacional..ke nos la suda,ke el tema es ke dejeis de repetir la cancioncilla y que digais ke hacemos con los 50.000 descerebrados con sus botellas de cava,joder
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
... yo por lo pronto haría un cordón y no dejaría entrar a nadie, es un espacio liberado no? pues ala, a defenderlo!
esto no es nada, imaginaos el día que se cansen y nos manden a los militares...
también podemos recibirlos bailando en parejas, tal y como se ha propuesto en la asamblea en caso de desalojo, o pensáis que la policía es mejor que los hulligans?
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
25 mai 2011
..yo intentaria llenar la plaza del maximo de gente para ke los del futbol ni kepan, y la gente mas concienciada en la zona de contacto y ke respeten nuestro espacio si o si..pero me gustaria mas ideas,mas planes..
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
26 mai 2011
Ara que ja em fet fora als lateros, proposo que anem tots amb la samarreta del Barça. L'acampada som més que un club!
Celebrem-lo amb cava, el menjar és gratis!
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
26 mai 2011
Estais buscando solución a un problema que no existirá, el barça va a perder :)

Y si ganan... pues de todos los miles que habrá por ahi no creo que haya mas de 200 que puedan liarla, y de esos 200 no creo que haya muchos que arremetan contra la acampada. Lo que si me preocupa es que se infiltren maderos e inciten a arremeter contra la acampada.

Hay que estar atent@s

saludos
Re: carta a l'afició blaugrana TOTS ESTEM INDIGNATS
26 mai 2011
El tal "proposta" diu que el menjar és gratis. Això no és veritat.
Si no costa uns calés, costa una feina de produir.
Sindicat Terrassa