Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Paràsits
25 mai 2011
Un amic meu que treballa a l’Ajuntament de Barcelona diu que la nova administració hauria de substituir tots els càrrecs actuals, de partit o de carrera, gerents, directors, caps, els dits 24, 26, 28...doncs la majoria d’ells han estat nomenats a dit i promocionat gràcies a l’amistat amb el poder i s’anomenen càrrecs de confiança...no ho sé suposo que és el que fan a tots els organismes quan hi ha canvi d’amo...jo li dic en realitat no hauria de quedar-hi ni l’apuntador, ja que en aquest univers parasitari i mediocre tothom menteix de la manera més ostentosa: uns fan veure que treballen, d’altres fingeixen que coordinen, els polítics que s’ocupen del bé comú.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Paràsits
25 mai 2011
si si i ar que vinguin els amics del trias que tenan molta gana de mamar
Re: Paràsits
25 mai 2011
Si clar, acomiadarà a alguns per posar dels seus. Ara els que acaben de guanyar voldran repartir-se el pastis, i resarcir-se de no haver pogut gaudir del banquet durant 32 anys.
Se'ls hi hauria de dir ben clarament que el que se'ls hi ha permès a uns no se'ls permetrà a ells, i no perquè siguin ells, si no perquè la situació es altra i som molts els que estem massa farts.
Re: Paràsits
25 mai 2011
Em sembla molt bé, però de moment que els acomiadin...a tots
Sindicato Sindicat