Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
El més violent de tot seria tornar a la normalitat (Pl. Catalunya)
23 mai 2011
Octaveta repartida a Plaça Catalunya
5154930168_63b1c82e7e_o.jpg
EL MÉS VIOLENT DE TOT SERIA TORNAR A LA NORMALITAT


A Plaça Catalunya ja som milers. Hem pres el centre de la ciutat. L'hem fet nostre, i amb la nostra determinació hem obert una escletxa d'indignació en el mur del consentiment i la resignació social.

Ara només tenim dues opcions: deixar que aquesta esquerda es tanqui, perdent una oportunitat única per a un veritable canvi social, o bé obrir-la tant com puguem, eixamplant-la fins que afecti els fonaments de la misèria i l'explotació.

Si volem arribar a algun lloc, si volem que tot allò que despreciem i denunciem desaparegui, cal traspassar els límits de la plaça. Cal traspassar els límits de la mateixa legalitat que ahir ens deia que no podiem ocupar-la, i avui ens diu que no podem sortir-ne, que no podem tocar la normalitat que la rodeja.

Cal desobeïr la veu del Poder quan ens diu que tallar un carrer és violent mentre talla vides humanes amb atur i explotació, quan ens diu que enfrontar-se a la policia és violent mentre tortura immigrants i dissidents a les comissaries, quan ens diu que atacar un banc és violent mentre deixa families senceres al carrer per no poder pagar la hipoteca.

Cal desobeïr, perque cap revolució s'ha fet mai respectant les lleis dels poderosos. Cal desobeïr, perque el més violent de tot no seria continuar actuant ilegalment, sino deixar passar la oportunitat d'acabar d'una vegada per totes amb tots els abusos, amb tota la violència massiva que aquesta societat produeix.

Cal prendre els carrers, cal estendre la revolta a tots els barris i a tots els àmbits.

No volem només una plaça, volem tota la ciutat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El més violent de tot seria tornar a la normalitat (Pl. Catalunya)
23 mai 2011
Pues si, desde los medios ya se está diciendo que esto acabaría el domingo, y que los del "movimiento 15 M"(?) quieren abandonar para que no se acabe disolviendo por hastío. Y UNA MIERDA.

Hay que aprovechar este despertar para construir una sistema más justo y que está protesta se refleje en hechos y políticas concretas, que son las que se proponen en las asambleas.

Estamos muy hartos y la "normalidad" actual es una tortura diaria llena de inseguridades y precariedad, yo voy a ir todos los días aunque sea un rato.
Re: El més violent de tot seria tornar a la normalitat (Pl. Catalunya)
23 mai 2011
Genial, companyes no tinc res de nou a aportar només genial... també a títol individual us volia donar les gracies companyes, les gracies per estar alla totes juntes, les gracies perque totes juntyes podem aconseguir que aquest moviment avanci, que trenquem d'un cop amb la pantomima d'aquesta democracia parlamentaria, no deiexem en mans dels polítics professionals que tenim ficats alla tota aquesta força, no caiem en l'error de abandonar la lluita tot i que poc entendre que més d'un cop podem pensar que no tenim res a fer alla, crec i sincerament crec que el nostre paper es acpnseguir que aquest moviment avanci cap a les arrels dels problemes i totes juntes fem expandim la revolta, salut i endavant amb la lluita

compromis, lluita i esforç
salut i ´(A)
El més violent de tot seria tornar a la normalitat
23 mai 2011
Camino se hace al andar compañeras y compañeros no quiero ser agorero(creo que se dice así) nadie es perfecto y cada una es cada una y sus circunstancias.
Ah! La razón absoluta creo que tampoco existe.
Un fuerte abrazo libertario y mucha suerte ( si es que se puede decir así...suerte¿?)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more