Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
No volem partits II
22 mai 2011
Foto 1: Esther Vivas, Foto 2: Josep Maria Antentas.
esther-vivas.jpg
Josep_maria.jpg
Dos més d'aquests personatges.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No volem partits II
22 mai 2011
no volEM?

No havia quedat en que ningu ens representa? i llavors perque no parles NOMES en el teu nom? jo personalment si que vull partits i sindicats (cap dels de la foto pero), aixi que si parlem de la no-delegacio no parlis ni decideixis per mi.

gracies.
Re: No volem partits II
22 mai 2011
pero hi estan a titol personal, no han fet cap propaganda del seu partit....
Re: No volem partits II
22 mai 2011
qui no corre, vola!
Re: No volem partits II
22 mai 2011
Des de baix, cobas, CUP, tenen manipulada la assamblea, les comissions i l'organització. Es fa difícil participar, qüasi impossible, els acords ja estan presos o donen dues alternatives decidides per ells (o les seves comissions que tenen copsades) a votar per a que les persones pensem que estem decidint assambleariament.
Al igual que als '70 els partits d'esquerra minotiraris (troskistes, estalinistes, leninistes...) estan recuperant la poca movilització que hi ha al sistema per a treure'n profit o una petita porció de poder (algun regidor?)..
En fi...
Re: No volem partits II
22 mai 2011
Jo tampoc vull i si som dos, ja es pot utilitzar el plural. "No volem".
La qüestió no és que cadascuna es representa a si mateixa, sinó que el que diem, no té per que ser la representació de totes les persones, sinó de qui s'identifiquin i vulguin.
Malgrat tot, et recordo que s'ha fet una "declaració de principis", que encara que no és compartida per totes les persones, s'ha aprovat com representativa de l'acampada, encara que falsament digui que som "asindicals"...
Tampoc és cert que no s'hagi fet cap propaganda de partits. Ha sortit gent a dir que s'havia de votar als partits minoritaris, o a "escons en blanc", etc... També a sortit gent a defensar a sindicalistes de CC.OO. O sigui, que la propaganda subliminal i la propaganda descarada hi és, igual que la censura subtil, doncs "casualment" s'han retallat les "A" anarquistes dels cartells que s'havien penjat en la plaça.
No se que et semblarà a tu, però a mi si que em sembla que hi ha una intenció de control i direcció política. Hi ha qui porta anys manipulant assemblees en els moviments socials i en els llocs de treball.
Re: No volem partits II
22 mai 2011
Jo TAMBÉ VULL sindicats combatius (CGT, COS, CNT, IAC, CoBas, CSC) i partits anticapitalistes (com la CUP, PCPC, Des de Baix, En Lluita)
Re: No volem partits II
22 mai 2011
"tenen manipulada la assamblea, les comissions i l'organització"

Res més lluny de la realitat. Per favor, no siguem tan personalistes. Cada ú s'expressa lliurement i el debat està a les assemblees, on cal intervenir.

No fem cas de les intoxicacions.
Re: No volem partits II
22 mai 2011
BB, fes un escrit com si parlessis en nom de tothom, l'estrategia d'autoengany dels anarcos per no acceptar la seva increible minoria en quant a popularitat en els plantejaments.

Parla sempre en plural, i fins i tot, parla en nom del "poble".
Re: No volem partits II
22 mai 2011
Hotia! Aixi que vols al PCPC? Doncs, aprofita, aprofita! Tot per tu solet. Pero vigila perque ells no volen a ningu que no sigui del seu partit i obeeixi cegament totes les seves propostes supervigents. Aixo si, si t'accepten ja sereu prou gent per jugar un partit de futbol. Encara que sigui futbol sala.
Re: No volem partits II
22 mai 2011
d'una entrevista al número 2 de la CUP, al respecte de l'Acampada, que mostra com no tenen cap voluntat de capitalitzar aquest moviment:

"no crec que el paper de la CUP-AxB hagi de ser el de capitalitzar-ho, manipular-ho o apropiar-ho. És una iniciativa popular que esprem que tingui continuïtat i que ajudi a sumar a les lluites antineoliberals que ja fa temps que es venen desenvolupant."

http://barcelona.cup.cat/noticia/hem-aconseguit-posar-sobre-la-taula-un-
Re: No volem partits II
22 mai 2011
Solo hay que ver los minutos de micro abierto que acumulan estos personajes en comparación con el resto. Y aún así, tienen el morro de pedir que la gente que ya hablado no repita (ellxs hablan cada día) cuando ellos hablan día sí, día también, cortando el turno de palabra rápidamente.
Re: No volem partits II
22 mai 2011
Doncs parla també tu, pesat... o és que no tens res a dir? o és que saps que la teva opinió és profundament minoritaria i tens por de fer el ridicul? Tanta ploramica virtual... agafa el micro, pren la paraula, argumenta, no t'amaguis a internet, friki.
Vols dir que no ets tu que vol manipular les assemblees?
Dir que aquesta gent té un interès electoral és penòs i ridícul (ni la persona més ingenua i optimista de la CUP somia en treure un regidor a Barcelona). Són militants de base (com tants d'altres hi ha a les acampades) amb interès de tirar les lluites endavant.
I tu? qui ets? què busques? Surt de l'anonimat, troll.
Re: No volem partits II
22 mai 2011
Joder, qui son els troskos? Deus? Si en qualsevol moment poden estar en minoria! Jo he sentit a bastant gent dient contundents discursos anticapitalistes.
La solució es participar en les comissions, fer que es creïn més. Que l'assemblea general no més sigui per votar les propostes i per difondre comunicats informatius.
Re: No volem partits II
22 mai 2011
Como va a hablar la gente si acaparáis el micro. Los turnos de micro abierto son limitados en tiempo y los acaparáis!!
Re: No volem partits II
22 mai 2011
Doncs que algú expliqui com participar-hi. a les assamblees es fa impossible, les comsisions de continguts es dficilisim i canvien d'horari del mati a la tarda...
pensaré que els partirs petits d'esquerres no tenen cap interés, i en tot cas haurem de fer les assamblees descentralizatdes als territòris amb menys gent i on hi hagi debat i al carrer ara que els temps acompanya
Re: No volem partits II
22 mai 2011
borreu aquest post. és digne de la brigada d'informació
Re: No volem partits II
23 mai 2011
Jajajaja, estais abocados a la desaparición por aburrimiento. Con los movimientos tan plurales siempre pasa lo mismo. Dentro de una semana solo quedaran los 500 asquerosos de siempre porque el resto se habrá cansado de que unos mogoloides intenten orientarles el ideario político. ¿Que no quereis politica en plaza cataluña? ¿Acaso la política no es intrínseca al ser humano?. He de recordar quien lo dijo? Lo dicho chavales, en una semana no queda ni dios. El comentario de la mayoria de gente ahora mismo en la palza cataluña es el de como es posible que al aire libre atufe tanto a guarro. Nos vemos
Re: No volem partits II
23 mai 2011
don't feed the troll
Sindicato Sindicat