Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
Foto 1: Pere Duran, Foto 2: Josep Bel, Foto 3: Josep Lluis del Alcázar.
pere.JPG
Josep_bel.jpg
Alcázar.jpg
Anem amb compte perquè malgrat no s'estigui fent difusió dels seus partits hi ha partis polítics a l'acampada.No hi ha problema amb que aquestes persones participin a nivell individual en aquesta acampada. El problema és que hi ha molta gent que comencem a sentir-nos una mica timades amb el funcionament. I malgrat participar de les comissions i de l'assemblea central veiem que aquestes persones "curiosament" són les que acostumen a copar certes qüetions tècniques (moderació de comissions i de l'assemblea, per exemple) que fan molt difícil que l'horitzontalitat sigui un fet. Alhora per molt que intentem participar activament a les comissions el fet que aquestes persones estiguin participant corporativament a l'acampada fa que sigui pràcticament impossible evitar la deriva cap els seus interessos. També resulta curiós que quan hi ha torn de paraules oberts o quan s'obren els debats algunes d'aquestes persones (en Pere, per exemple) sempre són les que apareixen amb el micro a la mà.

Anem amb compte amb els partits a l'ombra. Garantitzem l'autoorganització i l'autonomia de l'acampada de tot partit, sindicat i organització,

Algunes acampades amb la mosca al nas.

Pere Duran i Nadal: membre d'En lluita, es presenta com a nº 16 amb el partit Desdebaix dins de la candidatura de les CUP.

Josep Bel i Gallart: membre del sindicat Cobas, es presenta com a nº23 amb el partit Desdebaix dins de la candidatura de les CUP. Nº2 pel partit Desdebaix a les eleccions al Parlament de Catalunya 2010.

Josep Lluís del Alcázar i Fabregat: membre del partit Lluita Internacionalista, es presenta com a nº9 amb el partit Desdebaix dins de la candidatura de les CUP. Nº3 del partit Desdebaix a les eleccions al Parlament de Catalunya 2010.

Esther Vivas: membre del partit Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Va ser cap de llista a les eleccions europees 2009 per Izquierda Anticapitalista i cap de llista per Barcelona per Des de baix a les eleccions al Parlament de Catalunya 2010.

Josep Maria Antentas: membre del partit Revolta Global-Esquerra Anticapitalista i del partit Desdebaix.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
No hi ha gent de la cgt o d'organitzacions independentistes agrupades a les CUP que estiguin manipulant la història, hi són a títol autònom: qui està tocant els pebrots són gent exclusivament d'en lluita i revolta global. Des dels anys setanta els trostkos no paren d efer la mateixa jugada.
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
Por fin alguien lo denuncia. Ahora que anden con ojo, porque estaremos atentxs!
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
yo no entiendo como desde un principio algo que se declare antipartidista no abogue por la abstención. algo huele muy mal.
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
La gran cagada és definir-se com a "apolítics" (vella cantarella franquista: "yo soy apolítico") i "asindicals" (la lluita dels sindicats anarquistes des del XIX fins ara a rodar...). Una cosa es el parlamentarisme i el sindicalisme burgesos, i l'altra la lluita.

En segon lloc, hi ha grups polítics que detenen la veritat absoluta i que miren d'esbombar el dogma i controlar tota moguda que puguin. Exemple: trostkos. I així anem collats: entre els purismes dels segons i el reformisme "apolític" (i no antipartitocràtic burgès) dels primers.
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
Jo l'unic que veig a les fotos és molta gent, i si 4 persones us manipulen, vol dir que: O bé no manipulen i la resta de la gent ja li va bé la línia que ells diuen, o bé sou una colla de borregos que en milers us deixeu manipular per quatre persones. No sé que és pitjor que sigueu borregos o que intenteu desacreditar quatre persones a internet perquè sou incapaços d'elaborar un discurs millor o alternatiu al que ells tenen (i resulta convincent)
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
La crítica no es que manipulen a los que ya les conocemos (que por supuesto no lo hacen), la crítica es que manipulen a la masa, como buenos politicuchos que son
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
Seguro que quien ha publicado esta noticia ha estado alguna vez en algún movimiento vecinal o de cualquier tipo y por tanto también representa unas ideas. Si no es así, otra posibilidad es que sea gente preparada para dividir (como dijo el compañero egipcio), por qué? porque no se puede ver a una persona, quedarse con su cara y después buscarlas en internet. Hay que conocerlas desde antes. Y eso... la policia y pocos más.
Yo supongo que si lo que dicen estas personas y otras que piensan igual son las ideas más aceptadas en asamblea por algo será. Y si están apoyando la causa será porque creen en ella, antes, durante y después de las elecciones.

También tengo que decir que el rollo este de cagarse en todos los partidos y en todos los sindicatos personalmente no me gusta nada. Y supongo que si la gente usara un poco la cabeza y fuera más al fondo de los problemas se daría cuenta de que la raíz está en lo que dicen algunos partidos y algunos sindicatos.
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
Vaya chorrada.

¿que esas personas van a la acampada? ¡Como todos los que luchamos! Por ejemplo...yo mismo. No he participado en comisiones de trabajo, he estado en las asambleas simplemente flipando y supercontento, he ido con la familia, he dado pasta, he llevado material, he convencido a compañeros para que asistan, para que vaya más gente...

Ah, pero también soy afiliado a CGT, también he estado en el primero de mayo alternativo, también he estado participando en las luchas de trabajadores y ciudadanos contra este asqueroso sistema que nos explota.

¿Y por ello soy un 'presunto sospechoso'?

Anda ya hombre. Algunos se piensan que si no te presentas con tu historial de luchas completamente blanco, o sea que no hayas hecho anda todo este tiempo, no eres un 'puro apolitico'.

En fin, arriba los que luchan y a ver si algunos aclaran su empanada mental.
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
posar noms i fotos em sembla de molt mal gust
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
ningu a l'acampada es 'apolitic' si a cas 'apartidista' que es molt diferent. L'acampada es fer politica, una concentracio, manifestacio, es fer politica. Els anarquistes també fan politica. Fer poltica no vol dir necesariament esta vinculat amb el joc dels partits politics. Fotre un cartell, enganxina tambe es fer politica.
Re: No volem partits a l'acampada
22 mai 2011
borreu aquest post. és digne de la brigada d'informació
Re: No volem partits a l'acampada
23 mai 2011
Si salen muy guapxs en las fotos.

pd: no salgais con paranoias represivas, por favor. Son personas públicas y no se esconden precisamente. Esta mañana al despertarme el Pere me ha dicho como tenia que organizar mi desayuno
Re: No volem partits a l'acampada
23 mai 2011
Estic totalment en contra del que esteu fent!

Participo activament de la comissió de dinamització de la assemblea general i aquests comentaris estàn infundats, els companys que poseu estàn venint CADA dia a la comissió i per això han moderat etc.
Si voleu moderar o parlar veniu qualsevol dia a la carpa central a les 18:30h. En cap moment han demanat el vot per ningú, no sabia ni que eren part de candidatures.

Ànims que estem canviant moltíssimes coses!
Re: No volem partits a l'acampada
23 mai 2011
Crec que de moment l'únic que estem canviant és que molta gent que no ha estat en mogudes en sa vida està aprenent, això de l'acampada com a escola sí que pot canviar coses: maneres de fer i d'organitzar-se quan els calgui a molta gent. Però el seu potencial transformador real, immediat, s'haurà de veure a partir d'avui.

D'altra banda el problema de la manipulació política de l'acampada no és que aquestes persones concretes estiguin tot el dia movent el cotarro, ni que facin o no facin proselitisme de les seves organitzacions, el problema són la resta de militants anònims de les mateixes que es situen a les primeres files de l'assemblea general i no deixen votar els punts de mínims de determinades comissions, que s'han passat hores i hores aprovant PER CONSENS i no per votació. Per exemple. I això es va poder comprovar per qualsevol que estigués ahir a la nit i sapigués de què anava l'assumpte, però va passar completament desapercebut per qui només estava allà per aixecar els braços, que és la participació que la gent d'aquestes organitzacions prefereix per motius obvis.

Una assemblea de tantes persones no és l'òrgan adient per prendre decisions, és pur folklore, pur ritual. Se n'ha de trobar un altre o millor, uns altres.
Re: No volem partits a l'acampada
23 mai 2011
Noies indignades:
si teniu diferències polítiques amb mi sortiu a l'assemblea i discutim dialècticament sense cap tipus de problema, o parlem-ne personalment. Però fer aquesta crítica barata per internet i posant imatges em sembla de molt mal gust, i més si us amagueu darrera l'anonimat.
Sobre el tema de la Campanya de la CUP, no sé si us heu adonat que he estat tota la setmana a l'acampada sudant olímpicament de la campanya electoral.
Per favor pareu de fer demagògia i posem-nos tots plegats a combatre les idees reformistes i ciutadanistes del moviment soical dels indignats/indignades o com volgueu dir-li.
Re: No volem partits a l'acampada
23 mai 2011
Escolta, si algú te diferèncias amb tu o amb qui sigui, no es pot plantejar sortir a discutir a l'assemblea qüestions que no l'incumbeixen. La crítica, per fer-se per internet, no es més barata que la que es pot fer en l'assemblea. No es tracta de demaògia, ni d'anonimat, ni res d'aixó. Avegadas es tracta d'infiltració, altres de descontent, de decepció, sencillament d'embolicar la troca. La teva intervenció, per molt ben intencionada que sigui, no ajuda. Aixó no és cap religió que tenim que creure el que algú digui per internet i qui vulgui coneixer la realitat, que vagi a la plaça, que participi en les seves comissions de barri i benvingudes les crítiques que vulguin millorar les coses i cambiar tot aixó.
Re: No volem partits a l'acampada
23 mai 2011
T'has deixant a un noi que és sudamericà(colombià penso) que és de lo pitjor. Diu que estudia Història o algo així (malgrat que jo no le he vist mai) i crec que pertany a la universitat lliure la Rimaia. Em va estar escalfant el cap que al seu pais ell tenia un càrrec públic i que va haver-hi de tornar aquest any passat per romandre uns mesos...el que vull dir és que aquest sempre surt a les fotos i es posa al costat de les persones (els seus amics) que porten micro i no deixa que ningú que no sigui dels seus parli. Penso que es diu Pablo o Pedro PAblo. No sé, tinc moltes fotos d'ell. Ja les penjaré
Re: No volem partits a l'acampada
23 mai 2011
Don't feed the troll
Re: No volem partits a l'acampada
23 mai 2011
..es presenta com a num 16 de las CUP..!! aixó si quw es un politic professional. Ja deu tenir 1 ó 2 despatxos!
Re: No volem partits a l'acampada
30 mai 2011
Pere Duran, que tinguis els nassos d'anar a llistes de la CUP i reivindicar alhora que has "estat sudant de la campanya tota la setmana", només demostra que la teva lluita és venir a posar el jeto a totes les mogudes. No entenc com et van deixar anar a les llistes de la CUP sabent la cara dura que tens, tio.
Re: No volem partits a l'acampada
17 jun 2011
Foteu pena penjant això senyors policies.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more