Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Aturem la tàctica publicitària de PxC
21 mai 2011
Els darrers dies, hem vist com seguidors de Plataforma per Catalunya (PxC) han atacat físicament persones que es mobilitzen contra aquest partit feixista. Com a Unitat contra el feixisme i el racisme (UCFR) denunciarem aquestes agressions, amb proves fefaents a la ma, i PxC ho sap.
Suposem que en part per aquest motiu, aquests dies també són nombrosos els casos en què candidats i dirigents de PxC denuncien insults, amenaces o agressions sense cap base creïble. La pèssima campanya i els auguris de mals resultats també els deuen haver impulsat a allò que UCFR entenem com una estratègia premeditada i organitzada, en forma d’instruccions precises a les candidatures locals de PxC, de provocar discussions, córrer a denunciar alguna cosa i trucar als mitjans, victimitzant-se per tal d’obtenir el micro, la càmera o el minut que no han pogut obtenir d’altra manera.

UCFR fa una crida a tothom —però especialment als mitjans locals, comarcals i nacionals i als seus professionals— a no caure en la burda estratagema de creure’s el paper de víctimes que estan escenificant els dirigents d’aquesta formació a nivell local en diverses poblacions.

A 72 hores de les eleccions municipals, UCFR també fa una crida a tota la ciutadania, que vol i necessita mostrar el rebuig a la màfia organitzada que és aquesta formació feixista i racista, a no caure en cap de les seves provocacions. Així mateix, demana rigor als cossos policials a l’hora de donar credibilitat a denúncies que no s’aguanten per enlloc, a lesions que no existeixen i a amenaces etèries que segurament mai s’han produït.

Cap micròfon, cap càmera, cap minut, cap espai al feixisme!

Unitat contra el feixisme i el racisme
Barcelona, 19 de maig de 2011
http://unitatcontraelfeixisme.org
http://www.facebook.con/unitatcfr

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aturem la tàctica publicitària de PxC
21 mai 2011
De fet bona part de la publicitat a l'Anglada la fa la plataforma anti-Anglada. I de mentre hi ha el perill que Badalona caigui a mans del PP i asistim a una fascistització generalitzada tant del discurs com de les actuacions polítiques e institucionals. El feixisme és una cosa massa seriosa i perillosa com per concentrar-nos en fenòmens de costum com la merda de PxC.
Re: Aturem la tàctica publicitària de PxC
21 mai 2011
Acabem amb aquesta demagògia feixista que va portar tan de patiment en èpoques passades! com per exemple a l'extermini de més de 6 milions de germans jueus, mig milió de gitanos, milers d'homosexuals...etc, als camps de tortura i extermini, a les càmeres de gas, als guettos en condicions infernals o als afusellaments massius.

Tinc molts avantpassats que van morir en camps d'extermini com Treblinka o Mathaussen i al veure aquesta gent de PxC sols faig que pensar en ells i tots els que van morir brutalment assassinats pel feixisme,

FEIXISME MAI MÉS!!!
Re: Aturem la tàctica publicitària de PxC
21 mai 2011
que estaves tu alli per contar-los jueu?perdo marra. Recordate'n que d'aqui vos fem fotre fora, marra.
Re: Aturem la tàctica publicitària de PxC
22 mai 2011
No val la pena ni contestar-te imbècil!

és k ets un neonazi revisionista que nega l'existència dels camps d'extermini i les brutalitats allà comeses?
Re: Aturem la tàctica publicitària de PxC
23 mai 2011
Mira Pep! si defenses l'expulsió dels jueus o de qualsevol ètnia de Catalunya és k ets un putu nazi de merda k no mereix veure la llum del sol fill de puta!!!!

ANTIFEIXISTES SEMPRE!!!
Colera camping CNT