Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
Es reprodueixen acampades en diferents ciutats de tot l’estat

Després de les mobilitzacions d’aquest cap de setmana han començat diferents acampades a diverses ciutats de tot l’Estat. Madrid ha sigut el principal focus de les mateixes, amb la convocatòria (o convocatòries, ja que van ser desallotjats i després van tornar) d’acampada a la Puerta del Sol. A Catalunya, concretament a Barcelona, s’ha iniciat una acampada a la Plaça Catalunya.

Animem a tot tipus de mobilitzacions i, malgrat certs dubtes sobre la possible vinculació de partits com IC-V amb aquestes iniciatives, no les deixem de valorar positivament, esperant que amb la diversificació de gent implicada, ni partits subvencionats i responsables de la crisi o sindicats grocs, puguin reintegrar aquesta lluita en l’anèmia democràtica. De fet, des de la Secretaria de Premsa i Propaganda de la CNT de Sabadell considerem que s’ha de superar la crítica “buenista” a l’actual Sistema, ja què, agradi o no, és Democràtic, ja que a l’igual que a l’Antiga Grècia, la Democràcia significa el “poder del poble”, però abans, a l’igual que en l’actualitat, el “poble” no deixa de ser les elits amb privilegis, sent la resta de la població esclava.

Som esclaus i esclaves del Capital, súbdits de l’Estat i les seves diverses administracions, vulnerables als cossos repressius i sota la influència cultural de l’Església, el consumisme i els grans mitjans de comunicació. Per això pensem que sí, això és Democràcia, però també afirmem que no la volem, no volem una “Democràcia real ja”, de fet, això és el què tenim. Volem l’autogestió social, política i econòmica, fer fora de les nostres vides la classe política i la cultura de la delegació, viure en una societat no capitalista, fonamentada en el benefici col·lectiu i el respecte per la integritat personal, i això, no és altra cosa que fer una Revolució.

CNT-AIT Sabadell

Secretaria de Premsa i Propaganda

+ info a: http://cntsabadell.wordpress.com/
Mira també:
http://cntsabadell.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
us foteu un embolic amb el que es democratic i el que no, ni s'enten, tot i aixi endavant (IC-V? a quin cinema?)
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
Et recomano el llibre d'A. Bueno "política Estúpida", veuràs que no és tan embolic... El discurs dominant fa de la Democràcia una paraula fetitxe quan està completament podrida.

A nivell estatal IU està fotent comunicats favorables... I per correus d'ells es rulen coses d'aquestes mobilitzacions... A més només cal veure els posts dels últims dies a IMC per malfiar-se...
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
Tenim que fer com a madrid k la coordinadora antifeixista va repartint per les manis i movilitzacions milers de pegates i enganxant molts cartells amb els lemes tomemos la calle i un encaputxat en plena acció i el simbol de PPSOE on posa fascismo, paro, represión, guerra.
Un altra amb franco i el rei i posa lo llaman democracia y no lo es. 1936 resistencia antifascista.
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
Perquè diueu fora partits si utilitzeu les pràctiques oportunistes igual que ells? l'autobombo i la manera de fer de la CNT no són diferents en essència d'allò que diueu criticar.
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
I tu no ets oportunista d' utilitzar indymedia per a que t' escoltin els demès¿ i si no et volem escoltar?
Les polítiques que d' alguna gent son verdaderament hipòcrites..
No soc de la CNT ni soc Anauquista, però feu fàstig la gent que encara té els pebrots de criticar a gent i sindicats veritablement comvbatius i que estan demostrant amb la unitat, CNT,COS,CGT.. que encara hi ha una escletxa enmig de tanta merda.
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
¿POR QUÉ EN INDYMEDIA MADRID ESTA MOVILIZACIÓN ESTÁ EN LA COLUMNA CENTRAL Y EN BARNA SÓLO HAY UN PUTO CALENDARIO?
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
No m'agrada pensar que a CNT formem part d'una escletxa encara enmig de tanta merda... Prefereixo pensar que anunciem uns principis, tàctiques i finalitats que complim.

Comnençant per desmarcar-nos de tot sistema electoral.
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
Mentre la gent farta de tanta corrupció i abús estan concentrades en les places, no boicotegen els actes electorals dels candidats dels partits polítics. I a pesar que es podrien fer les dues coses, ens conformem amb una.
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
I si extenem la lluita (acampada o no) a Sabadell, Terrassa, Cerdanyola, etc. Si ens descentralitzem arribarem a mes gent.
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
Democracia = Poder del Pueblo
Demos= Pueblo

Pueblo. En la antigua Grecia quines tenían derechos. Excluidos extranjeros y esclavos, ergo, poder del pueblo= poder de las elites.

Siglo XIX. Pueblo=concepto abstracto y poco definido
Para afines a la Revolución Francesa=ciudadanos=Nación (política)

Para románticos y afines al historicismo alemán
=miembros de la nación ("cultural y/o racial"), entendida algo así como un ente/esencia abstracta con una serie de particularidades que le hacen única= el individuo vale más bien poco.

Siglo XXI. Democracia=Timo del siglo. Un timo tan grande que hasta la gente que quiere transformar la realidad ha olvidado viejos conceptos como Revolución, lucha de clases, etc. Democracia=interclasismo, inmobilismo, etc.

Le llaman Democracia y sí, sí que lo es.
Como decían las FIJl hace años: A la Democracia, Intolerancia!!!
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
Val, molt bé, però ... i Babeuf i Rosseau ?
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
Rosseau, no sé a tu, però això de pensar que l'ésser humà es bo per naturalesa... És el contrapunt perfecte a Hobbes. Per altra banda, caldria mirar-ho amb més profunditat i potser resulta que no era tan "progre".

De Babeuf, socialistes pristins, anarquistes i marxistes del XIX, segurament, per entendre d'on sorgeixen aquests ideals caldria pensar en el sectors demòcrates liberals radicals i el descontentament per la no aplicació dels suposats drets que els règims liberals prometien... Van trigar moltes dècades en adonar-se d'això i, fins i tot, de buscar escapismes verbals per no criticar obertament un concepte mitificat com la Democracia (miri's Aliança per la Democràcia Socialista d'en Bakunin o "la Democràcia Obrera" com a eufemisme de dictadura del proletariat).

Una cosa és l'autogestió, o la proximitat ideològica-pràctica amb el democratisme radical, fins i tot un orígens comuns, però a nivell discursiu, apropiar-se d'una paraula tan corrompuda (avui en dia tothom és demòcrata, fins i tot PxC, ejem) a dia d'avui és anar cap enrere i jugar en benefici de l'ordre establert.
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
18 mai 2011
Bé sobre Rosseau hi ha vàries interpretacions, uan d'elles es que aquest "esta de naturalesa" només fou una construcció teòrica no pròpiament una ideal·lització de la societat primitiva, però és igual.

En l'origen de babeuf estic d'acord, però no puc acceptar que les idees bakuninistes siguin un eufemisme de la "dictadura del proletariat" i menys la "democràcia obrera": Sinó no s'explicaria les tensions, que fins i tot vvan provocar escissions a l'Argentina i l'Uruguai, entre anarquistes "ortodoxes" i "anacoboltxevics", tampoc s'explicaria perquè el POUM parlava de "democràcia obrera" durant la Guerra Civil per contradir a Troski o la mateixa corrent del luxemburguisme i la seva idea de "democràcia comunista internacional".

Per altra banda, ESTIC D'ACORD AMB TU en què no servei de massa, avui en dia, anar esbombant el terme "demòcrata" i "democràcia" a dojo, però no vec el perquè no se'l pot utilitzar de tant en tant per contrarrstar la seva propaganda d'antidemocràtes etc. Al cap i ala fi, no deixa de ser una doctrina que va nèixer enmig d'una forta cridòria popular, reunida entorn una fulla d'afeitar gegant i cpas sagnants rebotant dintre de cistelsl de mimbre. Slavoj Zizek deia que la mateixa "ideologia dominant" no pretèn ser presa seriosament (això té a veure amb el "descontentament" del què parles) i que, segurament, el més perillós es precisament qui se la prèn massa seriosament...

Salut i guillotina !
Re: Cimunicat de la CNT de Sabadell davant les acampades
19 mai 2011
Ep, m'he explicat malament, per una banda Bakunin i la seva Aliança per a la Democràcia Socialista (organització d'afinitat, possiblement la primera de caire anarquista i fonamentada en grups) i per l'altra banda, com ben indiques, el terme de democràcia obrera (i derivacions) d'arrel marxista! Disculpes!

En tot cas, bones reflexions!

Salut!
Sindicat Terrassa