Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
La CNT ocupa el SEM per denunciar la situació d'assetjament laboral en el servei 061
17 mai 2011
La CNT ha denunciat durant els últims mesos la greu situació d'assetjament laboral en contra d'alguns afiliats de la nostra Secció Sindical en el servei 061 del SEM, gestionat per l'empresa ATENTO. La situació ha arribat a un límit en el que hem considerat necessari expressar el nostre descontentament a través de l'ocupació del SEM.
cnt_sem_01.jpg
La CNT ha denunciat durant els últims mesos la greu situació d'assetjament laboral en contra d'alguns afiliats de la nostra Secció Sindical en el servei 061 del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), gestionat per l'empresa ATENTO. Durant aquest període, hem fet continues crides tant a l'empresa com al SEM per solucionar el problema en forma satisfactòria, els quals han ignorat contínuament els nostres crides al diàleg. La situació ha arribat a un límit en el que hem considerat necessari expressar el nostre descontentament a través de l'ocupació del SEM.

D'aquesta manera, una trentena de persones es va concentrar a la tarda del divendres 13 de maig a l'interior del SEM durant dues hores, denunciant la situació que ha de suportar la nostra Secció Sindical. La protesta es va desenvolupar sense incidents, exposant dues pancartes que denunciaven l'assetjament i la persecució d'afiliats de CNT en el servei del 061. L'ocupació buscava recordar a ATENTO i al SEM que el nostre Sindicat no considera acceptable que aquestes entitats es rentin les mans davant el problema, i que resulta imprescindible aconseguir un acord que permeti trobar una solució al més aviat possible. Esperem que la nostra visita hagi fet reflexionar als seus directius sobre la irracionalitat de les seves postures i la impossibilitat de fer callar i neutralitzar a la CNT, fins i tot amb les més brutes pràctiques.

La CNT vol denunciar davant l'opinió pública els continus procediments de l'empresa ATENTO amb l'objectiu d'intimidar als treballadors que s'organitzen sindicalment. ATENTO és una multinacional coneguda globalment per les seves pràctiques de repressió sindical i el menyspreu cap als drets dels seus treballadors, amb l'agreujant, per al cas de la seva gestió del 061, que aquesta situació es dóna en un servei fonamental per a la ciutadania i finançat amb fons públics.

No obstant això, durant els últims mesos les accions de l'empresa han adquirit un caràcter de major gravetat. Després de comunicar la seva afiliació a la CNT, la Secretària General de la Secció ha hagut de suportar una constant situació d'assetjament i persecució, que la va portar fins i tot a sol•licitar la baixa mèdica. Evidentment, aquesta situació és completament inadmissible, per la qual cosa nostra Secció ha sol•licitat en repetides ocasions reunir-se amb ATENT i amb el *SEM, trobant-se amb una total indiferència i falta de voluntat per solucionar la situació. Per aquests motius, la CNT continuarà amb les seves mobilitzacions i la seva lluita per un servei d'emergències mèdiques amb condicions laborals dignes i respectuós dels drets sindicals dels seus treballadors.

Bloc de la Secció Sindical: http://cnt061catalunya.blogspot.com/

CNT-AIT Federació Local de Sindicats de Barcelona
Pl. Duc de Medinaceli, 6, Entr. 1ª (Metro Drassanes, L-3)
Tel/Fax: 933 170 547 - sov(a)barcelona.cnt.es
cnt_sem_02.jpg
cnt_sem_03.jpg
cnt_sem_04.jpg
cnt_sem_05.jpg
cnt_sem_06.jpg
Mira també:
http://cnt061catalunya.blogspot.com/
http://barcelona.cnt.es/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CNT ocupa el SEM per denunciar la situació d'assetjament laboral en el servei 061
17 mai 2011
MOLT BE COMPANYS

es nota qui defensa el drets del treballadors i qui esta per la lluita de clases

visca la cnt

endavant amb la lluita de clases

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more