Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Cartells Anti-eleccións
17 mai 2011
ciu.pdf
ciu.pdf (288,32 KiB)
icv.pdf
icv.pdf (162,28 KiB)
Cartells Anti-eleccións

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cartells Anti-eleccións
17 mai 2011
molt bona iniciativa companys!!!

la unica campanya que serveix es la de la abstencio activa! cada any som mes i serem mes i mes


jo fare camanya, imprimire els panfletos i els repartire pel meu barri, avera si la gent es comença a consienciar de que TOTS ELS POLITICS SON IGUALS!!

22M ABSTENCIO ACTIVA ELECCIONS MUNICIPALS!!!
Re: Cartells Anti-eleccións
17 mai 2011
Atenció!! L'abstenció activa cal fer-la votant nul. Sino l'abstenció sense anar a votar a seques ajuda als grans partits.

Per votar nul, pots introduir qualsevol cosa en el sobre per votar. Una foto teva, un pamflet amb les teves idees o opinions. Imaginació al poder!!
Re: Cartells Anti-eleccións
17 mai 2011
emps de crisi, temps d’organitzar-se!

NO VOTAR no vol dir quedar-se a casa davant la tele, al bar, al parc, etc. NO VOTAR vol dir estar en contra d’aquest sistema que ens han imposat tant els rics, el bancs, les multinacionals i els polítics. NO VOTAR vol dir que estàs en contra d’aquests gestors del sistema capitalista que, mentre jo, tu, la teva familia i els teus amics no arribem a final de mes, que no trobem feina o que la feina que trobem és una merda, i pagar la hipoteca cada mes com si fossim esclaus, que la pensió que ens donen no ens arriba i que a partir d’ara serà encara pitjor, tot això ens ho refreguen a la cara i ELS POLÍTICS donen els diners als bancs “per rescartar-los” i s’obliden de la vivenda, l’ensenyament i la sanitat (veure co-pagament), necessitats bàsiques cada vegada més oblidades i amb intenció de privatitzar en massa.
Re: Cartells Anti-eleccións
17 mai 2011
i com estic en contra no hi participo!!!

tu anirias a una cosa que no tagrada i li diries "heu de cambiar aixo i aixo perque sigi millor"?

NO, no hi anairas i intentaras que ningu vagi aixi deixara de ser
Re: Cartells Anti-eleccións
17 mai 2011
Juanito, el que dius es una falacia, el vots nuls es perden entre els altres, a més que mai es sauria realmente què havia passat. En canvi l'abstencio massiva els hi diu ben clarament què és el que està passant
Re: Cartells Anti-eleccións
17 mai 2011
li diuen desafeccio politica i no es que la gent esta fins els nassos de aquest sistema capitalista-parlamentari, que cap politic ni cap partit CAMBIARA MAI
Sindicat Terrassa