Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Amb2 fm l´emissora invasora de les ones lliures al 96.6 fm ara amb CiU
16 mai 2011
Mostra del transfugisme i oportunisme d´amb2 fm
L´emissora amb2 fm de Sabadell que porta ja més de 8 mesos interferint el 96.6 de les ones lliures Ràdio Bronka i Ràdio Pica, ara després de militar a ERC (que li va otorgar prop de 200.000 euros) actualment s´apropa a CiU (estan emetent de manera intensiva publicidad electoral d´aquest partit) la cosa no acaba aquí doncs també ha donat suport a SI fa uns mesos.
En definitiva els tipic cas que s´acosta al poder de torn per aconseguir el seus objectius trepitjan sense escrùpul als més febles sense un mínim respecte a la llibertat d´expressió.
Aviat s´aproparà al Partit d´Anglada ?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Amb2 fm l´emissora invasora de les ones lliures al 96.6 fm ara amb CiU
16 mai 2011
Esperem que no hagin d'apropar-se a PxC, això significaria que han guanyat molts ajuntaments...
Re: Amb2 fm l´emissora invasora de les ones lliures al 96.6 fm ara amb CiU
16 mai 2011
Doncs si que aquesta purría d´amb2 s´en vagi ja a PxC és el que és mereix ja que està més que demostrat que no son més que fatxes... això si molt catalans, quin fàstic !
Re: Amb2 fm l´emissora invasora de les ones lliures al 96.6 fm ara amb CiU
16 mai 2011
Amb el segon comentari pareix que et dolgui més que son catalans que fatxes...
Canya contra aquesta purria.
Re: Amb2 fm l´emissora invasora de les ones lliures al 96.6 fm ara amb CiU
17 mai 2011
Disculpa A, potser no m´he explicat bé, exactament el que volía dir és que sap greu que hagi catalans tan xungos com aquests d´amb2 fm que ens fan quedar malament, aixi donen ales al mesetarios que diuen: Lo veis todos los catalanes son iguales"
Re: Amb2 fm l´emissora invasora de les ones lliures al 96.6 fm ara amb CiU
17 mai 2011
Jo l´únic que se és que la música que posen és lo més dolent que he escoltat mai, la majoría música disco yanki.
Amb això no veig catalanitat ni cultura enlloc, només merda comercial !
Re: Amb2 fm l´emissora invasora de les ones lliures al 96.6 fm ara amb CiU
03 jun 2011
VOSALTRES SI QUE SOU FEIXISTES!!!! I ESPANYOLISTES....

LLEGIU EL DIARI AVUI cabrons!!!

Quin Moviment promoveu???
El "alzamiento" Nacional????

Indignats i espanyolíssims
31/05/11 02:00     - FERRAN SÁEZ MATEU

L'altre dia, en veure els ocupants de la plaça de Catalunya corejant consignes (en espanyol, per suposat) i amb les mans pintades de blanc, vaig evocar un altre espai d'indignació: el concert de la plaça de toros de Las Ventas, a Madrid, la tarda del 10 de setembre de l'any 1997. Se'n recorden? Al juliol, ETA havia assassinat un regidor del PP d'una forma especialment cruel, i la gent va dir prou. El cantant Raimon va acudir al concert per protestar contra aquella salvatjada. Quan va començar a entonar País Basc, la immensa majoria de la gent –no pas quatre gats– va xiular i el va insultar. El seu delicte va ser emprar el català. Aquell dia de finals d'estiu del 97 les coses van quedar clares. Irreversiblement clares.
Els més joves de la colla potser no se'n recorden, de tot allò. Potser per això actuen tan servilment davant de la mitja dotzena de pinxets que ara controlen les assemblees de la plaça de Catalunya. El dia 22 de maig, a les 3:09, un d'aquests pinxets va penjar al mur “oficial” del Facebook el següent missatge: “Recordamos a los ciudadanxs que el idioma no es el motivo de lucha de acampadabcn. Aquí se trata de difundir y llegar al máximo de personas posible, así que dejad los nacionalismos aparcados!” Això dels “ciudadanxs” no és cap errada, sinó pur dialecte alternatiu. El parlen els qui el reportatge propagandístic de 30 minuts de diumenge passat va ocultar púdicament. No escriurien mai “ciutadans i ciutadanes” ni tampoc el genèric feixista-patriarcal-opressor-capitalista “ciutadans”, sinó exactament “ciudadanxs”. D'aquesta manera arribaran “al máximo de personas posible”. Les persones, com tothom sap, només parlen en espanyol.
Si l'objectiu real és difondre les propostes que fan els acampats, fóra lògic pensar que es farien públiques en anglès. Els més vells de la colla –que escaldats que estem, els més vells de la colla!– sabem que aquesta és l'excusa de sempre per mantenir el català en una situació de patois molest, i per imposar el castellà en qualsevol àmbit i circumstància. Els pinxets que controlen les assemblees de la plaça de Catalunya no són imperialistes ultradretans ni res per l'estil. La imposició de la seva llengua, que ha acabat triomfant a la plaça, obeeix més aviat a allò que alguns sociòlegs anomenen “el nacionalisme banal”. Consisteix bàsicament a transformar determinades idees i sentiments induïts discretament per l'Estat per mitjà de coses tan diferents com l'escola o la selecció de futbol en quelcom tan natural que arriba a passar desapercebut. És com aquell primer capítol d'una coneguda història de l'art: Altamira, los albores del arte español. Aquesta bestiesa històrica pot semblar innocent, però el seu efecte col·lectiu és impressionant. De fet, conec moltes persones que trobarien aquest títol perfectament plausible.
L'altra característica DefiniDORA del nacionalisme banal és la incapacitat de reconèixer-se a si mateix com a tal. “¡Dejad los nacionalismos aparcados!”, diu el pinxet del Facebook. Però no ho diu en la llengua més parlada del món, que és el mandarí, o en anglès. No, no, no: ho diu tot just amb la llengua que considera que cal emprar a la plaça de Catalunya de Barcelona, innegociablement. No em puc imaginar que aquest tipus digués el mateix a Londres, a Tòquio o a Honolulu. Sap que allò no és seu i, en conseqüència, no pot imposar-se. Però estem parlant de la plaça de Catalunya, al centre de Barcelona. Això sí que és seu. Repeteixo que no es tracta de cap ultradretà embogit ni res per l'estil: aquesta és la mateixa mentalitat dels milers i milers de persones van xiular Raimon perquè l'identifiquen amb una anomalia que, per la seva banda, està obscurament relacionada amb el terrorisme. No es tracta, en definitiva, d'una actitud ideològica meditada sinó d'una mena de ressort. I és que el nacionalisme banal és potser això: un ressort mental.
Una de les coses que posen de manifest aquesta mentalitat és el fet de ser molt vehements amb determinades abstraccions metafísiques com ara “el sistema”, i en canvi ser acríticament indiferents amb coses concretíssimes, properes i fins i tot quantificables, com ara el tracte fiscal que l'Estat espanyol dóna a Catalunya. És molt senzill i complaent fotre quatre manotades a l'aire fent veure que es lluita contra l'invisible “sistema”. En canvi, sembla que no ve tan de gust constatar que hi ha un problema més a la voreta, tot just davant dels seus piercings nasals, i no és cap abstracció evanescent. Mireu, compañerxs: aquí hi ha problemes com a tot arreu, perquè la crisi econòmica és mundial, però alguns són absolutament específics. Que jo sàpiga, Espanya no té un tracte fiscal abusiu amb Islàndia o amb Grècia, però sí amb Catalunya. Si vosaltres aneu repetint això del “¡dejad los nacionalismos aparcados!” és senzillament perquè aquest abús ja us està bé.
Siguem honestos: durant els mandats de Clos i Hereu Barcelona s'ha convertit en un pol d'atracció d'un tipus de personal molt concret. Si en les protestes de Bolonya es feien passar per estudiants, l'U de Maig es feien passar per metal·lúrgics, etc. Ara proven d'apoderar-se d'un moviment que, en si mateix, és legítim i té la seva raó de ser. Sense els compañerxs de sempre, podria transformar-se en una cosa constructiva i fins i tot propositiva. Amb ells és impossible: no aspiren, ni han aspirat mai, a construir ni a proposar res. Bé, res, res, no: tenen molt clar que a la plaça de Catalunya només s'ha de parlar en espanyol.
Darrera actualització ( Dimarts, 31 de maig del 2011 02:00 )

http://www.avui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/418130-indignats-
Sindicat Terrassa