Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
http://www.irc-hispano.es/webchat/web.chat
Podeu serguir-la per aquí, s' estan desmarcant de les acampades, diuen k per si passa algo greu! greu es que no tenim futur ni casa ni treball.. pero weno..
Llavors totes les questions pel que s' està veient les responen una tal klaudia i toret, per tant si no mola les idees aportades, aquests donen una explicació k tal i qual...
No se fins quin punt és assambleari tot això i tornem a caure amb el tema de: Hi ha algú al darrera? algun partit? algun sindicat?
Un participant reclamava un lloc més obert i participatiu i li han dit k volen fer com un feaceboock sol per a dmrealya i k s' ha de parlar amb la resta de l' estat i tal i qual, s' ha escapat un poc de la pregunta..
També a sortit el tema de Madrid, sesuposa que treuran un comunicat castigant l' actuaci´´o de la poli, però els hi fa molta por que això passi als altres llocs i que els criminalitzin, estan molt cagats amb aquest tema... algo que mostra la debilitat d' aquest moviment ja que a la mínima es rajaran i se'n aniran tots cap a casa, allò que se'n diu una passa cap avant i dos cap atras.
Ja veurem com es desenvolupa tota aquesta moguda.
Hi han noticies de la plça Catalunya?
Salut i lluita!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
Per als guayons que diuen d' stalos i mandangues k sapigueu k stan preocupats per el k pot passar a l' acampada i se'n desmarquen totalment, lalvors tb alguns defensen k tiguin clar k apollen i k no i k tot t k star controlat per la organització pk sinó pot ser un kaos....
Alguns demanaven el vot a algun partit..
Alguns d' alli si k tenen un kaos mental..
Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
Bueno diuen k l' apollen moralment i prou igual k apollen a k no es matin les ballenes...
K ki vulgui anar que s' apanyi ell sol
Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
amb respecte t'ho dic, però per favor, escriu una mica millor que cal fer un esforç per llegir-ho.
Gràcies per la info i totxs cap a l'acampada de plaça catalunya!
Hem d'estar a l'altura dels esdeveniments.
Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
per a la teva pregunta sobre si hi ha informació, sembla que han dut a algun esquirol del servei de neteja perque regués la plaça amb els manifestants, però així i tot, la gent s'ha quedat pots seguir la info pel twitter.
http://twitter.con/#!/search/%23acampadabcn
Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
Ja anireu donant info pk tots no tenim faceboock ni twitter.
Jajaj molt bona l' amenaça.
Graciosa si més no..
Segur que els mossos t' ajuden!
Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
Ja parlen de formar un partit! han dit k tot això ja es parlara mes avant..
Arribarem lluny amb aquesta gent!
EEEhhh els que els defensaven! els hippys altermondistes d' indymedia! els k no volien psukaires stalos i no se quines varbaritats!
Ara formareu un partit?
Això es el k passa per confiar amb gent despolititzada, sense conciència....
Es poden afiliar amb la belen esteban ia..
Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
Sòn carn de partit rotllo 'partit pirata'. No tenen ideologia de res, són una carcassa buida.

Els va gran això d'organitzar mobilitzacions socials.
Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
REalment no hi ha ningú darrera dels ciutadans més compromessos amb la moguda de democracia real ja, simplement que no tenen experiencia, i encara han rebut pocs pals.

Tot hi això a Catalunya i a Barcelona hi ha prou gent a l'alçada, endevant amb les mvilitzacions del poble, els ciutadants tenim dret a autorepresentar-nos i a reclamar el poder que politics i banquers ens han arrebatat.
Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
Ok, no tendrán experiencia ni ideología, pero al menos tienen el valor suficiente para acampar en Plaza Catalunya e intentar interrumpir el espacio público con un la acción política. De mientras vosotros cómodamente criticándolo desde casa en vez de ir ahí a echar una mano o a aportar vuestra experiencia.
Re: Ássamblea DemoRealJa!
16 mai 2011
Seguramente los que escribimos aqui hemos recibido muchos mas palos que los "candidos" que creen que acampar en una plaza no es hacer el juego político a los cerdos de Juventud sin Futuro! Si cerdos por esconder de donde nacen y cuales son sus intereses, creando redes sociales con intereses partidistas y aglutinando un malestar que a niveles generales se puede dejar encantar pot vuestras postmodernistas propuestas!
En Madrid y otras localidades, tal vez este jueguecito de querer ser los lideres de vuestra revolucion contrarevolucionaria os funcionen, pero en Bcn no se os tolerará!
Re: Ássamblea DemoRealJa!
17 mai 2011
el tema es que de las miles de personas que salieron a la calle no había ni un 1% perteneciente a estas organizaciones, así que la batalla por no dejar que se hagan con el malestar y lo vendan por cuatro reformas está abierta, es en la calle y hoy se está jugando también en la #acampadabcn.
Re: Ássamblea DemoRealJa!
17 mai 2011
Avui 16 de maig a les 20.30 convocada pel twitter i el facebook ha començat una acampada indefinida per la dignitat, contra les retallades i els abusos dels corruptes a la plaça Catalunya de Barcelona.

Convoquem a tots els moviments socials, empreses en lluita, aturades, precàries, estudiants, treballadors i treballadores indignades, jubilades, assemblees de base de tots els sectors a fer de la plaça Catalunya la plaça de la ràbia, de la indignació i de la construcció d'una resistència davant aquest model neoliberal que converteix les nostres vides en un negoci. Avui ens hem plantat i no pararem i volem que totes també us planteu. Amb la lluna plena mirant a totes les places de l'Estat espanyol que també han començat....això no hi ha qui ho aturi!

Feu córrer aquest missatge per les xarxes, pels portals d'internet, a la vostra feina, al mercat, al carrer, a la veina....perquè Juntes ho podem TOT!!!

Demandes: qui pugui porti menjar, materials per fer pancartes, materials per construïr la casa de totes, que qui tingui assemblees programades les traslladin allà, que qui vulgui difondre convocatòries de lluita les porti, que qui tingui grups de música que ambientin la plaça,...

Podeu seguir-ho a través de: @acampadasol @Acampadabcn #spanishrevolution

Salut i endavant amb la lluita, que tot està per fer i tot és possible!!!!
Re: Ássamblea DemoRealJa!
17 mai 2011
Molt be, els de DRY (democraciarealya) som, en general, novatus, hippys de no se quina mena (sobretot jo que tinc 53 anys)i tot el que volgeu menys seguidors o asalariats de algun partit politit o sindicat. Per molt que os costi reconèixer som persones que estem intenta'n organitza el batibull de les lluites socials, aviam si aconseguim despertar la necessitat de lluitar per els interessos comuns, com la millor manera de tindre alguna esperança d'èxit.
Aquest mails incendiaris i d'informació parcial, li fan la feina bruta al sistema. Que molt possiblement, aprofitat aquesta efervescència, ens vol fer morir d'èxit
Per aixo os recomanaria una tila o infusió tranquil·litzant, piles noves i sobretot que deixeu la moto aparcada

Ànim
Re: Ássamblea DemoRealJa!
17 mai 2011
Intenteu descentralitzar DemocraciaRealYa, cal que organitzeu la moguda vosaltres mateixos, no espereu que os diguin que heu de fer. Esteu començant a caure en l'error de no deixar que en cada ciutat creixin de manera autònoma assemblees, grups o el que sigui. Cada ciutat te les seves pròpies característiques. El que en un lloc els sembla fenomenal en un altre pot crear mala maror (#spanishrevolution).

Utilitzeu Facebook, Twitter, Meneame, Twenti i el que tingueu més a mà per fer tant de soroll com pugueu. Però necessiteu que la gent comenci a treballar seriosament, heu d'utilitzar eines pròpies que s'adaptin a les necessitats de la plataforma, sense publicitat i sense interferències. Les xarxes socials massives poden servir per a fer difusió en moments concrets, però per a dur a terme votacions, debats, elaboració de comunicats, etc... es fatal. Heu de començar a promoure poc a poc eines fetes amb software lliure. Per exemple en lloc del Twitter utilitzar http://identi.ca Estem tips de tant Facebook i tant Twitter!!

Si abuseu de les xarxes socials massives aviat la gent es cansara de vosaltres i passareu a ser Spam.

Eugeni tens tota la raó "la prisa mata".
Re: Ássamblea DemoRealJa!
17 mai 2011
Mientras sean movilizaciones desinteresadas de cualquier partido parlamentario tendreis el apoyo y muchos lo tomaremos tambien como nuestra lucha por que lo es. Simplemente hay que tener cuidado por los posibles vuitres partidistas que se hacerquen. Tiene que ser un momento del pueblo de verad.
Señalo
17 mai 2011
Si estais debatiendo todo esto, tambien teneis que saber que nos han cortado otra vez Indymedia Eh, justo cuando habia un debate muy majo sobre este asunto. No es la primera vez que, cuando se sublevan ciertos temas con mucha discusión en Indymedia, nos cuentan el cuento de los problemas tecnicos. Todas las demás paginas de EH funcionan (casi ninguna sin la libertad real de Indymedia), pero a nuestro espacio nos lo cierran, no sabemos si desde dentro o fuera, pero nos tememos lo peor.
Nos preguntamos si no hay nadie de Indymedia Barcelona que pueda hacer intervenir Indymedia Global, para meter mano al asunto.
Re: Ássamblea DemoRealJa!
17 mai 2011
Todos los indymedias tienen sus propias asambleas. intenta asistir a la de http://euskalherria.indymedia.org y/o colaborar en ella.

Muchos Indymedia se enfrentan a problemas de mantenimiento técnico como cualquier otra web. Además no te creas que son una legión de técnicos, más bien escasean los colaboradores. por favor, antes de acusar infórmate.
Bromista
17 mai 2011
La dirección que pones, ni esa funciona.
Que extraño que existan tantos sitos en marcha en EH, cerrados y censurados, y ese que estaba abierto, tiene tantos problemas....
Luego, serán pocos, pero nadie sabe nada.
Nunca se hacen campañas informativas, de promoción o financiación. ¿Qué raro, no?
¿Cómo vas a colaborar con equipos desconocidos, que es esto, la nueva transición virtual que propones?
¿Por qué nunca se presentan públicamente?
Re: Ássamblea DemoRealJa!
18 mai 2011
Jo només vull convidar a tothom q tingui ganes de costruir i veure com van les coses a DRJ q vingui a l'assamblea d'aquest diumenge en comtes de criticar el q es veu nomás a la xarxa. La xarxa es un mitjà de comunicació, la revilució la fem ala carre i l'assamblea, per això el lema era TOMA LA CALLE! No mira el twiter o fb...

Respecte a l'acampada, em sembla molt interessant deixar q surgeixin moltes altres orgaitzacions ciutadanes que busquin el mateix objetiu, no cal aclaparar-ho tot i si hem crescut per multiplicar-nos i fer un moviment viral q s'extengui per tot l'estat de diverses maneres, molt millor!!! Ara vinc de l'assamblea de Pl. Catalunya i està molt bé, tot i q reconec q és molt complicat gestionar un grup tant gran, penso que funciona prou bé, no cal estat tots alhora en tot, no? Cal sumar i no dividir, construir en comptes de criticar destructivament...potser sona massa hoppy flower el meu discurs, però cal tb fer les coses amb calma si sense presa, i sobretot, de forma pacífica.
Re: Ássamblea DemoRealJa!
18 mai 2011
De forma pacífica fins que ens deixin.
Això de no respondre els atacs i bla bla bla saps com acaba?
Tots a casa miran la tv, pk sinó som uns violents!
Sindicato Sindicat