Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
AcampadaBCN - Plaça Catalunya
16 mai 2011
La cita és a les 20.30 a Plaça Catalunya. Si no pots passar la nit, passa't unes hores!!
Doncs sembla que si, que la bola de neu es va fent més gran i que a part de madrid, ja tenim acampada a vàries ciutats de la península. NO hi tenim res a perdre, a males, ens reconeixem i ens prenem unes birres a la salut de la revolució. A bones, comencem a desobeïr la frustració i la liem una miqueta en plena campanya.

La convocatòria està corrent per les fotudes xarxes socials, i si, només queden 2h però caldrà tenir una mica de cintura política a aquestes alçades, no?

Vinga va, juntes ho podem tot!

pd. pá los reticientes, esta acampada es totalment autònoma, no està convocada per l'organització de la mani... si cal, ja farem una assemblea allà mateix per veure com i què.
Mira també:
http://twitter.con/#!/search/%23acampadabcn

This work is in the public domain

Comentaris

Re: AcampadaBCN - Plaça Catalunya
16 mai 2011
Una altra cosa és.
Només un apunt: haver si també estan les masses revolucionaries del dia 15.
I si venen els mossos ja veurem on se'n van els de revolta global i tota la txusma aquessta.
Això té que perdurar molt més que les eleccions, les eleccions són una farça i després d' un tirà en vindrà un altre de pitjor.
Anims i lluita!
Re: AcampadaBCN - Plaça Catalunya
16 mai 2011
Una altra convocatòria que està rulant per xarxes socials que no surt de l'espai de Democracia real ya! és la crida a l'abstenció pel 22-M que pretén concloure la campanya amb una concentració o el que sorgeixi a Canaletes a les 20h.

Cel·lebrem la victòria de l'abstenció?
Fem visible que no volem participar
de la seva democràcia capitalista?

http://www.facebook.con/event.php?eid=220880094591658
Re: AcampadaBCN - Plaça Catalunya
16 mai 2011
**Tabla Reivindicativa de Democracia Real Ya

Estas son algunas de las medidas que, en cuanto ciudadanos, consideramos esenciales para la regeneración de nuestro sistema político y económico.

http://www.kaosenlared.net/noticia/tabla-reivindicativa-democracia-real-
Re: AcampadaBCN - Plaça Catalunya
16 mai 2011
Aquí ningú ha criticat l' acampada..
Les xarxes socials... res de fotudes
16 mai 2011
Hi ha gent que no sap què és una xarxa social.

Indymedia és una xarxa social, i no pas Facebook!!

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/419311/index.php
Re: AcampadaBCN - Plaça Catalunya
16 mai 2011
La gent més compromessos amb la moguda de democracia real ja, simplement es que no tenen experiencia, i encara han rebut pocs pals.

Tot hi això a Catalunya i a Barcelona hi ha prou gent a l'alçada. Endevant amb les mvilitzacions del poble, els ciutadants tenim dret a autorepresentar-nos i a reclamar el poder que politics i banquers ens han arrebatat.

Ens veiem a plça Catalunya, la lluita no es fà sortint a manifestar-se un día, sino lluitant cada día, sense importar si som 2, 3, 5, o 100.

No es una qüestió quantitativa sino qualitativa.

Molta força als que lluiten,
Re: AcampadaBCN - Plaça Catalunya
17 mai 2011
Jo m'he passat aquesta tarda per alla i em sembla una presa de pèl. Eren quatre i en compte de parlar i montar la historia tots com imbecils amb el movil twitejant.
Pels que ahir insistien amb lo de gent jove, maca i marxosa,,, lo de joves no gaire, macus....??? i marxosos... estaven allà tirats. I un tio sol n'ha atenent a tots els mitjans
Menys frikis i messianisme i més canya al capital!!
Re: AcampadaBCN - Plaça Catalunya
17 mai 2011
Avui 16 de maig a les 20.30 convocada pel twitter i el facebook ha començat una acampada indefinida per la dignitat, contra les retallades i els abusos dels corruptes a la plaça Catalunya de Barcelona.

Convoquem a tots els moviments socials, empreses en lluita, aturades, precàries, estudiants, treballadors i treballadores indignades, jubilades, assemblees de base de tots els sectors a fer de la plaça Catalunya la plaça de la ràbia, de la indignació i de la construcció d'una resistència davant aquest model neoliberal que converteix les nostres vides en un negoci. Avui ens hem plantat i no pararem i volem que totes també us planteu. Amb la lluna plena mirant a totes les places de l'Estat espanyol que també han començat....això no hi ha qui ho aturi!

Feu córrer aquest missatge per les xarxes, pels portals d'internet, a la vostra feina, al mercat, al carrer, a la veina....perquè Juntes ho podem TOT!!!

Demandes: qui pugui porti menjar, materials per fer pancartes, materials per construïr la casa de totes, que qui tingui assemblees programades les traslladin allà, que qui vulgui difondre convocatòries de lluita les porti, que qui tingui grups de música que ambientin la plaça,...

Podeu seguir-ho a través de: @acampadasol @Acampadabcn #spanishrevolution

Salut i endavant amb la lluita, que tot està per fer i tot és possible!!!!
Sindicat Terrassa