Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Trobada de cohesió de Maulets i les assemblees de la CAJEI
16 mai 2011
Reus, un dels municipis on coincidim ambdues organitzacions, va acollir aquest cap de setmana la trobada de cohesió entre militants de Maulets, de la CAJEI i d'altres realitats juvenils organitzades
fusi_jovent.jpg
El procés de confluència entre Maulets, el jovent independentista revolucionari, i la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista, va entrar ahir en un punt de no retorn. Reus, un dels municipis on coincidim ambdues organitzacions, va acollir aquest cap de setmana la trobada de cohesió entre militants de Maulets, de la CAJEI i d'altres realitats juvenils organitzades. L'objectiu era fer més estrets els vincles que hem establert aquests dos darrers anys amb el treball conjunt en les diades nacionals, amb els posicionaments públics unitaris i oferint una sola veu en els actes internacionals. Conèixer millor, en definitiva, a les qui en un futur proper esdevindran les nostres companyes en la nova organització que està naixent.
En el marc de la trobada, portaveus d'ambdues realitats juvenils van comparèixer a Reus, acompanyades per unes 130 joves, per reiterar públicament el nostre compromís inequívoc amb el procés de confluència i amb el llegat d'aquelles que ho van donar tot per la lluita. I és que les agressions a la llengua catalana i a la unitat dels Països Catalans, així com els atacs a la classe treballadora i al dret al propi cos fan indispensable que les joves responguem amb una sola veu. Alhora, aquest procés és també un repte per els i les joves que volem contribuir unides al creixement i la consolidació que viu l'Esquerra Independentista arreu del país. No volem deixar de citar el gran exemple que és, per a nosaltres i per al camí que estem recorrent, la unió entre sindicats que va culminar en el naixement del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans. No oblidem, tampoc, el gran repte que les Candidatures d’Unitat Popular afronten el proper diumenge 22 de maig. Volem, des d'aquí, enviar una salutació a tothom que està treballant per al que, n'estem segures, serà un nou èxit per al conjunt de l’Esquerra Independentista i el projecte de la Unitat Popular i els hi desitgem des d’aquí molt sort.

Finalment, fem una crida al conjunt de les joves catalanes, i en especial a aquelles que ja han pres partit per la independència, la revolució social i l'alliberament sexual però no formen part de cap organització nacional, a sumar-se a la construcció d’aquest nou subjecte polític, que ha de ser una eina més per dinamitar els fonaments del capitalisme, del patriarcat i dels estats espanyol i francès.

Per la independència i el socialisme, la lluita és l'únic camí!


Reus, 14 de maig de 2011.

Maulets, el jovent independentista i revolucionari.
Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista.
Mira també:
http://cajei.cat/
http://maulets.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Trobada de cohesió de Maulets i les assemblees de la CAJEI
16 mai 2011
Enhorabona i molts ànims al jovent de l'Esquerra Independentista!

Visca el jovent que lluita!
Re: Trobada de cohesió de Maulets i les assemblees de la CAJEI
16 mai 2011
Visca la confluència... tinc la impressió que en els pròxims temps anem a petar-la. Ha estat un procès llarg però sense pausa, de l'any 96 fins avui l'EI ha crescut de forma constant i sòlida, i així ho ha de seguir fent, perquè no hi ha dreceres a la llibertat, perquè el que ràpid creix ràpidament desapareix, com Solidaritat com des de Baix, com tants projectes que han preferit vendre fum a construir des de la base!
Re: Trobada de cohesió de Maulets i les assemblees de la CAJEI
16 mai 2011
nanos moltes felicitats, només em queda dir que:

http://www.youtube.com/watch?v=WZWtrcxqg0Q

Endavant amb el jovent combatiu d'aquest país!
Re: Trobada de cohesió de Maulets i les assemblees de la CAJEI
16 mai 2011
Molt be, nois!
Aquest es el camí per l'EI.
Confluència i Unió!
El futur es nostre!
Re: Trobada de cohesió de Maulets i les assemblees de la CAJEI
16 mai 2011
Guaite'ls, què rebufons, tots uniformats i en formació amb la mateixa camiseta i el mateix canesú, com dispossats, després d'anys de catequesi, a rebre per fi l'EI-carestia... i confluir al redil per ser marcats i esquilats. Com deuen xalar els gossos d'atura i sobretot els amos del ranxo (demà, amb un ranxo propi al 100% es quedaran el 100% de la llana).
Re: Trobada de catequesi dels Maulets i les assemblees de la CAJEI
16 mai 2011
Confluencia... confluencia? Confluencia! es clar!!
Confluencia i Unió s'anomerará aquesta entelequia uniformada?
No sé per qué, però sona familiar aixo de 'confluència'! 'Marica l'ultim', potser fora mes adient... Perdoneu el sarcasme, pero m'estic fent vell, i suppose...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more