Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
El diari El Punt ha tornat a prevaricar
14 mai 2011
(Carta enviada al diari “El Punt” i no publicada)

Des de fa uns quants anys el dia Primer de Maig se celebren a Barcelona dues manifestacions principals: la del matí, dels sindicats majors, i la de la tarda, dels moviments socials. El diari El Punt, a diferència del primer any, que va informar de totes dues, ha optat, cada any, per un silenci sectari. Aquest any la prevaricació ha estat doble: ha dedicat un petit paràgraf a comentar-ne “només” els incidents. Amb una foto d’uns papers cremant. Això és faltar totalment al deure informatiu. La manifestació va ser molt més que aquests incidents. Va ser pacífica, nombrosa, lluitadora (crits, etc.) i, per a la quasi totalitat dels assistents, els incidents van ser una cosa totalment externa i accidental. El diari, en canvi, ha actuat d’una manera sectària.

ANTONI FERRET. Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El diari El Punt ha tornat a prevaricar
14 mai 2011
de externa i accidental no tenien res, aquest apunt, sembla més el discurs que va fer els mass media, amb ccoo, ugt i els grups polítics, assegurant que els atacs realitzats durant la vaga, res tenien a veure amb la protesta contra l'edad jubilació i la reforma laboral.
Si la mani no hagués segut tant pacífica, i hagués sigut més combativa, pot ser, començarien a espantar-se una mica més i prendre'ns més seriosament, a més que probablement guanyariem més simpaties de les que penseu.
Re: El diari El Punt ha tornat a prevaricar
15 mai 2011
La prevaricació només la comet un funcionari públic amb les decisions que pren en exercici de les seves funcions.

Suposo que l'actitud d'aquest diari institucionalitzat és partidista i prou, que és la seva feina.
Sindicato Sindicat