Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
La no violencia como clave de la democracia totalitaria
13 mai 2011
Diumenge 15 de Maig
Xerrada a càrrec de Peter Gelderloos
CSOA Teixidora 12h
Hi haurà coques veganes i sucs per cobrir els costos de les jornades.
Les Jornades sobre Violència sorgeixen de la necessitat del grup de la FEL-UAB per a tractar qüestions relatives al nostre entorn més proper i les experiències més recents.
Concretament, la lluita antibolonya que varem viure d'a prop, ens va deixar una amalgama de sensacions que hem estat digerint durant tot aquest any, sobretot pel que fa la gestió de la violència que vam dur a terme els grups que, directe o indirectament, vam participar.

Però no només volíem quedar-nos amb aquest cas, molt específic dels moviments estudiantils, sinó que també volem debatre i reflexionar sobre el paper de la violència dins la nostre quotidianitat, per això ens hem proposat fer unes jornades on puguem escoltar a aquelles persones que han escrit o reflexionat recentment sobre la violència (presentacions de publicacions), i on puguem debatre sobre les nostres experiències (taules rodones) i analitzar també les que es donen lluny del nostre entorn més proper (xerrada-debat sobre brots de violència).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La no violencia como clave de la democracia totalitaria
14 mai 2011
Supongo que será la violencia del estado, que es totalmente gratuita, siempre al servicio del poder, totalitaria con camuflaje democrático, sin moral alguna pues organizan leyes que siempre les amparan, como los golpes de ESTADOS, la pena de muerte. El pacifismo, como la no violencia es una moneda de doble cara que siempre pierde el pueblo es decir la capas de la sociedad con más miseria, otra violencia del ESTADO, pues no vale el poner la otra mejilla, porque simplemente acaban con tú libertad, tú vida.
La historia está repleta de hombres y mujeres, que fueron y se sigue, sufriendo por la violencia del estado, por consiguiente la defensa es legítima, ante la violencia del estado.
Sindicato Sindicat