Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
PxC usa immigrants per penjar cartells electorals al Vendrell
13 mai 2011
Una instantània captada pel col·lectiu La Trinxera mostra un ciutadà d'origen immigrant penjant un dels cartells electorals de Plataforma per Catalunya. La foto ha començat a córrer per les xarxes socials i els mitjans digitals, ja que el partit es mostra contrari a la immigració
Una fotografia en la qual es veu una persona d'origen immigrant (en alguns mitjans apunten que pot ser del Pakistan) penjant un cartell electoral de Plataforma per Catalunya (PxC) ha començat a córrer per la xarxa. La foto l'ha obtingut el col·lectiu La Trinxera i ja hi ha algun mitjà de comunicació digital que se'n ha fet ressò.

La instantània ha aixecat polseguera perquè el partit d'Anglada i Armengol es mostra contrari a la immigració i la seva intenció és que tots els extra comunitaris "marxin del país". En una recent entrevista amb 'delCamp.cat', el mateix August Armengol assegurava que s'havia de perseguir a aquelles persones que donaven feina a immigrants sense papers.


MIREU L'ENLLAÇ ON SURT LA FOTO:
Mira també:
http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=16770

This work is in the public domain

Comentaris

Re: PxC usa immigrants per penjar cartells electorals al Vendrell
13 mai 2011
Què passa, que els immigrants són com els mocadors de paper? "Usar" una persona és un mal concepte. Per a la campanya següent es poden plantejar si usen nacionals autòctons o sioux.
Re: PxC usa immigrants per penjar cartells electorals al Vendrell
14 mai 2011
PxC cau en contradiccions i la notícia també.
És que el fotògraf li ha demanat els papers al tiu del fanal per afirmar que és immigrant?
Potser no
14 mai 2011
Jo sóc negre i català, així doncs si penges un cartell de la PxC, cosa que no ho faria mai, també sóc un inmigrant?

No pot ser pas que algú que no és blanc sigui català?
Re: PxC usa immigrants per penjar cartells electorals al Vendrell
14 mai 2011
mira que sou rucs.

la estrategia antiimigració és més vella que l'anar a peu i persegueix poder-se aprofitar dels immigrants sense papers. hi ha empreses i negocis darrera de PxC, com els hi havia darrera d'España2000, que els interessa aquesta pressió contra els immigrants, precisament per aprofitar-se d'ells asfixiant-los al màxim.
Re: PxC usa immigrants per penjar cartells electorals al Vendrell
14 mai 2011
Pot ser que sigu català però es que PxC ha fet declaracions no només contra immigrants sinó directament contra gent de pell negra o fosca, i sinó entre a la seva web i escolteu la "Sardana de l'Anglada", com a purgatori us pot anar bé ...
Re: PxC usa immigrants per penjar cartells electorals al Vendrell
14 mai 2011
Lola, els treballadors som usats, o si ho prefereixes utilitzats, per qui ens contracta, quan treballem, és a dir, quan fem tal o qual cosa que se'ns ordena o, si ho prefereixes, se'ns encarrega o se'ns encomana. Si el nostre treball el pogués fer una màquina, i aquesta màquina li fos rendible a l'empresari, nosaltres ja no realitzaríem tals tasques, les faria en el nostre lloc la màquina, la qual seria USADA per l'empresari per a tal fi. Durant la anomenada "revolució industrial" moltíssims treballadors van perdre el seu lloc de treball a causa de tal substitució, passant després a ocupar llocs d'ínfima categoria (tornant a ser USATS per a altres tasques fins que sorgís la tecnologia que permetria substituir-los).
El fet que aquesta cadena de substitucions sembli haver-se trencat i que ja no import que es produeixin coses sinó només més i més diners, tant que un de vegades no sap què està fent ni/o amb quina fi ho fa, no canvia la situació dels treballadors, que segueixen sent USATS per produir, no ja coses, sinó directament capital.
Re: PxC usa immigrants per penjar cartells electorals al Vendrell
16 mai 2011
calma Blusie, el teu comentari ha quedat enfosquit per les teves correccions, crec que ha pillat el missatge, no cal apunyalar-lo ni fotre el dit a l'úll, a mi importa més el contingut del comentari
que aquests típus d'errors.

No t'ho prenguis malament però em fa molta ràbia (no tanta com PxC si et consola) =)

Salut!
Sindicat Terrassa