Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: sense clasificar
Jornades sobre Violència
13 mai 2011
Aquest diumenge comencen les Jornades sobre Violència, que duraran fins el 29 de maig, al CSOA La Teixidora a les 12h amb la Xerrada "La no violencia como clave de la democracia totalitaria" a càrrec de Peter Gelderloos i amb vermut després de la xerrada
Les Jornades sobre Violència sorgeixen de la necessitat del grup de la FEL-UAB per a tractar qüestions relatives al nostre entorn més proper i les experiències més recents.
Concretament, la lluita antibolonya que varem viure d'a prop, ens va deixar una amalgama de sensacions que hem estat digerint durant tot aquest any, sobretot pel que fa la gestió de la violència que vam dur a terme els grups que, directe o indirectament, vam participar.

Però no només volíem quedar-nos amb aquest cas, molt específic dels moviments estudiantils, sinó que també volem debatre i reflexionar sobre el paper de la violència dins la nostre quotidianitat, per això ens hem proposat fer unes jornades on puguem escoltar a aquelles persones que han escrit o reflexionat recentment sobre la violència (presentacions de publicacions), i on puguem debatre sobre les nostres experiències (taules rodones) i analitzar també les que es donen lluny del nostre entorn més proper (xerrada-debat sobre brots de violència).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornades sobre Violència
13 mai 2011
Hi ha presentacions de publicacions acordades? quines són? M'interessen les jornades però m'agradaria llegir els textos abans d'anar-hi. Salut!
Re: Jornades sobre Violència
13 mai 2011
D'aquí poc es penjarà el cartell amb totes les xerrades. Per la xerrada d'aquest diumenge et recomano la lectura de "Cómo la no violencia protege al Estado" d'Edicions Anomia. I entre altres es faràn debats amb lectures com, Errico Malatesta y la violencia revolucionaria de Bardo Ediciones, o Oleadas Terroristas, una crítica a la teoría de las oleadas terroristas a partir del análisis comparativo entre el terror anarquista y el fascista d'Aldarull edicions.

salut
Re: Jornades sobre Violència
13 mai 2011
Actualitzat amb totes les dades

http://barcelona.indymedia.org/newswire/index.php
Re: Jornades sobre Violència
14 mai 2011
El link que has dado es incorrecto. Podeis poner la dirección exacta de la Teixidora? gracias
Sindicat Terrassa