Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La CNT crida a mobilitzar-se aquest 14 de maig
12 mai 2011
La CNT crida a mobilitzar aquest 14 de maig a les 11 h. a Plaça Urquinaona en contra de les retallades socials
mani14_prova2.jpg
Després de les indignes reformes del Govern socialista, veritables atacs en contra de la classe treballadora aprovats amb la complicitat dels sindicats "més representatius", toca el torn ara a CiU per aprofitar la situació de crisi econòmica i imposar als treballadors importants retallades dels serveis socials amb l'objectiu més que evident de potenciar l'empresa privada, minvant encara més el ja raquític sector dels serveis públics. Un nou atemptat cap als treballadors i les treballadores, que afecta alguns dels drets més fonamentals de les persones com són la salut i l'ensenyament. No obstant això, aquest nou atac ha provocat importants reaccions als centres de treball, desbordant als sindicats apagafocs i demostrant que la lluita és l'únic camí per a respondre als atacs de l'Estat i la patronal.
  
En aquest context, aquestes dues centrals sindicals que es defineixen com representatives, han perdut la poca vergonya que encara els podia quedar, acceptant dues reformes que constitueixen un dels retrocessos més grans a la història de la classe treballadora d'aquest país. Dues centrals que, ara, busquen aprofitar la mobilització obrera amb un clar afany electoralista, instrumentalitzant les actuals lluites dels treballadors per mantenir les seves parcel.les de poder. Oblidant (quina sorpresa!) que les actuals retallades no són un fenomen aïllat, sinó una peça més en una estratègia que mira de desmantellar decennis de conquestes per part de la classe treballadora, en benefici dels empresaris. Utilitzant la crisi com a excusa, s'ha fet xantatge sense escrúpols als treballadors per imposar la reducció de drets, l'abaratiment de l'acomiadament, l'endarreriment de les pensions i, ara, la pèrdua de serveis essencials per a la comunitat. Doncs bé, una vegada més, ha arribat l'hora de dir Prou!

La CNT ha decidit mobilitzar-se en contra de les retallades i els pactes socials, juntament amb altres forces populars i sindicals que es neguen a resignar-se. Fem, per tant, una crida a tots els treballadors i treballadores de Barcelona a sumar-se a la iniciativa i trobar-nos aquest dissabte 14 de maig a les 11 hrs a PLAÇA URQUINAONA.

Construïm junts un espai per a tots aquells treballadors i treballadores que estan farts de pactes i traïcions, i que entenen que l'única manera d'evitar-ho es organitzar-se i lluitar, al marge del sindicalisme d'Estat i mitjançant l'acció directa. Per a tots aquells treballadors i treballadores que no tenen prou amb denunciar els retalls sinó que aposten per un model de sanitat diferent, obert a la participació de la comunitat i els treballadors, a través d'un model autogestionat i horitzontal. Per a totes aquelles persones que considerin necessari implantar una pedagogia antiautoritària, capaç de desenvolupar totes les capacitats de l'individu i oferir-los eines crítiques per a enfrontar-se a la realitat. En definitiva per a tots els que volen alçar la bandera d'una alternativa sindical de classe, llibertària i autogestionària, per enderrocar l'actual model criminal i antipopular de societat que se'ns imposa diàriament.

PUNT DE TROBADA: PLAÇA URQUINAONA, DISSABTE 14 DE MAIG A LES 11 HRS.

CNT-AIT Federació Local de Sindicats de Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CNT crida a mobilitzar-se aquest 14 de maig
12 mai 2011
Molt bé per la CNT, ocupant el lloc que li pertoca: el carrer i la lluita!

Aturem les retallades!
Unió, Acció, Autogestió!
Re: La CNT crida a mobilitzar-se aquest 14 de maig
12 mai 2011
El dia 15 de Maig tenim que fer acte de presencia tambe. Hem de radicalitzar les protestes de ciutadans descontents. Convoca la plataforma democracia real ya.
Ja ser que hi han discrepancies: que es una plataforma oscurantista; que son reformistes; que si no estem d' acord en la propaganda pel facebook...
Pero i que? No aprofitarem la ocasio? Quan fa que la gent no s' organitzava per fora de sindicats i organitzacions? Tenim que estar alla i a les assemblees per donar el nostre punt de vista i convence'ls. Demostrar que hi han organitzacions i individualitats que portem anys lluitant per l'anticapitalisme, la democracia directa i participativa i una economia autogestionada pels treballadors.
Qui sino els radicalitzara sino som nosaltres. No desaprofitem la ocasio. Estiguem a la altura.
Re: La CNT crida a mobilitzar-se aquest 14 de maig
12 mai 2011
–NO SOMOS MERCANCIA EN MANOS DE POLITICOS Y BANQUEROS–

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!! ARRIBA LOS REVOLUCIONARIOS!!

-viva Espartaco! (el esclavo romano)
-viva Zapata!
-Viva Lenin
-viva Ho chi min!
-Viva el CHE!
-viva Marulanda!
-viva Durruti! y los Solidarios

ARRIBA LOS QUE LUCHAN y LOS REVOLUCIONARIOS!!

-5 millones de parados,
-Pensionazo 67-70 años, derecho a pension solo con casi 40 años cotizados en un entorno de paro desempleo masivo??..imposible!!
-contrarefor-mazo laboral (abaratamiento despido 12 dias paga el empresario+8 Fogasa subencionan el despido con el dinero de todos)
-Recortes y privatizacion cierre plantas de la sanidad Publica..
-40% paro juvenil
-Precariedad para siempre, como norma ETT y contratos super-basura
-bajada de salarios y subida de impuestos

…Mas Lucha Social Obrera en las calles respuessta contundente, mas guerra social, menos remilgos y criticas a los que luchan en las manis piedras contra los bancos ladrones…Desde el falso discurso de “tonto util” un pseudo-pacifismo-buenismo de la consigna de los vendeobreros de “pax social” y “flexibilidad laboral” mensaje que lanzan siempre en la tele los 2 sindicatos amarillos verticales del poder ccoo y ugt vendidos

No mas corderos, NO QUIETO EL REBAÑO, no al borreguismo imperante de las sociedades capitalistas alienadas con la telebasura y el consumismo-materialista aburguesados explotados pero sin conciencia de clase obrera las mayorias de la sociedad

Si a la respuesta en la calles, manifestacion masivas…

**MANI SABADO 14M—CGT,CNT,COS
11H PÇA URQUINAONA (NO A LOS RECORTES SANIDAD)

**MANI DOMINGO 15M
18H PÇA CATALUNYA (CONVOCA A NIVEL NACIONAL CIUDADES COLECTIVO -DEMOCRACIAREALYA.COM- Y –JUVENTUDSINFUTURO.NET–

–NO SOMOS UN PRODUCTO EN MANOS DE POLITICOS Y BANQUEROS
Re: La CNT crida a mobilitzar-se aquest 14 de maig
12 mai 2011
Doncs jo si estic a favor de la propaganda pel facebook, aquesta xarxa social va ser indispensable per derrocar a Mubarak, i si és una merda perquè ens poden controlar però a la vegada sel's descontrola també. La contradicció entre forces productives i realcions de producció, com deia Marx, es trasllada a internet també ...

Així que difon les convocatòries per on vulguis !! 14 i 15 de maig al carrer !!
Re: La CNT crida a mobilitzar-se aquest 14 de maig
12 mai 2011
la idea es que aqeusta mani s'acabi ajuntant amb "la mes gran" es a dir l'altre, o anira totalment per separat durant tot el seu recorregut?

salut!
CNT siempre incomoda a 'los demas'
13 mai 2011
Facebook va ser una eina per derrocar Mubarak, si i tant com Facebook és l'eina per colocar altres dictados als mateixos països i per envaïr Libia.

He llegit "Quan fa que la gent no s' organitzava per fora de sindicats i organitzacions"; és curiós que algú parli d'ORGANITZAR-se fora d'ORGANITZACIONS.
Re: La CNT crida a mobilitzar-se aquest 14 de maig
13 mai 2011
Una cosa és organitzar-se, és a dir, decidir i repartir tasques en comú, i una altra establir una estructura permanent, que és al que tu et refereixes amb "organitzacions". Si la imaginació no et dona per més ja ho sento, anarcosindicalista.

Completament d'acord pel que fa al facebook.
Re: La CNT crida a mobilitzar-se aquest 14 de maig
14 mai 2011
la organització permanent es imprescindible per a la victoria, la resta es perdre el temps.

I sobre egipte i el feisbuk magico deixa de llegir els mass merda i informa't una mica home, que semblem nens petits

(Per cert la UHP es una de les organitzacions mes revolucionaries que han existit mai i era permanent, seria i amb carrecs, no un club d'amics d'aquets que proposes tu)

PD: I anire tambe el 15 de maig pero sense organització es imposible lluitar
Re: La CNT crida a mobilitzar-se aquest 14 de maig
15 mai 2011
Disculpa, pero UHP no fue ninguna organizacion(y menos permanente y con cargos), era una consigna.


Uníos Hermanos Proletarios (UHP) o Uníos Hijos del Proletariado, es una consigna simbolizada en la alianza obrera suscrita por la Federación Socialista Asturiana, la Unión General de Trabajadores y la Confederación Regional del Trabajo de Asturias, León y Palencia de la CNT, en febrero de 1934.

Originalmente, la consigna surgió de forma espontánea entre las bases de los grupos sindicales con una significación diferente, "Union Horse Power", ya que la distinta maquinaria con la que se trabajaba en la época era casi toda de manufactura inglesa y las placas técnicas identificativas que databan sus capacidades, destacaban en su leyenda los caballos de potencia que poseían (Horse Power=Caballos de Potencia). El desconocimiento general del idioma inglés entre los trabajadores hizo el resto. Posteriormente, la consigna fue reformulada conservando las iniciales U.H.P. como Uníos Hermanos Proletarios siguiendo una idea de Amador Fernández, destacado dirigente socialista. A esta alianza se sumaron al poco las dos organizaciones trotskistas existentes: el Bloque Obrero y Campesino y la Izquierda Comunista de Manuel Grossi. En septiembre el PCE pidió el ingreso.

La consigna fue adoptada por los revolucionarios en la Revolución de Octubre de 1934, buscando representar la unidad de acción del proletariado asturiano y sus diversas tendencias.

Más tarde fue una proclama habitual del bando republicano y sus defensores en la Guerra Civil.
Sindicato Sindicat