Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Acció borda davant la Sagrada Família
12 mai 2011
Si l'Ajuntament va cedir a la pressió de l'esglèsia catòlica i de la dreta homofòbica, nosaltres no. Heus aquí un monument simbòlic a la Sagrada Familia, que era on havia d'anar col·locat el monolit que ara es troba al Parc de la Ciutadella.
::::::: VIDEO de latele.cat ::::::::::::

http://blip.tv/file/5102853

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

El passat dijous 21 d'abril, activistes del Brot Bord vam inaugurar un monument per l'alliberament sexual davant la Sagrada Família de Barcelona. L'acció simbòlica pretenia denunciar el fet que l'Ajuntament de Barcelona cedís davant les pressions de l'església catòlica i el PP per tal que un monòlit que recorda les persones gais, lesbianes i trans represalides no s'ubiqués en aquell entorn.
Les activistes vam col·locar una reproducció del monòlit que ara es troba a la Ciutadella i vam desplegar una pancarta amb el lema 'Només la lluita ens farà sexualment lliures!'.

El manifest que vam repartir i llegir començava dient que 'avui inaugurem el monument aquí i a més de recordar les persones gais, lesbianes i trans que han patit i pateixen repressió, també vol recordar la lluita contra la ingerència de l’església en les nostres vides' i es deixava ben clar que 'rebutgem fermament que l’Ajuntament abaixi el cap quan l’Església consideri provocatiu que es recordin les persones lesbianes, gais i trans represaliades en comptes de denunciar aquest atac homòfob i transfòbic.' El manifest acabava alertant de la nova ofensiva catòlica i exposava la necessitat de donar una resposta clara i combativa per aturar-la i avançar cap a l'alliberament sexual.
Mira també:
http://www.latele.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció borda davant la Sagrada Família
13 mai 2011
Després de veure el video, algú em pot explicar què diantre té a veure això amb la demarcació dels Països Catalans?

I amb la bandera independentista??
Re: Acció borda davant la Sagrada Família
13 mai 2011
perquè l'homofòbia i la transfòbia es dona a tot arreu, però Brot Bord parteix d'una posició política concreta. I una demarcació geogràfica sempre és una aposta política, q és la q, legítimament, han escollit Brot Bord.
Enlloc de criticar i fer el troll rajant de les banderes de Brot Bord (un altre al·lèrgic a l'EI?), celebrem q hi hagi gent, amb discurs potent, lluitant contra la transfòbia, el patriarcat, i l'homofòbia!
Sindicat Terrassa