Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
A Badalona boikot eleccions municipals 2011!!
10 mai 2011
kARTELL ELECCIONS 2011.jpg
Què és el BOICOT i l’ABSTENCIÓ ACTIVA i de què ens serveix en aquestes eleccions?

Li diuen democràcia a llençar una papereta a una urna cada cert temps per “escollir els nostres representants”. Això és mentida, i ho sabem. Ens manipulen, perquè encara que votem esquerra o dreta tot seguirà igual, tots es comporten igual. Demanem el boicot a les eleccions perquè aquest sistema “democràtic i parlamentari” només representa als rics i a les seves titelles (els polítics).

Ens demanen el vot des de totes bandes, gastant-se milers d’euros en propaganda que invaeix la nostra ciutat. “L’important és que votis”, ens diuen, perque ja el primer dia després de les eleccions es reuneixen tots junts, siguin del partit que siguin, i deicideixin els seus sous. Obviament, els seus sous no són com els nostres. Nosaltres patim contractes temporals, de formació, il·legals (en negre, sense cotitzar), en canvi ells tenen contractes fixos de 4 anys, i amb possibilitat d’un sou vitalici.

Hi ha alguns polítics que fins i tot es passen de llestos i es farten a robar i a apropiar-se de diners públics, que paguem nosaltres com a impostos: Badalona és un exemple de la corrupció. I es que aquesta, la corrupció, és una qualitat de la casta política per naturalesa.

Temps de crisi, temps d’organitzar-se!



NO VOTAR no vol dir quedar-se a casa davant la tele, al bar, al parc, etc. NO VOTAR vol dir estar en contra d’aquest sistema que ens han imposat tant els rics, el bancs, les multinacionals i els polítics. NO VOTAR vol dir que estàs en contra d’aquests gestors del sistema capitalista que, mentre jo, tu, la teva familia i els teus amics no arribem a final de mes, que no trobem feina o que la feina que trobem és una merda, i pagar la hipoteca cada mes com si fossim esclaus, que la pensió que ens donen no ens arriba i que a partir d’ara serà encara pitjor, tot això ens ho refreguen a la cara i ELS POLÍTICS donen els diners als bancs “per rescartar-los” i s’obliden de la vivenda, l’ensenyament i la sanitat (veure co-pagament), necessitats bàsiques cada vegada més oblidades i amb intenció de privatitzar en massa.

Aproben una reforma laboral per poder aplicar tot això i riure’s a la nostra cara, que suposa l’acomiadament gratuït per l’empresari i destruir els nostres drets laborals com quasi bé l’edat feudal (a la merda les lluites dels nostres avis/pares contra el franquisme!). Aproben després una reforma de les pensions, per poder treballar fins que ens morim, perquè ens agrada ¿no?. Que nosaltres haurem d’estar fins els 67 anys (o més) treballant i ells, els rics, fins quan vulguin i ens expliquen que és just. TOT AIXÒ, aprobat pels partits polítics siguin d’esquerra o de dreta. Aprobat tambè pels seus sindicats traïdors i venuts CCOO i UGT. Tot un pacte social en contra de tots nosaltres, que demostra que nosaltres no dicidim ni pintem res en aquesta “democràcia”.

NO VOTAR vol dir que estem farts d’aquest escenari teatral on nosaltres som els espectadors que contemplem l’obra adormits. Despertem! Ara toca organitzar-se en contra de tot això i el primer pas és no reconèixer les seves eines, no jugar al seu joc electoral. Si canalitzem la ràbia, totes i tots junts podem fer front als polítics, als banquers, als grans empresaris, a la policia. Demostrem que el poble som una alternativa i que ni els volem ni els necessitem.

Quina Badalona volen els polítics? I quina Badalona volem nosaltres?



La especulació urbanística és llei de cada dia. Exemple són el famós Saló del Còmic que mai acabarà o la comissaria dels violents Mossos d’Esquadra, on havia d’haver un centre cultural i un casal d’avis. O el Corte Inglés que està projectat per mantenir a la plebe adormida encara més, destruint el comerç petit de la vil·la. Tambè el nou port de Badalona, implantant el model elitista, un espai que serà per a rics i no per qualsevol. I és aquesta la qüestió. Una ciutat per a rics i uns barris perifèrics oblidats o una ciutat social on la majoria, que som els treballadors, decidim.



La policia local i els mossos amb nombroses agressions a l’esquena (recordar el cas de la RENFE), els polítics tractant de fer la ciutat com un museu per a rics i, després, apareixen iluminats del PP o Plataforma x Catalunya que ens diuen que tota la culpa la tenen els immigrants… Estàs segur? Pensa…

No participis en aquestes eleccions perquè és el que volen ells. Comencem a construir la alternativa.

MO VOTIS!

CSOA Libertatia

Informa’t a www.libertatia.tk
Mira també:
http://libertatia.tk
http://badalonaokupa,wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat